Merhaba

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Merhaba.Sadece içimi dökmek istiyorum...

Ben neden bilmiyorum olmayan özgüvenimiKaramterime üzülüyorum.

Ben yeniden başlayabilir miyim? Kendime güvenimi ve saygımı yeniden nasıl kazanabilirim? Yoksa bir kez o saygıyı kaybedince geri getirilemez mi?

Son düzenleme:
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,

İster kafir, ister mecusi,
İster puta tapan ol yine gel, ,
Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz,
Şu tertemiz tarlaya sevgiden başka bir tohum ekmeyiz biz...

Ne olursan ol!

Herkes hata yapar.
Hata yapa yapa öğreniyoruz değil mi ?
Önemli olan bu hatanın sizi nasıl olgunlaştırdığı ve size nasıl bir ders verdiği.

ALLAHın tövbe kapısı hep açık.. sende tövbe etmişsin.. bu yüzden kendini üzme..
genç ve vakitsiz ölümler çok zor. aklıma geldikçe burnumun direği sızlar benimde..rüyanda görememe nedenin kötü bir olduğunun anlamında değilki. şubatta 3 sene olacak benimde 1 kere bile görmedim rüyamda.
kafanda kötü düşünceleri at ve yaşını en güzel şekilde yaşa :KK60:

Nasip.
Tövbe falan da pek bana göre değil ama, pişmansan önüne bak.
Aynı hatalara tekrar düşme ki, özgüvenini kaybetme
Psikoloğa da git

hata yapmadan doğru bulunamıyor bazen..
sen hata olarak görmüşsün ders çıkarıp tövbe etmışsn ve sadık kalıp bir daha yapmamışsın..
bence bu bile içine su serpmeli..karar verip uyguluyor olman..
oyuzden şu saatten sonra önüne ve yoluna bak..
hayatın için birşeyler yap..kendın için.

Isin tovbesini anlamam bilmem ama
Pisman olduysan tekrar kendini uzecek seyler yapmazsin olur biter

“Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı.” (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11) buyurmuştur.
Yani günah tövbe insana,affetmek yaradana yakışır

Yahu 23 yaşındasınız daha. Yaptıklarınızın hepsi insanın doğasından gelen şeyler. Günah dediğiniz şey biriyle sanal mahreminizi paylaşmak mı? İnsan acıdan kaçar, keyfi kovalar. Önce iç dengenizi kurun, ruhunuza eziyet etmeyin. Yaptıklarınıza hata demek kimseye düşmez (ne sosyal, ne politik, ne de dini bir kurum), hepi topu pişmanlıktır yaşadığınız. İyilik yapan da pişman oluyor hem,pişmanlık da insana lazım bir duygu. Bir daha o günlerdeki eylemlerinize dönmemeyi sağlar, tabii ki siz istedikçe

Sanalda mahreminizi paylaştığınız için değil, yarın bir gün birinin vaktini çaldığınız (buna kendiniz dahil), zamana düşük mal muamelesi yaptğınız için ızdırap çekin.

Rüyalarınız da bilinçaltınızla yakından ilişkili, ruhunuzu azad edip kendinizi iyi ve kötü yanlarınızla kabul ettiğinizde kaybettiğiniz insana kavuşacaksınız.

Herkesin yaptıktan sonra yaptığı için pişman olduğu şeyler var, ama sağlıklı düşünün ve bunu abartmayın.

Huzurla Kalın.

Back
X