Merhaba

ucanugurboceg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
121
2
11
26
Tekrar merhaba 16 yaşındayım Geçen ay 22 sabahı adetim tam sökülmüştü bu ay adetten 2 hafta önce cefaks isimli 5-6 tane antibiyotik içtim geçen aya göre 3 gün gecikti antibiyotiğin etkisi var mıdır bide her ayın 22 sinde adet olmuyorum sadece Mayıs ve haziranda 2 kere düzenli oldum baya kalın beyaz kremsi fazla akıntım var

Evet antibiyotik etki eder, havaların çok sıcak olmasıda etkiler. Zaten bu yaşlarında düzensizlik olabilir merak etme

Teşekkür ederim hafiften ağrım oluyor ama olamıyorum bide 2 hafta önce aldım ya etkisi var mı yok mu çok bilemediğim için sordum

Aşkım havaların sıcaklığı, kullandığın antibiyotiğin veya ilaçların etkisi, yaşının küçüklüğü hepsi reglin düzensizliğini Etkiler regl baya uzun sürece düzene girmiyor herşey etkiliyor merak etme

Aşkım havaların sıcaklığı, antibiyotiğin veya ilaçların etkisi, yaşının küçüklüğü hepsi reglin düzensizliğini Etkiler regl baya uzun sürece düzene girmiyor etkiliyor merak etme
Teşekkür ederimmm ama baya fazla ve kremden biraz daha kalın baze krem kıvamında akıntım geliyor geçen ay regl zamanıma yakın oldu ama bu ay hep vardı bi gün falan hariç ve böyle altımı temizlerken pıhtı gibi mantar enfeksiyon hiç bişey yok 2 kere kadın doğuma göründüm cevap içinde çok teşekkürler tekrardan

O akıntı vücuttaki östrojen hormonuyla alakalı bazen o hormon yükselince akıntı fazlalaşır takma kafaya

Teşekürlerrr bugün 4 gün sabah kalkmaya yakın kasıklarım ağrıyor ama gün içinde ağrımıyor bide akıntım varya dedim noluyor bi tanıdığımız vardı soğan suyu içiyordu gecikince bende yapıcam fayda eder mi bilmiyorum amaa

regle yakın dönemlerde artar. Bazen stres de etkiliyor ama sürekli o hormon yüksekse pcos veya enfeksiyon varlığından şüpheleniliyor
2 Side yok eczaneden tarlusal aldım tatile gidicez 2 hafta içinde hemen olmam lazım bide bizim oralarda eskiden işte banyodaki spermden tuvaletteki spermden gebelik olur diyorlardı annelerin büyükleri köyde o beni çok korkutuyor ya bide Buda geçti 6 gün bişey olur mu ordan işte banyo yapmak için oturuyorum ben yere orda fln bişey varsa yada ne bilim tualette daha çok banyo korkutuyor çünkü ben nerdeyse gergin banyo yaparım ve oturmadan rahat edemiyorum eskiden hiç aklıma bile gelmezdi ama bi kaç kere duyunca beni korku bastı

Yok ya o çok eski söylentiler ben onlara hiç inanmıyorum nedense :) rahat ol öyle birşey olacağını asla sanmıyorum bilimsel olarak mümkün değil

Yok ya o çok eski söylentiler ben onlara hiç inanmıyorum nedense :) rahat ol öyle birşey olacağını asla sanmıyorum bilimsel olarak mümkün değil
Evet doktorlar şehir efsanesi diyor biz geçen yaz köye gittiğimizde duydum ama saçmalıyorlar dedim sonra Mayıs ayında bize teyzemler fln geldi oğulları fln yurtdışından bizde kaldılar iki hafta kadar aynı banyoyu kullandım erkek kuzenlerimle bizim ev küvet banyo oturmam gerekiyor bende Mayıs ayından beri korkuyorum 28 haziranda ve 5 temmuzda 2 farklı doktora gittim birine anlattım kadın doktordu diye şehir efsanesi o öyle olsa biz sizi uyarırız her gün farklı haber yayılır fln dedi annemde aynısını söyledi bana fln dedi 5 temmuzdada kist için gittik annemle ona bişey demedim çekindim oda bana tertemizsin yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi işte bende rahminde sıkıntı varmı dedim oda bana bak burası rahmin diye gösterdi rahmimde boştu ondada bişey çıkmadı anneme dedimki anne biz bu doktora bişey demedik ya görmediyse bişey oda bana günde kaç kişiye bakıyor anormallik olsa fark ederdi sıkma canını fln dedi bu ayda 6 gün oldu bugün tarlusal içtim bugün olur muyum bilmiyorum çok streslendim yine

Küçükken ben de kendimi böyle çok yer bitirirdim ancak mümkün değil. Sadece bence oturaklı yerlerde banyo yapma hijyenik açıdan iyi değildir . Ayakta duş alıp çıkabilirsin

Küçükken ben de kendimi böyle çok yer bitirirdim ancak mümkün değil. Sadece bence oturaklı yerlerde banyo yapma hijyenik açıdan iyi değildir . Ayakta duş alıp çıkabilirsin
Alışkanlık olmuş küçüklükten beri valla şimdide ben kendimi yiyip bitiriyorum mayıstan beri acaba ordan bişey mi oldu Mayıs ayında 2 kere ultrasyona girdim ilkini 7 hafta sonra 2 cisini 8 hafta sonra bişey çıkmadı hiç bişeyim yokmuş bu ayda 6 gün geçti tarlusal aldım artık

Ama hala korkuyorum ordan burdan oturmamdan fln varsa orda oturduysam diye

bu normal değil işte yanı kaygılarınızı arttırmışlar boşu boşuna ne alaka yanı bu ne saçmalık siz bence psikiyatrıye uğrayın bu bir rahatsızlık evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…