Biriktirip tepki vermeyin. Olaylara anında tepkinizi koyun. Rahatsız olduğunuz şeyleri olay anında soyleyin.
Bastan kabul etmeyecektın,sınır çizecektin.Sımdı aa ne oldu ki derler.Sımdıden sonraya düzen koy ve mesafe
Birden kestirip atarcasına yapıosun ondan.Sen adım adım çekil esinin gözüne batmasın.Ve bir an once ise basla.Hayatını kimseye boş arsa gibi gösterme yoksa sahiplenen çok olurAcıyordum işte hani pek kimseleride yok ilgilenen ben ilgileneyim diyordum bu beş aylık evliliğimiz sürecinde kayınvalidemi kaç sefer doktora götürdüm görümcemi mobilya bakamaya genç odası yapacakmiş bunların hiç biri benim görevim değil aslında ama severek yapıyordum eşimde mutlu oluyor çünki öyle olunca ama artık anladım ki onlar benim iyi niyetimi kullanmak istedi .artık mesafe şart diyorum ama eşim pek kabul etmiyor gibş bu durumu..
Şimdi bile karışıyor kaynanam bana sürekli çoçuk yapma diyorBaştan mesafenizi koyun şimdi böyle yapan ileride çocuğunuz olduğunda daha çok karışır gibime geldi
Özel hayatım beni ilgilendirir deseydiniz bir anne evladının mutlu olmasını ister neden karışırlar ki karı koca hayatına ondan sonrada kayınvalideler neden sevilmez derler eşinizle güzelce konuşun oda anlayacaktır eminim ki içinde bulunduğunuz bu durumuŞimdi bile karışıyor kaynanam bana sürekli çoçuk yapma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?