MERHABA

miray9288

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
51
20
3
33
merhaba arkadaşlar ya midem aşırı kötü çalışıyorum okadar zorlanıyorum ki napıcam bilemiyorum yağlı yemek görmek istemiyorum tiksindim resmen nasıl geçicek ya :( tükendim artık hiç modum yok oyüzdende hep bi suratsız gibi dolanıyorum iş yerinde

İlaç kullanmıyor musunuz şurup falan yazıyor doktor gidemezseniz sağlık ocağından bile yazdırabilirsiniz

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışıyorum çok şükür benim daha yeni yeni azalmaya başladı ama baya rahatladım. Öyle bir bulantı ki ne yapsan, ne içsen fayda etmiyor çok iyi biliyorum ama sabret 12. haftadan sonra baya rahatlayacaksın ilk 3 ay o sıkıntı çok darlıyor maalesef ama biraz daha sabret geçecektir. Allah yardımcın olsun

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışıyorum çok şükür benim daha yeni yeni azalmaya başladı ama baya rahatladım. Öyle bir bulantı ki ne yapsan, ne içsen fayda etmiyor çok iyi biliyorum ama sabret 12. haftadan sonra baya rahatlayacaksın ilk 3 ay o sıkıntı çok darlıyor maalesef ama biraz daha sabret geçecektir. Allah yardımcın olsun
allah razı olsun amin inşallah geçer gider biran önce teşekkürler sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı

Back
X