Merhabalar bayanlar kulupte ilk defa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi suçlamıyorum, yasağın sebebini söylüyorum. İkinci el eşya isteyip Dolap uygulamasında satıyorlarmış üyeler. Yazdi bir arkadaş.

Yasağı yazdık, kalbimiz kara mı olduk? Yasak ablacım.

Bu tarz konular yasak. Yaşadığınız ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurun.
Yapanlar var.

Size doğru tavsiyeyi veren de oldu. Kimse git öl demedi. Devlete, vakıflara güvenmiyorsunuz da internetteki rastgele insanlara mı güveniyorsunuz? Bir de adresinizi filan vereceksiniz.

Şunu diyerek uslubunuzdan dolayı bence sizin bu platformdan alinmaniz gerekiyor bilmiş cahil haddinizi bilin yardım istedim diye bizi asaliyamassin sen

Şunu diyerek uslubunuzdan dolayı bence sizin bu platformdan alinmaniz gerekiyor bilmiş cahil haddinizi bilin yardım istedim diye bizi asaliyamassin sen
Normalde bu tür konular anında kilitleniyor, henüz moderatör görmediği için hala yazabiliyorsunuz. Bir de hakaret de etmiş oldunuz şimdi.

Tahmin yürütebilirim hangi bebekten bagsettiginizi. Bir ara kampanyayi takip ettim. Sonra yüzdeligin bagislar geldigi halde artmadigini fark ettim..

Sizi suçlamıyorum, yasağın sebebini söylüyorum. İkinci el eşya isteyip Dolap uygulamasında satıyorlarmış üyeler. Yazdi bir arkadaş.

Yasağı yazdık, kalbimiz kara mı olduk? Yasak ablacım.
Peki her isteyen dolandırıcılık ya gerçekten ihtiyacım varsa ya gerçekten zordaysam bunun vebalini nasıl tasiyacaksiniz bilemiyorum her ihtiyaç denilince bu dolandırıcı demek ne kadar acı bir durum

Tahmin yürütebilirim hangi bebekten bagsettiginizi. Bir ara kampanyayi takip ettim. Sonra yüzdeligin bagislar geldigi halde artmadigini fark ettim..
Bir sürü sma'lı bebek var. Allah bilir ki kaçının ebeveynleri aynı şeyi yapıyor. Benim dediğim küçük bir yerden. Aynı bebek değildir belki.

Bireysel yardım konuları yasaktır.
Giyim, yakacak, gıda ve maddi yardım için ihtiyaç sahipleri lütfen şehir merkezinde ikamet ediyorsanız Valiliğe, ilçede yaşıyorsanız belediye ve kaymakamlıklara, köyde yaşıyorsanız muhtarlıklara başvuru yapınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…