Merhabalar Ben de bugün diyete başladım. Diyet günlüğüm olsun istedim.

ilk mesaj benden gelsin:1:
hayırlı olsun günlüğün canım,inşallah yaza kadar çok güzel kilolar vereceğiz:16:

Günaydın monicim. Sana nasıl hitap edeyim bilemedim. şahane bir çay yaptım. şimdiden tarih edeyim. yarım yeşil elma, iki poşet yeşil elma çayı, iki çubuk tarçın, 3 karanfil, 2 siyah erik. Cam demlikte demledim. rengi çok güzel gül kurusu gibi. İzmirde yağmur yağıyor birazdan yürüyüşe gidicem. akşama toplu rapor weririm sizlere.. Gününüz güzel olsun...:54::68::3:

Başlangıç ve hedef kilonu bizimle paylaşsan, sonra da nasıl bir yöntem izlemeyi planladıgından bahsetsen canım :)

başlangıç ve hedef kilonu bizimle paylaşsan, sonra da nasıl bir yöntem izlemeyi planladıgından bahsetsen canım :)

aslında bunları akşma gün bitiminde toplu paylaşacaktım. Ama şimdiden bahsedeyim.birazdan ticker alacağım. Kilom 90 biliyordum ama 94 olmuşum. Az önce emektar tartımda tartıldım. Ctesi sporum başlıcak yakışıklı hocam ölçümlerimi yaptığında onları da gireceğim. Hedef kilom 80 aralık ayı bittiğinde. Ancak hazirana 55 asıl amacım. Desteğinizi esirgemez takip ederseniz sevinirim. Yaptıklarım çok işe yarayacak bu konuda garanti verebilirim. Birazdan yürüyüşe çıkacağım yağmur var ama hava çok güzel sonra gelip kahvaltı edeceğim onu da paylaşırım. Benimle başlarsanız birlikte dewam edebiliriz.:16::16:

Başlangıç ve hedef kilonu bizimle paylaşsan, sonra da nasıl bir yöntem izlemeyi planladıgından bahsetsen canım :)

Nergis hanım kilo çizelgemi ticker sayfasından yaptım onu şimdi nasıl KK ya aktarıcam imza bölümünü bulamıyorum ve neyi kopyalayıp yapıştırıcam yardımcı olursanız sewinirim.:26:

selam canim öncelikle topigin hayirli olsun .. bol kilo vermeler dilerim buradan cizelge yapa bilirsin

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır.
Nergis hanım kilo çizelgemi ticker sayfasından yaptım onu şimdi nasıl KK ya aktarıcam imza bölümünü bulamıyorum ve neyi kopyalayıp yapıştırıcam yardımcı olursanız sewinirim.:26:

Son düzenleme:
selam canim öncelikle topigin hayirli olsun .. bol kilo vermeler dilerim buradan cizelge yapa bilirsin

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır.
Tatlım yardımın icin sağol. Yaptım ama ticker ın altında toplam kiloları vermemiş kilomla hedef kilo farkımı vermiş. Zayıfladıkça nasıl çizelgeyi değiştireceğm?

Tatlım yardımın icin sağol. Yaptım ama ticker ın altında toplam kiloları vermemiş kilomla hedef kilo farkımı vermiş. Zayıfladıkça nasıl çizelgeyi değiştireceğm?

7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight... bunu kontrol et weigt olacak yanlış kutuya basmış olmalısın tekrar düzenle kilon her degiştiginde aynen yukarda anlattıgım şekilde yapıyorsun...

17.10.2013 Diyet günlüğü SABAH Açış 1bardak su 1bardak bitki çayı(yeşilelma,elma çayı,2kuru erik,2çubuk tarçın,3karanfil) demlikte demledim.Sahane kokuyor güllokumu renginde. Misket büyüklüğünde 3kurabiye ARA Yürüyüş köpeğimle peynirli 1 simit yarımbardak portakal ağaçtan kopardım ÖGLE 1 simit neskafe ARA Badem,fındık,fıstık bi avuç Saat aksam 5 kapanıs 7bardak su 3bardak bitki çayı simit 2tane fazla oldu ama aksam5 erken kapadım ağzımı. Nescafe de yanlıs ama bugün böyle oldu. Ilk gün daha. Yarın kaçamak yok. Mesaj sayım 10nun üzerinde. Herkese kolay gelsin. Laptopun bozuldu ptesi bakıcaklar. Cepten yazıyorum arkadaşlar. Öpüldünüz.

Back
X