Merhabalar Tüp bebek transferi öncesi rahim kalınlaşmasını arttıran besinler nelerdir yardımcı olurmusunuz

NefesAy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
87
74
18
32
Merhabalar,
Dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığını 6.08mm kalınlaşmayı arttıran besinler nelerdir yardımcı olabilirmisiniz rica etsem

Merhabalar,
Dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığını 6.08mm kalınlaşmayı arttıran besinler nelerdir yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı kalınlık

Rahim kalinligim transfer öncesi 10 demişti güzel demişti doktorum sizce iyimiydi

Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı kalınlık
İsmi neydi ilacın doktoruma danışmak istiyorum

Merhabalar,
Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı
İsmi neydi ilacın doktoruma danışmak istiyorum
Climara

Merhabalar benimde rahmim çok geç kalınlaştığı için doktorum bana kalçadan yaptırarak östrojen salgılan bir ürün yazdı onu kullanıyorum ilaçlara ek oda etki etti ve 7.5 çıktı

Climara
Bende climara bant kullanıyorum

Merhabalar,
Canim sana tavsiyem doktoruna sormadan ekstra bi sey yapma. Diğer başlıkların birinde nar suyu fln onermisler ama nar suyu Rahim kasilmalarini arttırıyor bu da tup bebekte önerilmiyor.

Merhabalar ben de dondurulmuş embriyo transfer sürecindeyim 14. Günüm bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığını 9mm çıktı , doktorum transfer tarihimi 6 gün sonraya verdi yani 11 şubat .adetin 20 günü transferim olmuş olacak ...rahim kalınlığını korur mu acaba o tarihe kadar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…