Merhabalar kızlar. Erkek arkadaşımla ilgili ileriye dönük düşünüyoruz ama aklıma takılan şeyler var lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

Belimde saclarim var 1500 e boyattim. Dümdüz kahve boyandı. Koyu kestane orjinal sac rengim. 7 bin cok fazla.
Dümdüz kahve boyamak için biri benden istese h..sr oradan derim.

Ya alakasiz ama bişe sormak istiyorum hani dediniz ya onceden sevgiliydik olgun degildik cok toksikti felan demissiniz ,benim iliskimde boyle oldu ben 6 ay oldu pesinde kosuyorum barismiyor ama ilerdede olsa barismayi cok isterim cok egolu ve inat birisi kimseylede takrardan barismazmis ,ilerde barismayi cok isterim ben kendi ergenliklerim yuzunden bitti , siz nasil baristiniz ne kadar zaman sonra baristiniz

madem konu hortladı konu sahibi ne yaptın ayrıldın mı hala devam mı ediyorsun???
Ayrılalı 10 ay falan oldu ben buraya yazdıktan kısa bir süre sonra ayrıldık. En çok o istedi ayrılığı. Mutlu olduğumuz şeyler farklı biz yapamayız anlaşamıyoruz dedi. Ayrıldıktan 1,2 hafta sonra kız eklemeye başladı eskilerden yenilerden farketmeksizin. Sanki amacı buymuşçasına. Uzun zamandır konuşmuyoruz ama ayrıldıktan sonra birkaç kez konuştuk o benim gibi değil ayrılığın acısını pek çekmedi. 2,3 kere duygusallaştı maksimum. Onda yerim ayrıydı ciddi ilişki kurduğu tek insandım ama benim kadar derin sevmemiş ben de bunu anlamış oldum. Zora gelince kaçtı gitti zaten huylarıda garipleşmişti. Kendiside farkında sorun bende galiba dediği çok oldu. Ben bu kötü deneyimlerimi sizle paylaşırken ne kadar farkındalığım yüksek olsa da çok acı çektim.
Askerliğini tamamladı ama astsubaylığa devam etmiş sınavı kazanmış meslek olarak yapıyormuş öyle duydum. O kadar yani

kesinlikle

Barışmamızın kıymetinin kaldığı bi ilişki deneyimlemedim. Biz 2 yıl sonra barışmıştık. Tamamen iletişimi kestiğimde başkalarıyla denediğimde değerimi anlamıştı. Kendiside başkalarıyla denemişti diğer kızlarla yapamayınca değerimi anlamıştı gelmişti. Fakat onun bile bi kıymeti yok inan bana. Şimdiki aklım olsa kabul etmezdim. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bi erkek böyle peşinden koşturuyorsa vazgeç gitsin zaten. Çok klasik ama gerçek exten next olmuyor. Hayır gelmiyor bazı şeyleri düzeltmek zor ,düzeltse bile bu sefer farklı bi şey çıkıyor. Ömrünü seninle her zorluğa rağmen devam etmek için çabalayan bi erkeğe emanet et. Bi kere giden hep gider. Çevremde ne ilişkiler var ama bağlılar birbirine. Çekip giden erkekten hayır gelmez.Yoksa bi yerden sonra ruh sağlığı bile elinden gidiyor insanın. Bir de toksikmiş aman hiç dönüşünü bekleme

Evet üstünden çok geçti ama cevap vermem gerekirse ben kimseden bir şey beklemedim. Evliliğide benden çok kendisi istiyordu. Ayrıca evlenemeyecek kadar vasat bi durumu yoktu. Kimseyede para bazlı bakmadım. Sadece çok sevdim ve zamanında da gerçekten sevilmiştim. Evet sonra işler değişti seven insan bunları mı yapar diyebilirsiniz. Gerçi siz beni ‘beklentili’ bulmuşsunuz. Fakat bu ilişkiyi yaşayan biri olarak sevilip sevilmediğimi ya da sorunlarımı herkesten iyi ben bilirim. O insanla karşılıklı çok derin bağlarımız vardı ve tek isteğimiz hayatımızı birlikte geçirmekti.

Söylediğinizin aksine hiç beklentim yoktu onunla ultra bi hayat yaşayamıcağımın farkındaydım o da bana yaşatamayacağını biliyordu buna rağmen bi ilişki kurduk ayrıca ortak bir paydada buluşamayacak kadar uzak noktalarda değildik. Bazen ben , bazen o fedakarlık yaparak gayette sürdürülebilirdi. Ben bunları hesaba katmamış olamam dimi ? O da gayet bunları hesaba kattı beni yeni tanımadıki yıllardır tanıyordu. Bunları en çok isteyende oydu. Fakat ne hikmetse ayrılmaya sonradan karar verdi ve kendine bambaşka bi yol çizdi.

Farklılıklar olurdu ama beni anlamasını isterdim orta yolda buluşmayı isterdim böyle kabaca davranmasını değil. Saç boyası gibi birçok konu olabilirdi birbirimizi üzmeden çözebilirdik karşılıklı saygıyla. Ben çözüme çok açık bir insanım ama yeterki sevgimiz, ilgimiz ,sadakatimiz o güzel bağımız sürseydi. Sürmezmiş işte onu anladım. Şımarık bi kız da olmadım isteklerimi zorla yaptırmazdım yani. Ayak uydururdum ama ben kendimden verdikçe karşılığında hiçbir şey alamazmışım bunu sonradan anladım. İşte bana zarar olurmuş bu ilişki. Şimdi olsa artık kimseyle ortak paydada buluşmaya çalışmam uğraşmam çünkü fedakarlık yaptığım yeterki sevelim dediğim insandan bile bunları gördüysem artık kendi sınırlarımdan vazgeçmemin bana bir şey kazandırmayacağını anladım. İnsanlar nankör.

Siz galiba yanlış okudunuz ben zaten çok uzun yazmıştım belki ondandır ama şunuda yanlış söylüyorsunuzki birikim bekleyen ben değilim oydu. Ayrıca düğünüde yaşadığı yerde değil memleketinde yapmak istedi ve bu durum daha önceden aramızda geçtiğinde böyle konuşmuyordu. Bu yanlış değil mi yani ayrıca o çözülürdü gerçekten saygıyla sevgiyle her şey çözülürdü. Çevremdeki herkeste bilir ben yaşıtlarımdan devrimden çok farklıyım. Filmlerdeki sevdalar gibi bir sevdaydı benimkisi. Onunkini asla savunamam ama ben öyleydim. O yüzden Saçma sapan beklentiler diye adlandırdığınız şeyi tam olarak anlamadığınızı varsayarak yorumladığınızı düşünüyorum.

Fazla iyi niyetli olabilirim ama evlenmeyi kafasına koymuş kendine bir hedef belirlemiş ona göre de sert önlemler alıyor gibi geldi.durumalri iyi değil dediniz.dugun masraflarını geçimini sağlamak amacıyla asker olmuş sanki.memelekette acaba daha mi ucuza getircek düğünü onu anlayamadım. Yine de emri vakiler hoş değil.
Birde askerlerde farklı bir psikoloji oluyor kendince seni deniyor olabilir.bu da çok çocukça bir tavır.

Yaşın doğruysa daha çok gençsin be kız kardeşim.Annen seni yanlış yönlendirmiş,standartlarını "Daha iyisi yoktur." diye düşük tutma.Sevgilin konusunda burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.Bunu sadece bir ablan olarak değil,bir sürü boşanma davasıyla ilgilenmiş bir avukat olarak da söylüyorum.Şanslısın ki erken renk vermiş.Değişimlerini askerliğe bağlamamalısın.Askere gitmeden önce de kendi düşüncelerini sana dikte etmiş,tuhaf tuhaf şeyler söylemiş.Sevgi olsa bile saygı olmadan hiçbir şeyin anlamı yok.Güven bana.Bu birlikteliği mutsuz bir evlilikle taçlandırma.

Benim akrabam düğünü kız tarafının memleketinde damadın ailesinin maddi desteği ile yaptı. Kız tarafı hiç yardım etmemiş. Yani sevgilisinin dediği tavırları bana çok saygısızca geldi.

Adama eli açık diyorsunuz ama tüm anlattığınız kavgalar, olaylar adamın pintiliğine çıkıyor.
İnsan ‘daha iyisini bulamam’ kafasıyla evlilik yapar mı, zaten bu adam en iyisiyse vah sizin halinize.
Adam diyor ki parasını ben veriyorsam ben ne istiyorsam onu yapacaksın. İlerde de ne zaman tartışsanız ben böyle istiyorum, işine gelirse diyecek, siz de kendi kendinizi yiyeceksiniz. Yerinizde olsam bir an önce ayrılırım. Bu kafayla evlilik yaparsanız çok üzülürsünüz.
O başta anlattığınız tüm iyi özellikler o adama ait değil, sizin hayalinizde yarattığınız ve onun ilişki başında gösterdiği yüzlerinin birleşimi sadece

Hiçbi baltaya sap olamamış ast olunca kendini bi halt sanmış işte gerçek yüzü çıkmış bu arada cidden siyahtan kahveye dönmeye 7 bin mi verdin çok mu gerekliydi çözemedim adama tek o konuda hak verdim ki ben 7 bini herhangi bir mekanda 2 saat dolmadan harcarım cimrilik olarak demedim ama havaya atmışsın parayı boş iş

ay sonuna kadar okuyamadım da ben şeye takıldım 7bin tl bi saç boyamasına cok değil mi gercekten ? yani bunu ben duysam bende galiba onun yerine git altın al falan derdim galiba yakınıma

Ayrıldık zaten. Bu konu eskiydi ama şimdi dönüp yorumlara bakınca birçok arkadaşın yorumu o kadar doğruymuş ki onu farkettim. Siz de kesinlikle doğru söylüyorsunuz. İleride yaşayacağım zorluklardan döndüğümün ben de farkındayım.

Şimdi fark ettim konunun eski olduğunu, çok sevindim hayatınızın böyle bir adamla mahvolmadığına, karşınıza çok daha iyileri çıkar umarım

Açıkçası ben için ablamsın yaş olarak küçüğüm tavsiye vermem ya da bir şey söylemem saçma olur ve ilişkiyi bitirmişsin zaten ama ben de benzer sorunları yaşıyorum ve biraz anlatmak istiyorum sevgilimle dokuz aydır çıkıyoruz bunun öncesinden de birbirimiz tanıyorduk şöyle ki ben İzmirliyim sevgilim adanalı iki yıl önce Adana’ya taşındık ve ilişki ilerledikçe kültür farklılıklarımızın olduğunu iyice fark ettim ben bir erkeğin bana emir vererek konuşmasını ya da sevgilim diye her şeyi yapabileceğini sanmasından nefret ediyorum düşündükçe deli oluyorum bir kaç örnek vericem buluştuğumuz zaman yürüyoruz bir şey oluyor ve trip atıp nazlanıyorum önden yürüyorum bana “buraya gel!” Diye sesini yükseltmesi “gel buraya dedim!” Gibi gibi konuşması deli oluyorum ya lanlı lunlu konuşması arkadaşlarının yanın da üstünlük taslaması beni deli ediyor ve bunu söylemek istemiyorum ama bu tavırları soğumama neden oluyor her zaman yok çoğunlukla böyle konuşmuyor arkadaşlarının yanında bir şeyler oluyor ya da yürüme olayı falan gibi şeyler de ve eee biraz fazla ciddi düşünüyor aşırı ciddi ailesi beni tanıyor biliyor bütün çevresi biliyor bundan yana bir sıkıntım yok açıkçası ama bu kadar ciddi düşünüyorsa ben de düşünüyorum ve böyle tavırları olan bir erkekle düzgün bir ilişkim olabilir mi ki

Evlenince daha beter olacak . Kendine yazık etme

Evlenince daha beter olacak . Kendine yazık etme
Daha beter olucağını az çok düşünüyorum konuşsam da çok bir değişiklik olucağını düşünmüyorum ama yine de konuşmayı düşünüyorum bu yaşta olan bir ilişkinin evliliğie kadar süreceğine şahsen ben sevgilim kadar inanmıyorum aynı okulda olduğumuz için ayrılık durumunda da tam anlamıyla bitiremiyoruz zaten iki aylık bir ayrılık süreci yaşadık seneye okulu bitticeği için o zaman daha çok kafa yorarım diye düşünüyorum ya da o zamana kadar bir şeyler değişir ya da biter bilemiyorum biraz yazmak içini dökmek istedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…