Merhaba

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Isyerinde gördüğüm beyefendiye yazdım instada kendisi baya bir taktikçi biri çıktı sadece amacım arkadaşlıktı kendisiyle yemekhaneye gelmeyen adam ortada görünmeyen adam birden ben konuştuktan sonra kendisiyle sık sık gelip gitmeye başladı bana teklifte bulundu cinsel olduğunu anladım iletişimi kestim hatta ne yapmaya çalışıyor anlamadım

Isyerinde gördüğüm beyefendiye yazdım instada kendisi baya bir taktikçi biri çıktı sadece amacım arkadaşlıktı kendisiyle yemekhaneye gelmeyen adam ortada görünmeyen adam birden ben konuştuktan sonra kendisiyle sık sık gelip gitmeye başladı bana teklifte bulundu cinsel olduğunu anladım iletişimi kestim hatta ne yapmaya çalışıyor anlamadım
E anlamışsın işte sebişmek istiyomuş.

Yazmazsa üzülme, başkasına yaz elbet cevap veren çıkacaktır zaten amacın bu.

Ne yapmaya çalıştığını siz yazmışsınız zaten, beyanınıza göre cinsel amaçlı yaklaşmış siz de iletişimi kesmişsiniz.

Kanka olmak istiyor.Bir kadının erkek arkadaşı olabilirmi diye sormuştunuz önceki konunuzda.

Insatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim
Siz devam edin peşinden gitmeye bu şekilde mutlaka yazarsa, boşanana kadar boşta kalmayın aman.

Merhaba

Merhaba nereye girtin kız üyelik iptali yazıyor 😂 Bu ara konu açan kaçıyor ne oluyor

Nereye gittin?Alt tarafı biraz sohbet edeceedik kız kıza😌?

O neydi gız 🤭

Back
X