- 26 Kasım 2022
- 104
- 27
- 28
- 25
- Konu Sahibi dilan70617
-
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir. Adetinizin gecikmesini bekleyip test yapın umarım güzel bir haber alırsınız.Adetime şuan 5 gün var terleme var kahvergi akıntı 1 gün sürdü ve biti biddaha gelmedi yumurtlama.gunlerinde hep iliskeye girdik ve terliyorum çok sıcak bir kabizim kahvergi akıntının geldi gün karnimada ağrı vardı biddaha olmadı göğüsün çok sert ağrıyor hayırlısı bir gebelik yaşadım ve düşük yaptım hayırlısı olsun
Regliniz geçmeden test yapmayın derim stres olmamak adına. Benim gecikmenin 3. günü kahverengi akıntım olmuştu 1 damla sadece. Ertesi gün test yapmıştım.Çok terliyorum çok sıcak havada ellerim çok sıcak adetime 4 gün var şuanda
Hamilelik belirtisine benziyor gebelik testi varsa yapın ama yoksa adet gününüzü bekleyin yumurtlama gunu değerlendiginiz günle 15gun geciyorsa idrar testinde cikar inşllah hamilesinizdirÇok terliyorum çok sıcak havada ellerim çok sıcak adetime 4 gün var şuanda
Bende bugün test yaptım çift çıktı. Kan verdim sonuç bekliyorum. Belirtilerim adet olacak gibi kasık ağrısı göğüs ağrısı mide yanması sindirm problemleri ve ara ara hafif gelen mide bulntısı şeklindeydi.Başka kimse yokmu nasıl hamielik belirtileri yaşadınız lütfen anlatın
Bu gebelik testi mi yoksa ovulasyon testi mi? Gebelik testi ise gebelik var 2. Çizgi silik de olsa var demektir ama kesin sonuç için kan testi yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?