• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Merhaba 17 Haziranda tek embriyo transferi oldum. 5bc kaliteli.
8.gunde beta 77
10.gunde beta 234
12.gunde beta (bu farklı bı hastanede) 480 çıktı. Açıkçası 600 e yakın bekliyordum 12. Gün için ama düşük mü acaba? Farklı hastanede yapınca mi böyle olmuştur. 8 den 10 a baya güzel artınca bunda da 3 kat beklemiştim açıkçası 🙈

Merhaba farklı hastanelerde farklı sonuçlar alabilirsiniz. 2'ye katlamış değeriniz de, her şey yolunda görünüyor :) Sağlıkla tamamlayıp kucağınıza almanızı diliyorum.

Merhaba farklı hastanelerde farklı sonuçlar alabilirsiniz. 2'ye katlamış değeriniz de, her şey yolunda görünüyor :) Sağlıkla tamamlayıp kucağınıza almanızı diliyorum.
Çok teşekkürler Allah razı olsun. Ben 600 lerde bı değer bekleyince sanırım, bana düşük geldi evet 2 katı hatta minicik de yüksek ama bı önceki 3 katı artınca acaba dedm 🙈

Çok teşekkürler Allah razı olsun. Ben 600 lerde bı değer bekleyince sanırım, bana düşük geldi evet 2 katı hatta minicik de yüksek ama bı önceki 3 katı artınca acaba dedm 🙈
Rica ederim. Bazen insan beklentiye girince sonradan telaşa kapılabiliyor. En iyi cevabı doktorunuzdan alabilirsiniz tabii ki, doktorunuza sordunuz mu?

Back
X