- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yalan söylüyorsun, bundan önceki konun da aynıydı.Kaçıncı ya ilk defa soruyorum hangi üye ile karıştırınız beni yine
öyle ölmez füze at
Bana da atabilirsiniz. Gerçekleri duymak isteyen birine daima yardım ederim.Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Birde kabul etmiyor her paylaşımında ben o değilim demesi yok muAy bu kaçıncı ya bu kaçıncı.
O değilse bir baskasınınkini mi kullanıyor şimdi?Birde kabul etmiyor her paylaşımında ben o değilim demesi yok mu![]()
BAna at fotoBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Bir konum vardı ona istinadenO değilse bir baskasınınkini mi kullanıyor şimdi?
Yeni hesap açmış işte. Resim, isim, konu, cevaplar, tepkilerine kadar aynı olması tesadüf değil anca mucize olurdu :) Hepsi aynı. Kafayı dış görünüşle bozmuş.O değilse bir baskasınınkini mi kullanıyor şimdi?
Resmim vardi ilk actigimda konudaYeni hesap açmış işte. Resim, isim, konu, cevaplar, tepkilerine kadar aynı olması tesadüf değil anca mucize olurdu :) Hepsi aynı. Kafayı dış görünüşle bozmuş.
Sapikiyim benMilletin resmini atmıyorsundur İnşaAllh
Ciddi soruyorum. Normal misinSapikiyim Ben
Her yorum isteyen manyak yada sapik mı ben erkeklerden değil bayanlardan yorum almak istedimCiddi
Ciddi soruyorum. Normal misin
Ben gördüm arkadaşı burada da kendi resmini profil yapan arkadaşlardan dı.Burada "etme eyleme kendi resmini kullanma bence " denildiği için kaldırdı arkadaşBurdan atsanizda herkese tek tek yollamak zorunda kalmasaniz
Burada erkek olmadığını ne biliyorsun.Her yorum isteyen manyak yada sapik mı ben erkeklerden değil bayanlardan yorum almak istedim