- 31 Ağustos 2025
- 31
- 1
- 1
- Konu Sahibi medinepolm
-
BeklemedeyimŞuan çok mesgulüz cicim donecegiz sana az bekliver
Sen de o konudasin dimiŞuan çok mesgulüz cicim donecegiz sana az bekliver
Yok tamamen duzgun korunduk çok dikkat ettik benim stresim uygulama gecikti dediği içinSen de o konudasin dimi
Düzgün korunmadiysan olabilir konu sahibi, sen test yap, biz durumunu bilemeyiz şu anda, ilaç mı kullandın, hava mi çarptı, stres mi yaptın çok sebebi de olabilir gecikmenin, ille de gebelikten gecikmez
Anlamadim dalga geçmek için mi yanıt atıyorsunuz bilgi edinmeye çalışıyorumÇegirdegimle hemde
Yok size demedim mesajı yazan bayana yanıt verdimAnlamadim dalga geçmek için mi yanıt atıyorsunuz bilgi edinmeye çalışıyorum
Ben uygulamayı pek çözemedim kusura bakmayın lütfen anlık bir tepki verdimYok size demedim mesajı yazan bayana yanıt verdim
Yok canım ya şimdi şöyle ki forumdaki neredeyse çoğu kadın su an başka bı konuda önemli birşey bekliyorda, o yüzden bana cevap verdi arkadaş, o konuda olduğunu söylüyorAnlamadim dalga geçmek için mi yanıt atıyorsunuz bilgi edinmeye çalışıyorum
Anladim teşekkür ediyorum açıklama için bir kusurum varsa da kusura bakmayın lütfen bende stresliyim soruya cevap ariyorumYok canım ya şimdi şöyle ki forumdaki neredeyse çoğu kadın su an başka bı konuda önemli birşey bekliyorda, o yüzden bana cevap verdi arkadaş, o konuda olduğunu söylüyor
Yok canım ne kusuru, ihtimal düşük senin konunda lakin 0 degil, test yap kafam rahat etsin de, gecikme başka sebeplerle de olur, sen kendini bı degerlendir, adaçayı kekik çayı falan icebilirsin gelsin diyeAnladim teşekkür ediyorum açıklama için bir kusurum varsa da kusura bakmayın lütfen bende stresliyim soruya cevap ariyorum
Soğan suyu iç diyor bir yakınım ise yarar mı acabaYok canım ne kusuru, ihtimal düşük senin konunda lakin 0 degil, test yap kafam rahat etsin de, gecikme başka sebeplerle de olur, sen kendini bı degerlendir, adaçayı kekik çayı falan icebilirsin gelsin diye
Oda ise yarar da çok içmeSoğan suyu iç diyor bir yakınım ise yarar mı acaba
Peki içtiğim gibi mi gelicek nasi olucakOda ise yarar da çok içme
Eğer hamileysen soğan suyu düşürebilir degilsende günde iki kere iç 2 güne kadar regli olursun inşallah kekik te iyi geliyor adet sokturmyePeki içtiğim gibi mi gelicek nasi olucak
Hamile değilimdir imkansıza yakın bir ihtimal o kondom ile kalamam ki istemiyorum da kalmak soğan ve kekigi deneyecegimEğer hamileysen soğan suyu düşürebilir degilsende günde iki kere iç 2 güne kadar regli olursun inşallah kekik te iyi geliyor adet sokturmye
cok buyuk ihtimal stres yaptiginiz icin gecikiyo ve stres yaptikca olmamaya devam ediceksiniz sadece stres bile tek basina gecikmesine sebep oluypr cunku eger 2 hafta daha olmazsaniz test yaptirin hemen geciktiginiz anda gebelik testi dogru sonuc vermezTekrardan merhabalar 14 ağustosta birliktelik yaşadık nişanlım ile ama korunduk kondom ile herhangi bir sorun da çıkmadı yırtılma gibi regl uygulamasına göre reglim gecikti görünüyor genelde bilemezdi uygulama normalde ilk ablam sonra ben olurum veya çakışır ablam adet olmuş yaklaşık 2. Gunünde benimde belirtileri var karnım şiş kabız veya ishalim stres yaptım nedensiz yardimci olur musunuz korkmalı miyim?
Evet herkes stresden gecikir diyor saldim biraz takmıyorum bugün maydanoz ve soğanlı şu ictim bi 2 kez daha içerim gün içinde belim de biraz agriyoe gibi olucam sanirim tarlusali da biraktimcok buyuk ihtimal stres yaptiginiz icin gecikiyo ve stres yaptikca olmamaya devam ediceksiniz sadece stres bile tek basina gecikmesine sebep oluypr cunku eger 2 hafta daha olmazsaniz test yaptirin hemen geciktiginiz anda gebelik testi dogru sonuc vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?