Merhabalar.Şuan kimyasal gebelik sürecindeyim ve bugün kontrolümde bebeğin hâlâ parçaları oldugu görüldü ultrasonda ve metiler verdi var mi kullanan?

Sabises

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
27
6
86
Merhabalar.Şuan kimyasal gebelik sürecindeyim ve bugün kontrolümde bebeğin hâlâ parçaları oldugu görüldü ultrasonda ve metiler verdi var mi kullanan ve kac günlük bir sürec bu yasayanlar varsa ayni durumu yardimlarinizi istiyorum..

Ben şubatta yaşadım kendiliğinden düştü ilaç kullanmadım ama eğer temizlenmemişse rahim kullanın ilaçları. Normal adet olur gibi oldu bende 5/6 gün sürdü kanama. Önceden döngüm 28 gündü kimyasaldan sonra hep 30 gün oldu. Şimdi çok şükür tekrar hamileyim

Ümidinizi kesmeyin ve pozitif kalın. Kimyasal gebelik sandığımızdan çok oluyor

Cok sükür umarım sağlıkla alirsiniz kucaginiza normal yolla hamile kaldiniz dimi sonrasinda ?

Cok sükür umarım sağlıkla alirsiniz kucaginiza normal yolla hamile kaldiniz dimi sonrasinda ?
Evet çok kafaya taktım sonra herhalde stresten olmadı bu ay dedim olursa olsun olmazsa olmasın yumurtlamayıda takip etmedim ayın 9nda lekelenme olunca adet olacam sandım sonra adet gibi kanama olmayınca test yaptım pozitif çıktı

Düşük sonrası rahimin kasılıp gevşeyerek içeride kalan parçaları atmasını sağlıyor ilaç. Ben kullanmıştım. Ağrı, sancı yapabilir. Ağrı kesici alıp alamayacağınıxı da sorun mutlaka

Stres cok etkiliyormus yillarca yaptim bu hatayi her ay test yapiyodum sonra biraktim ve onemsemedigim zamanima denk geldi o da kimyasalmis

Atsin hepsini kurtulayim diyorum ne kadar surdu ilaca basladiktan sonra tamamen bitmesi?

Bende parça kalmamıştı aslında, ilaçlı düşük yaptırdığı için doktorum tedbiren vermişti. Bazen ultrasonda gözükmeyecek kadar küçük parçalar olabiliyormuş çünkü. 2 gün kullandım ben.

Anladim 3 gun dedi banada bakalim cumartesiyi bekliyorum simdi.İlac tedavisinden sonra tekrar kan verdiniz mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…