- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkvalla yeni üyeymiş bize başka bişeyi göstermesinbu şimdi özelden atayım diyor da ,ne gelecek acaba
![]()
Fotoda güzel ama videoda kötü oldugumi söylediler kafaya takınca gerisi geliyorNe yasadiniz bilmiyorum, ama yasadiklarinizin görüntünüzle bir alakasi yok
açık sözlü isenizResim yollayın da dusuncemizi soyleyelim
bana yolla ben çok açığımaçık sözlü iseniz
açık sözlü iseniz
hamam böceği uğur böceği misali. dış görünüş her halükarda önemli bence ama ilk intibadan sonra fazlası gerekiyor tabiBence her insan karakteri kadar güzeldir. Mesela bir keresinde çok güzel bulduğum bir kız arkadaşla tanıştım ancak onu tanıyınca nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde gözüme çirkin gelmeye başladı. Nerede o güzel kız, diye soruyordum kendime. Dış görünüş ilk etki için önemli olsa da hayatınızın tamamını etkilemez. Yine de ne hissettiğinizi anlıyorum, insanın kendisi için görünüşü önemlidir. Sizi daha önce görmedim ama eminim çirkin değilsinizdir.
Aslında çevredekilerin tepkilerinden insan az çok ne olduğunu anlıyor.Bunu hep istemişimdir birinin gerçekten yorum yapmasını istemek normalherkes neden garipsemiş anlamadım. Yardımcı olabilirim söz veriyorum gerçeği söyleyeceğim
O zaman çirkinsindir. Video daha gerçekçi.Fotoda güzel ama videoda kötü olduğum söylendi o yüzden
Cilde kullanmiyorum kiO zaman çirkinsindir. Video daha gerçekçi.
Filtre kullanmiyorumO zaman çirkinsindir. Video daha gerçekçi.
Siz neden yolluyorsunuzEn objektif uyelerdenim bacım ben, bana at.
Natal haritamda hiç Venüs yok, ben güzelden anlamam ama olsunhep ben gönderiyom ona buna resmimi,az da bana gelsin