Merhaba

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.971
3.744
333
Ardaşalar öncelikle Hayırlı ramazanlar , ve lütfen şikayet etmeyin , benim için dert , konuma gelecek olursak benim çocukluk hayalim İngilizce öğretmeni olmaktı , ve maalesef babam okumama izin vermedi( bende çok başarılı öğrenci değildim) liseyi dışarıdan bitirdim şimdi YKS ye çalışıyorum iyi kötü size sorum dışarıdan İngilizce bölümü yok biliyorum , ama bir şekilde mümkün mü bu halim ,ek olarak İngilizcem de yok :(

Öncelikle neden şikayet edilesiniz ki :işsiz:

Diger sorunuza gelecek olursak istersen bir yolunu bulur o üniversiteye gidersin.
Örgün olarak dimi , babam hayatta başka il, ilçeye gitmeme izin vermez

Ardaşalar öncelikle Hayırlı ramazanlar , ve lütfen şikayet etmeyin , benim için dert , konuma gelecek olursak benim çocukluk hayalim İngilizce öğretmeni olmaktı , ve maalesef babam okumama izin vermedi( bende çok başarılı öğrenci değildim) liseyi dışarıdan bitirdim şimdi YKS ye çalışıyorum iyi kötü size sorum dışarıdan İngilizce bölümü yok biliyorum , ama bir şekilde mümkün mü bu halim ,ek olarak İngilizcem de yok :KK43:
AÖF yok kapandı.

Uzaktan eğitim olarak ingilizce bölümü var diye biliyorum ama onda da sınavlara üniversiteye gidilir uzaktan eğitimde.

İngilizce bölümü için yabancı dil sınavına da girmen gerek

Ardaşalar öncelikle Hayırlı ramazanlar , ve lütfen şikayet etmeyin , benim için dert , konuma gelecek olursak benim çocukluk hayalim İngilizce öğretmeni olmaktı , ve maalesef babam okumama izin vermedi( bende çok başarılı öğrenci değildim) liseyi dışarıdan bitirdim şimdi YKS ye çalışıyorum iyi kötü size sorum dışarıdan İngilizce bölümü yok biliyorum , ama bir şekilde mümkün mü bu halim ,ek olarak İngilizcem de yok :KK43:
İngilizceniz olmadan ingilizce öğretmenliğini nasıl kazanacaksınız peki?

Şimdi zaten açıktan okunmuyor öğretmenlik. Ayrıca yks alan sınavında da ingilizce soruyorlar dil öğrencilerine. Örgün olarak okuma imkanı bulursanız seneye hazırlanırsınız. Sınavın detaylarını öğrenmeniz gerekiyor yani buraya sormakla olmaz. Bakın sınava çalışıyorsunuz ama hiç bilginiz yok. İnternetten iyice araştırın.

Şimdi zaten açıktan okunmuyor öğretmenlik. Ayrıca yks alan sınavında da ingilizce soruyorlar dil öğrencilerine. Örgün olarak okuma imkanı bulursanız seneye hazırlanırsınız. Sınavın detaylarını öğrenmeniz gerekiyor yani buraya sormakla olmaz. Bakın sınava çalışıyorsunuz ama hiç bilginiz yok. İnternetten iyice araştırın.
Evet ben AÖF’ye olmadığını kesin biliyorum ama belki burdan da fikir edinilir diye düşündüm

Bölüm olda bile (ki yok) İngilizce sınavına da girmeniz gerekiyor. Dil sınavı da var yks de.

Evet ben AÖF’ye olmadığını kesin biliyorum ama belki burdan da fikir edinilir diye düşündüm
Yani örgün için de belli düzeyde ingilizce bilmeniz gerekiyor üniversite sınavında soruyorlar çünkü. Kazandıktan sonra kursa gidilir cümlesi saçma biraz o yüzden kusura bakmayın. Şu an evde duolingo, udemy gibi yerleri kullanarak geliştirmeye çalışın ingilizcenizi. Ayrıca sınava başvuru yaptınız değil mi? Tyt ve Ydt olmak üzere iki alan oluyor dil öğrencileri için.

İngilizce bölümü falan istediğiniz yok açıkçası öyle bir hayaliniz olsa en azından bir kere Google amcaya yazardınız.
İngilizce için yabancı dil sınavının varlığından bi habersiniz çok ilginç...
Hayat herkese adil davranmıyor bunun farkındayım ama siz daha bu işin bir zerresi bile olmayan araştırmadan bi habersiniz...
Sizin buraya hayalim diye açtığınız konu ile benim her gece kafamı yastığa koyduğumda süper güçlerimin olduğu hayaline benziyor.

Kazandıktan sonra kursa gidilebilir belki

dil bilimi ile ilgili bölümler için üniversite sınavında yabancı dil soruları çözmeniz gerekiyor. diğer öğrenciler gibi sadece sözel-sayısal çözmek yeterli değil.
benim zamanımda ingiliz dili edebiyatı veya öğretmenlik isteyenler lisede dil bölümü seçiyordu zaten. muhtemelen halen öyledir. o yüzden şu an o sınavda yeterli puanı alacak kadar biliyor olmak zorundasınız.
imkanınız varsa kursa gidip ingilizce öğrenin, bu sizi bir yandan sınava da hazırlar diyeceğim ama muhtemelen babanız kursa da razı gelmez..
bilemedim.
umarım insafa gelir.

Bir insan birşeyi gerçekten isterse yapar ! Ben bunu çok kez tecrübe ettim...bana çoğu kez zor bölüm okuyosun bititemezsin bitirsen de iş bulamazsin zaten atanamazsin bile dediler ama sonuç okulu bitirdim iş buldum sonra kpss ye girdim atandım...yani biseyi istemeniz yeterli , başarabilir siniz :KK66:

Kazandıktan sonra kursa gidilebilir belki
Kazanmak için dil sınavına girmeniz gerekiyor ama. Türkçe matematikle almıyor bildiğim kadarıyla dil bölümleri. Kazandıktan sonra eğitimini alacaksınız zaten, kurs faydasız olur. Kazanmadan önce, kazanmak için kursa gitmeniz gerekir.

Back
X