merhabalar bende hamileyim:)))

toprakim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
95
76
293
kızlar altı haftalık hamileyim sat:30 ağustos inş. 5 haziranda bebeğimi kucağıma alıcam. bursadayım ve hala doktor seçimi yapamadım kimi önerirsiniz medicalde ahmet beyi çok iyi diyorlar giden varmı acaba şimdiden teşekkürler tüm hamişleri kutluyorum:))

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.. bende bursadayım.. daha doğrusu aslında inegöldeyim ama dr. için bursaya gidiyorum. daha önce bi düşüğüm olmuştu ve dr.larla ilgili çok sıkıntım oldu.. ama şimdi öyle bi dr.umuz varki iyiki onu tanımışım iyiki onunla karşılaşmışım diyorum. doç. dr. erdoğan aslan bursa jimer hastanesinde görev yapmakta. önceden çekirge doruktaydı şimdi yeni geçti jimere..ama o nereye ben orayaa..gerçekten bilgisine tecrübesine her konuda rahatça güvenebileceğin bir dr. .. bir kez gidince seninde tamamen bana katılacağına inanıyorum..

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.. bende bursadayım.. daha doğrusu aslında inegöldeyim ama dr. için bursaya gidiyorum. daha önce bi düşüğüm olmuştu ve dr.larla ilgili çok sıkıntım oldu.. ama şimdi öyle bi dr.umuz varki iyiki onu tanımışım iyiki onunla karşılaşmışım diyorum. doç. dr. erdoğan aslan bursa jimer hastanesinde görev yapmakta. önceden çekirge doruktaydı şimdi yeni geçti jimere..ama o nereye ben orayaa..gerçekten bilgisine tecrübesine her konuda rahatça güvenebileceğin bir dr. .. bir kez gidince seninde tamamen bana katılacağına inanıyorum..

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim hepimize nasip etsin inş. bugün ahmet yılmazdan randevu aldım perşembe günü gidicem ilk kontrole memnun kalmazsam mutlaka giderim erdoğan beye. çok mutlu oldum tavsiyen için.

bu arada sormayı unuttum doğumu jimerde yapacaksın sanırım ne kadarmış doğum ücretleri bi de normal doğuma doktor giriyormu orada acaba?

Back
X