• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

y1990

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
42
-57
6
34
Ben 5 aylik evliyim eşimle çok güzel mutlu bir evliliğimiz var ufak tefek sorunlarımız oluyor ama kendi aramızda çözebiliyoruz bu evlenmeden öncede böyleydi şimdide böyle.zaten eşimle çok uzun zamandır tanışıyor ve çok iyi anlaşan bir çiftiz.Ancak ailesi bizi huzursuz ediyor,babası biraz problemli annesi ve kızkardeşi (12 yaşında) ile pek ilgilenemiyor dolayısıyla bize çok fazla iş düşüyor eşimde onları çok düşünüyor ilgi göstermek için ellinden geleni yapıyor bende öyleydim şimdiye kadar çok ilgilemiyordum her ikisiylede ama biz beş aylık evliyiz ve sürekli bizim oraya gitmemizi onu her gün aramamı veya onların bize gelmesini istiyolar.evleride bize yaklaşık bir saat ancak kayınvalidemin ehliyeti yok ve kaynım götürüp getiriyor buraya genelde.Biz beş aylık evliyiz ama bir görümcem gelip kaldı burda bir hafta bir kaynanam kalıyor bir hafta yani sürekli bırada olmak istiyolar ve burada oluncada kendi eviymiş gibi davranıyor çamaşir yıkıyor burada istedigi gibi banyoya girip çıkıyor her birşeye katışıyor böyle sinsi bir şekilde ,ailemi eleştiriyor ve görümcemde çoçuk biliyorım ama çok zor bir çoçuk yani laftan anlamıyor ,böyle birşeyi hemen söylüyor pat diye düşünüyorım demmekki kendi evlerinde konuşuluyor ki o yüzden böyle söylüyor,en sonunda artık bir akşam yemek yiyorduk kendi ailemde vardı artık iyice sinirlerim birikmişti sofrada görümcem birşey istedi eşimde bana böyle getirsene dedi..bende önümde çorba içiyordum çorba tabanı almış kırmışım yeter artık dedim ..biz daha beş aylık evliyiz biraz daha anlayışlı olun ben kendi fikirlerimi söylemek istiyoruö herşeye evet diyemem ki yani öyle değilmi sizce şimdiden sonraki tutumum nasıl olabilir?

Görümceye mi düşmüş gelin ailesi hakkında yorum yapmak?
Acil mesafe şart!

Tabağı kırdığınızdan sonra ne oldu?

Görümcem çoçuk diyorum altdan al diyorum ama öyle laflar ediyor ki tahammül edemiyorum.eşimin ailesinin düğünde hiç bir yardımları olmadı hepsini takılarla bir şekilde halletilet altınlar hariç ,zaten takılan çoguda benim kendi tarafımdandı evimizde eşimle ben aldık herşey hata çogu şeyi ben karşıladım eşim işe yeni başladığı için.bunlara hep göz yumdım evlene bilmek için eşimle birbirimizi çok sevdiğimiz için.şuan ben çalışmıyorum sekiz senelik işimden ayrıldım evlenip işyeri uzak olduğu için sürekli bana yok çalişma yarım gün çaliş çoçuk yapma ,ev almayın ama kaynım yeni işe başlocak onun ev almasını istiyor onun işi garantı olduğu için öyle diyor sürekli bana onu diyor onun işi garanti ev alacak diyor..bende kesinlikle bir kıskançlık yok isterse sarayları alsın umrumda değil.seviniyorum onun adına ama bamada ozaman karışmasın..tabağı kırdıktan sonra kayınvalidem özür dilerim özür dilerim gel sarmaşalım dedi bende hayır istemiyorum dedim .eşimde annesi tabi ki anne neden özür diliyorsun birşey yapmadın dedi sonra ben anneme ağlayıp sarıldım ..ben rahatsız oluyorum dedim böyle olmaz dedim burası eşimle benim evim burada bizim ikimizn kuralları geçerli dedim kimse karışmasın işimize ..çamaşir yıkamak nedir ya yeni gelinin evinde,sonra misafirimiz geldi idare etrik bir şekilde sonra Eşimin ailesi evine gitti kayınımla ..sonra sabah oldu eşimle konuştuk ayıp ettin dedi bana böyle çözmen iyi olmadı dedi ..ama bende iyice gerilmiştim o an kontrol edemedim şuan eşimle aramız biraz mesafeli ..

[QUOTE="y1990, post: 64444473, membera
[/QUOTE]
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum bundan sonra,anladımkı görümcemi kaynanam kışkırtıyormuş biz yalnız olunca gayet iyi anlaşıyoruz çünkü beni ona karşı kışkırtıp bana çoçukla uğraştıyor dedirtecek eşime karşı..eşimde bana karşı soğuk davranıyor yaptığın yanlışdı diyor sizce neyapabilirim bundan sonra ama ben açıkcası hiç pişman değilim tamam belki tepkim daha farklı olabilirdi ama artık herşey birikti ve son aşamaya gelmişti..

Bastan kabul etmeyecektın,sınır çizecektin.Sımdı aa ne oldu ki derler.Sımdıden sonraya düzen koy ve mesafe

Acıyordum işte hani pek kimseleride yok ilgilenen ben ilgileneyim diyordum bu beş aylık evliliğimiz sürecinde kayınvalidemi kaç sefer doktora götürdüm görümcemi mobilya bakamaya genç odası yapacakmiş bunların hiç biri benim görevim değil aslında ama severek yapıyordum eşimde mutlu oluyor çünki öyle olunca ama artık anladım ki onlar benim iyi niyetimi kullanmak istedi .artık mesafe şart diyorum ama eşim pek kabul etmiyor gibş bu durumu..

Acıyordum işte hani pek kimseleride yok ilgilenen ben ilgileneyim diyordum bu beş aylık evliliğimiz sürecinde kayınvalidemi kaç sefer doktora götürdüm görümcemi mobilya bakamaya genç odası yapacakmiş bunların hiç biri benim görevim değil aslında ama severek yapıyordum eşimde mutlu oluyor çünki öyle olunca ama artık anladım ki onlar benim iyi niyetimi kullanmak istedi .artık mesafe şart diyorum ama eşim pek kabul etmiyor gibş bu durumu..
Birden kestirip atarcasına yapıosun ondan.Sen adım adım çekil esinin gözüne batmasın.Ve bir an once ise basla.Hayatını kimseye boş arsa gibi gösterme yoksa sahiplenen çok olur 😅Kendimden biliom ilk zamanlar bı akış tutulmaları yasıo insan.Sen tedbirli davran akıllı yürüt esinin gözünde kötü olma

Eşime güzel bir dile nasıl anlatabilirim sizce,bana diyorkı sen ben annem ve kızkardeşimle ilginenice kıskanıyorsun:( alakası yok kesinlikle öyle bir durum yok öyle olmuş olsa tüm bunları yaparmıydım..

Baştan mesafenizi koyun şimdi böyle yapan ileride çocuğunuz olduğunda daha çok karışır gibime geldi

Şimdi bile karışıyor kaynanam bana sürekli çoçuk yapma diyor
Özel hayatım beni ilgilendirir deseydiniz bir anne evladının mutlu olmasını ister neden karışırlar ki karı koca hayatına ondan sonrada kayınvalideler neden sevilmez derler eşinizle güzelce konuşun oda anlayacaktır eminim ki içinde bulunduğunuz bu durumu

Aile ici psikolojik şiddet resmen.
Bazı insanalr yüzsüz anlaamzlar
Olay olduug an tepki verin
Mumkun mertebe surat asın konusmayin
Samimi oldukca bazıları bunu kullanir.

Aynen bunaldım resmen düğün öncesi ve sonrası yani bende taş değilim ki sabrım biyere kadar..

Koskoca insanlar ilgiye mi muhtaçlar? Bir ihtiyaç anında yanında olunur tamam ama siz onlardan ayrı bir ailesiniz artık. Evet oğlunun evi ama bu kadar da rahat olunmaz.
Ben onları çok seviyorum ama kendi evimde kendi düzenimle yaşamak istiyorum. Annen böyle yapınca benim düzenim bozuluyor daha yeni yeni oturtmaya çalışıyorum zaten falan diyebilirsin eşine de.
Annesine de direkt söyle anne gelin kalın ama lütfen böyle yapma falan ne biliyim ya ben hiç tahammül edemezdim böyle şeylere. Büyük konuşmak gibi de olmasın ama. Allah yardımcın olsun valla sanane benim çocuğumdan ya yarın öbür gün yatak odasında ne yaptığınıza da karışır resmen

Back
X