Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Tüp bebek transferi öncesi rahim kalınlaşmasını arttıran besinler nelerdir yardımcı olurmusunuz
Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı kalınlık
Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı kalınlık
Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı
Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı
Canim sana tavsiyem doktoruna sormadan ekstra bi sey yapma. Diğer başlıkların birinde nar suyu fln onermisler ama nar suyu Rahim kasilmalarini arttırıyor bu da tup bebekte önerilmiyor.
Merhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığını 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ??