Ben 5 aylik evliyim eşimle çok güzel mutlu bir evliliğimiz var ufak tefek sorunlarımız oluyor ama kendi aramızda çözebiliyoruz bu evlenmeden öncede böyleydi şimdide böyle.zaten eşimle çok uzun zamandır tanışıyor ve çok iyi anlaşan bir çiftiz.Ancak ailesi bizi huzursuz ediyor,babası biraz problemli annesi ve kızkardeşi (12 yaşında) ile pek ilgilenemiyor dolayısıyla bize çok fazla iş düşüyor eşimde onları çok düşünüyor ilgi göstermek için ellinden geleni yapıyor bende öyleydim şimdiye kadar çok ilgilemiyordum her ikisiylede ama biz beş aylık evliyiz ve sürekli bizim oraya gitmemizi onu her gün aramamı veya onların bize gelmesini istiyolar.evleride bize yaklaşık bir saat ancak kayınvalidemin ehliyeti yok ve kaynım götürüp getiriyor buraya genelde.Biz beş aylık evliyiz ama bir görümcem gelip kaldı burda bir hafta bir kaynanam kalıyor bir hafta yani sürekli bırada olmak istiyolar ve burada oluncada kendi eviymiş gibi davranıyor çamaşir yıkıyor burada istedigi gibi banyoya girip çıkıyor her birşeye katışıyor böyle sinsi bir şekilde ,ailemi eleştiriyor ve görümcemde çoçuk biliyorım ama çok zor bir çoçuk yani laftan anlamıyor ,böyle birşeyi hemen söylüyor pat diye düşünüyorım demmekki kendi evlerinde konuşuluyor ki o yüzden böyle söylüyor,en sonunda artık bir akşam yemek yiyorduk kendi ailemde vardı artık iyice sinirlerim birikmişti sofrada görümcem birşey istedi eşimde bana böyle getirsene dedi..bende önümde çorba içiyordum çorba tabanı almış kırmışım yeter artık dedim ..biz daha beş aylık evliyiz biraz daha anlayışlı olun ben kendi fikirlerimi söylemek istiyoruö herşeye evet diyemem ki yani öyle değilmi sizce şimdiden sonraki tutumum nasıl olabilir?