merhabaa kimler normal dogum istiyor..

TILSIM21

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
34
2
6
35
Şanlıurfa
Arkadslar normal dogum daha onceden yaptim ama sunni sanciyla cunkuu zamanim geciyordu budefada sunni sanci almaktan korkuyorum eltim sezeryan ol kurtul diyor..ama normal dogumuda cok istiyorum sizcee daha erken dusunmek icin demeyin benim hep aklimda:)))

bende normal doğum istiyorum inş bi problem olmazsa normal doğum yapıcam bende ilk doğumumu normal yaptım tabiki kolay değildi zorlukları vardı ama sezeryana göre daha çabuk toparlanıyosun sütün hemen geliyo ,bana çevremde sezeryan olan herkes sakın keyfi sezeryan isteme diyor, gerçi sonlara yaklaştıkça doğum korkusu sarınca aklından geçiyo insanın sezeryan yap kurtul diye ama sonuçta birgün zorlanıcaz ama sonraasında rahat edicez,bu arada kaç haftalıksın

Ben 12 haftalik önceki dogumum 9 saat sanci cektimm o yuzden cok korkuyorum ama evime gelince gecti bitti diyorum .. :)) sen kac haftalik gebesin ..

Ben 12 haftalik önceki dogumum 9 saat sanci cektimm o yuzden cok korkuyorum ama evime gelince gecti bitti diyorum .. :)) sen kac haftalik gebesin ..

bende 30 haftalığım doğum yaklaştıkça bende korkuyorum ama hep olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum herşey bir günde olucak biticek bebişlerimizi kucağımıza alıcaz Allahın izniyle sende öyle düşün zaten senin doğuma çok var şimdiden kafanı bunlarla meşgul etme yoksa geçmez bu 6 ay canım

Haklisin aslinda bunu yiceksin bunu yemiceksin sorunu yok bebislerimizi kucagimiza alinca sancida neymisss :))))

Anne-bebek hemsiresi olarak keyfi olarak sezeryani kesinlikle onermiyorum. Mecbur kalirsin, o ayri tabii.
Ama sezeryan oyle "ol kurtul" denilecek kadar zahmetsiz birsey degil. Asil normal dogum oyle. Cocugu dogurup, kendin de zipkin gibi kalkiyorsun ayaga.

Sezeryan herseyden once bir ameliyattir. Riskleriyle birlikte, tam anlamiyla bir ameliyat. Mecbur kalmadikca onerilmiyor. Normal dogum mumkunse sezeryana hic gerek yok. Normalde o kadar korkulacak birsey yok. Simdi epidural yontemiyle agriya da cozum var.

aynen. 1. çocuğumu epidural doğum oldu. çok memnunum. ve şimdi tekrar hamileyim inşallah yine aynısını planlıyorum. herkese kesinlikle öneririm.

evet biraz anlatırmısın bize ,kaç saat sürdü mesela özeldemi doğum yaptın ,yapılırken çok acıdımı ,başağrısı kaldımı sendeçok soru sordum kusura bakma canım yanıtlarsan sevinirim

18 haftalık hamileyim normal istiyorum. Duyduğuma göre hamilelikte yapılan karın kası egzersizleri doğumu kolaylaştıryor ve itmeyi daha güçlü yapıyomuş benim ilk olacak şimdiden hafif hafif yapıyorum böyle yapan varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evde mi yapiyorsun kursami gidiyorsun ...ve nasil oluyor :))

ben de normal doğum düşnüyorum bi aksilik çıkmaz sa gerçi aile hekşmş ultrsonda bebeğin eşi aşagı da kanman çok olur sezaryan dedi ama özeldeki doktorum hiç öle bişe demedi nisan da bakalım randevum var soracam.ama normal doğum gibisi yok için temizleniyor dokuz ay karnımzda taşıyoruz meleklerimizi bi gün de sancı çekelim acısı onların yüzünü görene kadar bence Rabbim herkese hayırlı sağlıklı ağrısız doğumlar nasip etsin :)

Bende 25 haftalik hamileyim normal doğum düşünüyorum inşallah bir sorun olmazda yapabilirim. Benim de ilk gebeliğim korkuyorum cevremdekiler sezeryan ol hissetmen diyorlar ama melegimin dogumunun her anini yasamak istiyorum hem onun icinde benim icinde en sagliklisi normal doğum inşallah yapabilirim. Egzersiz olarak ne yapiyorsunuz arkadaşlar bende yeni baslayim diyorum bide nette okudum ilişkiye girmek doğumu kolaylastiriyormuymus bilgisi olan varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…