- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil bir annenin çocuklarıyla ilgili derdini paylasmasimi yasak yasak sa zaten ilgili kişiler kapatır konuyuBu tarz konular yasak. Yaşadığınız ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurun.
Siz derdinizi paylaşmamışsınız yardım talep etmişsiniz.Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil bir annenin çocuklarıyla ilgili derdini paylasmasimi yasak yasak sa zaten ilgili kişiler kapatır konuyu
İlgili kişi ektedirFikir alışverişinde bulunmak yasak değil bir annenin çocuklarıyla ilgili derdini paylasmasimi yasak yasak sa zaten ilgili kişiler kapatır konuyu
Gücünüz yetmiyor ama üç çocuğunuz var. Yazık günah o çocuklaraMerhabalar bayanlar 3 kizim var 6 yasinda kış geldi anasinifina başladılar servise gücüm yetmediği için çocukları yürüyerek okula götürüyorum hava artik bildiğiniz üzere soğudu kislik kiyafet mont bere ihtiyacım var ve gerçekten çocuklarımın uyuduğunu görmek ve onun ihtiyacını alamamak kadar kötü birsey olamaz varsa kullanmadığınız kıyafet mont bere giysi varsa fazlaysa deposunda oyke duruyorsa lütfen Allah rızası için yardımcı olun din kardeşiyiz kimin kime duasına ihtiyacı var bilinmez olanlar Allah rızası için destek olsunlar
bu konular yasak mı bilmiyorum. Yasaklandıysa vardır bir bildikleri. Ama kızlarınıza ben yine de göndermek isterim. Özelden yazar mısınız? ben size yazamadım nedense, mesajınız kapalı mı üyelere?Merhabalar bayanlar 3 kizim var 6 yasinda kış geldi anasinifina başladılar servise gücüm yetmediği için çocukları yürüyerek okula götürüyorum hava artik bildiğiniz üzere soğudu kislik kiyafet mont bere ihtiyacım var ve gerçekten çocuklarımın uyuduğunu görmek ve onun ihtiyacını alamamak kadar kötü birsey olamaz varsa kullanmadığınız kıyafet mont bere giysi varsa fazlaysa deposunda oyke duruyorsa lütfen Allah rızası için yardımcı olun din kardeşiyiz kimin kime duasına ihtiyacı var bilinmez olanlar Allah rızası için destek olsunlar
Kuralı biz mi koyduk? Bu ne ters bir tavır! Şimdiye dek iyi niyeti suistimal eden pek çok olay olmuş ki bu yasak konulmuş. Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil, çünkü forumun amacı zaten bu.Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil bir annenin çocuklarıyla ilgili derdini paylasmasimi yasak yasak sa zaten ilgili kişiler kapatır konuyu
Şunu artık alın dışarıbu konular yasak mı bilmiyorum. Yasaklandıysa vardır bir bildikleri. Ama kızlarınıza ben yine de göndermek isterim. Özelden yazar mısınız? ben size yazamadım nedense, mesajınız kapalı mı üyelere?
Farklı farklı sitelere her gün kızım aç, canı lahmacun/hamburger çekti filan yazıp evine sipariş gönderten bir üye vardı.Kuralı biz mi koyduk? Bu ne ters bir tavır! Şimdiye dek iyi niyeti suistimal eden pek çok olay olmuş ki bu yasak konulmuş. Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil, çünkü forumun amacı zaten bu.
Şunu alın dışarı derken kimden bahsediyorsunuz?Şunu artık alın dışarıMune
Bu konular yasak çünkü suistimale açık konular. Bir defa bu çağrıya cevap verilirse devamı gelir, yardım istenecek çeşitli kamu kuruluşları var.
Doğum kontrolü öğrenmenizi tavsiye ediyorum soru sahibi
Ben de sma'lı bir bebeğin babasının 3. Evini aldığını duydum. Memleketten bir adam. Herkes tanıyormuş, ben tanımıyorum. Tanıyanlar anlatıyor. Bağışlar geliyor, o evler alıyor. Ve ortada gerçek bir ihtiyaç sahibi bebek varken.Farklı farklı sitelere her gün kızım aç, canı lahmacun/hamburger çekti filan yazıp evine sipariş gönderten bir üye vardı.
Kıyafet yardımı alıp dolap uygulamasından satan da oluyor.
Ekşi sözlük'te hasta numarası yapıp hasta yatağı isteyen biri vardı. Babası mı ne kanserden ölmüş birisi binlerce liralık yatağı bağışlamış adama. Adam da yatağı satmışBen de sma'lı bir bebeğin babasının 3. Evini aldığını duydum. Memleketten bir adam. Herkes tanıyormuş, ben tanımıyorum. Tanıyanlar anlatıyor. Bağışlar geliyor, o evler alıyor. Ve ortada gerçek bir ihtiyaç sahibi bebek varken.
Emin olun başkasının eskisini isteyip ihtiyacını görmek isteyen insanın herhangi bir şeyi suistimal edeceğini dysunmuyorum alti ustu bir bez parçası tabi bunu kalbi kararmış insanlar anlayamaz anca içinizdeki başkasına kusarak yorum yapıyorsunuz içinizdekiKuralı biz mi koyduk? Bu ne ters bir tavır! Şimdiye dek iyi niyeti suistimal eden pek çok olay olmuş ki bu yasak konulmuş. Fikir alışverişinde bulunmak yasak değil, çünkü forumun amacı zaten bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?