Merhabaaaa, giden geri döner mi? Konulu bir sürü başlık vardır bu da benim hikayem bir el atınız l

GERGINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
148
75
48
35
İzmir
5 senelik ilişki 4 ay önce evlilik vee eşim başından beri çok istediği için de hamilelik 3,5 aylık... veee arkadaş gibi didişmeler evlenince devam eder ben hep alttan alırım haklı da olsam gaksız da o bu duruma alışır daha da tepeme çıkar ve tahammül edilemez bir hal alır hiç kopmayan ilişkimiz ilk defa ayrılıkla sonuçlanır, ben streste olmamak adına (hamilelik) bir tartışmadan sonra ilk kez kısa süre için ailemin yanına giderim o da bir ay düşünelim der ve 20 gün sonra yzlaşmak için aradığımda beni istemediğini sevgisinin kalmadığını söylerrr uzlaşmaz. Ama boşanmaya da yanaşmaz.. Doktor kontrolüne gelir o istemiyorum diyen adam gider yerine ilgili gülümseyen bir adam gelir ama yine de arkadaşça mı yoksa fırmalite mi öyle davranır bilinmez sonra doktor tarafından hep istediği kız bebek müjdesi verilir. Sevinir. Beni havaalanına kadar bırakmak ister. Bu arada yüzüğü yoktur benim de yoktu ve bu onu üzdü, baş harfinin dövmesini de sevmiyorum dediği an sildirmiştim bunu da görür ve üzüldüğünü farkederim.. sonra be mi olur yine aramaz sormaz vs.. şimdi buraya kadar okuyanlara çok teşekkürler ayrılalı 1,5 ay oluyor ve ilk ayrılığımız, sadakat sorubumuz hiç olmadı fakat küçük küçük çekişirdik bu durum biz beraber olamıyoruz noktasına getirdi eşimi. Onu kötülemeyecek kadar seviyorum hala.. bu yüzden şikayet etmeyeceğim. Sorum şu, böyle bir durumda erkekler döner mi , erkekler için zaman nasıl işliyor? Ne kadar süre gerekiyor? Teşekkürler

Dilerim gönlünüzce olur fakat en güzel geçecek günlerinizde ortada olmayan adam dönse kaç yazar ki. Oturup konuşun adam akıllı derim.

Her ikiniz de biraz çocukça davranıyorsunuz gibi geldi bana. Ama eşiniz daha yapıcı olmalı. Sonuçta siz hamile olduğunuz için ve hayatınızın daha farklı bir dönemini deneyimlediğiniz için bence eşiniz daha anlayışlı olmalıydı. Olmalı. Bu tavrı hiç güven vermiyor. Ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız bunu gururdan mı yapıyor yoksa gerçekten böyle ayrı ayrı olmaktan hoşnut mu bunları siz bilebilirsiniz. Sanırım ben olsam biraz bekleyip, sonra boşanma konusunu ciddi ciddi konuşur ve durumları netleştirirdim.

Seni istemediğini ve sevgisinin kalmadığını söylemiş. Durum ciddi. Eğer yalandan söyleseydi şimdiye kadar pişman olması gerekirdi. Sen kendini en kötüsüne alıştır. İnşallah senin ve minik kızın için en hayırlısı olsun. Aslında ciddi bir sorun bile yok.

Seni istemediğini ve sevgisinin kalmadığını söylemiş. Durum ciddi. Eğer yalandan söyleseydi şimdiye kadar pişman olması gerekirdi. Sen kendini en kötüsüne alıştır. İnşallah senin ve minik kızın için en hayırlısı olsun. Aslında ciddi bir sorun bile yok.
+1

Evliliklerde ilk 1 sene çocuk yapılmasına karşıyım durum bu şekilde masum çocuğa oluyor

Back
X