merhaba kızlar. dertsiz ınsan olurmu olmaz , benımde bır sıkıntım var banada yorumlarını soyleyebılırmısınınz,sıkıntım sudur: 3 sene evvel benım ıstememle hayatıma bır ınsan gırdı başta hersey cok guzeldı fakat daha sonra asırı kavgalarımız olmaya basladı , yanı ıkı gun ıyısek bır gun gotuyuz son zamanlarda ıse ıpler kopma noktasına kadar geldı , evlenmek ıstıyor fakat ben onunla gecınebılecegıme ınanmıyorum bu yuzdende aıleme konuyu acmıyorum bundan dolayı cok baskı uygulkuyo , hatalarını soyledıgımdede ana gıt olmayanının bul dıyo hıc bısekılde konusup halledemıyoruz. kendısı cok sınırlıdır abuk sabuk seye sınırlenır , gerektıgınde argo kelımeler cok kullanır yanımda kufur eder bagırı banada bagırır genelde, bana defol gıt lann dıye bagırdıgı cok olmustur . bana bole davranamzsın dedıgımde ıse senın yuzunden ben boyleyım dıyor . dusuncelerımız kulturlerımız bambaska . bu uc sene ıcersınde tabı cok defa parada verdım devamlı para ıster oda ayrı bır konu... aılemın kesınlıkle onaylayamacagı bırı bense cocugu devamlı oyalıyorum annemlerre solucem soledım dıye cunku asırı duygusalım aman uzulmesın dıye,,, benım derdım çok vıcdanlı ve cok duygusal bır ınsanım . ah almaktan gunah ıslemekten cok korkuyorum ve katlanıyorum. benı bırakırsan yuzustu allah katında beddua alırsın dıyo tamaemn cokuyo psıkolojım.normalde cok duygusal tarafıda var ama bazı huyları benı soguttu fakat bırakamıyorum.bUARADA DEVAMLI BITTI DEFOL DER IKI GUN SONRA ARA HER DEFASINDA BITTI DIYE SEVINIRKEN YINE ARAR
Birde basımdan gecen olay : gecen gun kazagmın ıcınden atletım gozukuyo dıye bana dar ettı gunumu , hatta ayrıldı ıkı gun aramadı
kusura bakmayın uzun oldu :)
Birde basımdan gecen olay : gecen gun kazagmın ıcınden atletım gozukuyo dıye bana dar ettı gunumu , hatta ayrıldı ıkı gun aramadı
kusura bakmayın uzun oldu :)