Merhabalar, Bilgisi Olanlardan Yardım İstiyorum..

BayanEsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
9
1
1
31
2 buçuk aylık evliyim 22 yaşındayım. Çocuk için bildiğim bir sorunum yok. Yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum 2 kere kan testi yaptırdım ikisinde de sonuç 2,0 yani negatif. Adetim geçmedi bu aralar olabilir ama 3 gün önce ilişki sırasında az bi kanama oldu sonra bitti. O zamana kadar kasıklarımda ağrıyordu ama o da geçti. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Bebek için henüz çok erken biliyorum ama başka bir sorun olmasından korkuyorum. Doktora gitmek bile istemiyorum hevesim kaçıyor :( Sizce ne yapmalıyım?

Bazen evliliğin ilk aylarında ilişkiden sonra kanama ola bilir canım ama sen yine de imkanın varsa doktora git stres yapma bunun için umarım kötü birsey değildir ve kötü birsey olduğunu sanmıyorum çocuk için tabiki erken iki aydır evlisin şimdiden stres yaparsan isim zor sıkma canını ve kendini rahat bırak

Aslında hiç isteğim yoktu en az 2 sene beklerim dedim ama sonra bir anlık hevesle denedim uğraştım olmaması canımı sıkıyor. Başka bir sorun yoksa da neden olmuyor diye düşünürüm. Ablam 1 senelik evli. 2 aylık bebeği var şuan ben neden uğraşıyorum acaba :/

Bende iki senelik evliyim canım benimki neden olmuyor acaba! ! Allah ne zaman istersen o zaman olur canım dilediğine dilediği zaman verir dilediğini de imtihan eder biz elimizden geleni yaparız ve tevekkül etmeliyiz senin bunları düşünmen için daha çok erken . . eğer çok istiyosan doktor a git görün benim iki senedir olmuyo ve doktor tedavi bile vermiyor bekle diyor daha erken diyor

Hmm anlıyorum :/ Herşeyin hayırlısı olsun kusura bakmayın sizide üzdüysem. İnşallah hayırlısıyla isteyen herkese verir Allah'ım. Üzülüyorum o kadar insan varken sırada bekleyen kendine bile bakamayan insanların bebeği oluyor. Yine de en iyisini Allah bilir. Dilerim daha fazla beklemezsiniz..

Sağol canım benim ama şimdiden kendine bu eziyeti yapma stres olmamasında en büyük etken üzülme lütfen bazen imtihan okurken isyanlar olmayalım o allahın bilecegi is o bizim için en uygun zamanı biliyor bak mesela benimle birlikte evlenenlerin hepsinin de çocuğu var ve hepsindede bir problem vardı bende problem olmamasına rağmen onların çocuğu oldu benimki hala olmadı taktir allahtan olmamasında da vardır bir hikmet diyorum . .

birde sen daha yeni evlisin hayatın tadını çıkar boş ver çocuğu şimdi hem bir seneye kadar olmaması normal zaten

Tabiki yani belki şimdi olsa zamanı değil belki de doğunca daha büyük sorunlarla karşılaşacağız Allah korusun. Umudumu da kesmiyorum sizde kesmeyin. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsun da geç olsun birazda önemli değil. Önemli olan kalıcı üzüntüler bırakmasın. Utandım ama siz böyle konuşunca abartmışım ben. İçten diliyorum İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz bende beklerim artık Allah ne zaman nasip ederse :)

Benim pek acelem yoktu hevesle işte bir anlık. Bir de eşim için. Bir aileye sahip olsun istiyorum şuana kadar o sıcaklığı alamamış. Yinede bekliyorum hayırlısı olsun :)

Tabiki yani belki şimdi olsa zamanı değil belki de doğunca daha büyük sorunlarla karşılaşacağız Allah korusun. Umudumu da kesmiyorum sizde kesmeyin. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsun da geç olsun birazda önemli değil. Önemli olan kalıcı üzüntüler bırakmasın. Utandım ama siz böyle konuşunca abartmışım ben. İçten diliyorum İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz bende beklerim artık Allah ne zaman nasip ederse :)
çok sağol canım allah razı olsun . . sen de inşallah hayırlı bir zamanda hamile kalırsın siz zaten bir ailesınız bunun için üzülme hiç şimdi iki kişilik bir aile zamanı gelince üç dört ve hatta beş kişilik bir aile olusunuz ama önemli olan ikinizin mutluluğu sen ne kadar mutlu ve huzurlu olursan stres yapmazsan o kadar kolay olur hersey allahın yanında o kadar kolay birsey ki o yeter ki ol desin yeter .. sorun bizde işte bizim sabırsız olmamız hersey anında olsun istiyoruz . .

Aynen öyle sabırsızız :) Bende size çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı haberlerinizi de alırım :)

Tabiki sabretmem gerektiğini hatırlattınız. Herşeyin fazlası da varmış düşünmeden hareket etmişim. Beklerim şimdi ne zaman olması gerekiyorsa o zaman olsun. Ama siz daha fazla beklemeyin lütfen. Önce sizin için istiyorum İnşallah en uygun en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz. ve lütfen sizde üzülmeyin, uzun bir zaman ama geçiyor, gün gelir bütün beklediğiniz günlerinizin bütün üzüntülerinizin hepsi bir kucak dolusu mutluluk olur İnşallah :)

Tabiki sabretmem gerektiğini hatırlattınız. Herşeyin fazlası da varmış düşünmeden hareket etmişim. Beklerim şimdi ne zaman olması gerekiyorsa o zaman olsun. Ama siz daha fazla beklemeyin lütfen. Önce sizin için istiyorum İnşallah en uygun en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz. ve lütfen sizde üzülmeyin, uzun bir zaman ama geçiyor, gün gelir bütün beklediğiniz günlerinizin bütün üzüntülerinizin hepsi bir kucak dolusu mutluluk olur İnşallah :)
çok sağol canım benim duaların için . . Allah razı olsun . canım benim rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah . . dilerim allahtan hep yüzün güler . .

Sizinde İnşallah çok sağolun aynı şeyleri bende sizin ve isteyen herkes için diliyorum. Üzüntülerimizi kalıcı mutluluklarımızla unutmayı nasip etsin Allah'ım..

Hayırlı geceler diliyorum istediğiniz zaman bana mesaj atabilirsiniz ve güvenebilirsiniz :) Kendinize çok iyi bakın..

Sağol canım benim sende kendine iyi bak sende istediğin zaman mesaj ata bilirsin ve güvenebilirsin

B BayanEsen , güzel kardeşim daha 22 yaşında ve daha 2 ayda neyin karamsarlığı bu?
Bak Cennetim13 Cennetim13 kardeşimiz ne güzel açıklamış....
Farzedelimki birkaç sene uğraştın da o zaman olmadı
Öyle bile olsa bunda bir neden arama
Onu rahmine düşüren ALLAH değilmi? O halde bizim tek yapmamız gereken O'na tevekkül edip hayırlısını dilemek... bende 25 aylık evliyim ve evlenirken yaşım 27 olmasına rağmen 14 ay bebek düşünmedim bile...
Yerinde olsam aklıma bile getirmem
Çünkü henüz üzülmen için daha küçüksün ve çok yenisin
Evliliğin hayırlı olsun..bak ne güzel eşinle tadını çıkar...zaten çoluk çocuk olunca bugünlerini çok ararsın
Geçenlerde 12 senelik evli olan bir tanıdığımın bebeği oldu
Koskoca 12 yıl dile kolay... Rabbimiz nasıl dilerse o olur
Biz halimize şükredelim

Bence daha çok yeni evlisin evliliğe alışmak bile zaman alıyor yaşın da küçük hiç strese girme Allah hayırlı zamanda verir inşallah

Back
X