Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün ve gün yediklerimi sporumu hatta resimlerimi paylaşacağım sizlerle..![]()
ilk mesaj benden gelsin
hayırlı olsun günlüğün canım,inşallah yaza kadar çok güzel kilolar vereceğiz![]()
başlangıç ve hedef kilonu bizimle paylaşsan, sonra da nasıl bir yöntem izlemeyi planladıgından bahsetsen canım :)
Başlangıç ve hedef kilonu bizimle paylaşsan, sonra da nasıl bir yöntem izlemeyi planladıgından bahsetsen canım :)
Nergis hanım kilo çizelgemi ticker sayfasından yaptım onu şimdi nasıl KK ya aktarıcam imza bölümünü bulamıyorum ve neyi kopyalayıp yapıştırıcam yardımcı olursanız sewinirim.:26:
Tatlım yardımın icin sağol. Yaptım ama ticker ın altında toplam kiloları vermemiş kilomla hedef kilo farkımı vermiş. Zayıfladıkça nasıl çizelgeyi değiştireceğm?selam canim öncelikle topigin hayirli olsun .. bol kilo vermeler dilerim buradan cizelge yapa bilirsin
ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır.
Tatlım yardımın icin sağol. Yaptım ama ticker ın altında toplam kiloları vermemiş kilomla hedef kilo farkımı vermiş. Zayıfladıkça nasıl çizelgeyi değiştireceğm?
Nergiscim sen diyet yarışmsında kaçıncı gruptsın?7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight... bunu kontrol et weigt olacak yanlış kutuya basmış olmalısın tekrar düzenle kilon her degiştiginde aynen yukarda anlattıgım şekilde yapıyorsun...
Nergiscim sen diyet yarışmsında kaçıncı gruptsın?![]()