• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar yine ben babamla düzgün bir baba kız diyaloğumuz olmadı

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Ama babamin rızası ile evlendim.Ben de babama karşı az hatalar yapmadım o konuda haklı babam. yani ona hak veriyorum sonuçta babama kötü biri derdim. ama artık asla değil umarım.benim açtığım topikleri görmüşsünüzdür .babamla da konuştum bu konuları babam boşan herşeyini topla gel dedi .kadın sığınma evine gitmeği bu sebeple istememiştim .çünkü babamın benim üzerimde çok hakkı var. benimde onun keza bana söylediği yaptığı herşeyi affediyorum inşallah herşey daha güzel olur.

E siz en son sığınma evine gidiyordunuz? Eşinizle mi gideceksiniz oraya?

Ameliyatını bilmiyorum tam olarak

Dünkü konunuzda acil olmasi gerktigini yazmissiniz bugün yarin diye. G gunces in dedigi gibi konularinizi artik ciddiye almamaya basladim bende. Ha bahsettiginiz karakterde insanlar var mi? Tabi. Gündüz programlara baska kim cikacak. Ama bari hikayelerinizi biraz düzenli yazin. 5 bölüm sonra final yapan türk dizisi gibi bu ne

Ama babamin rızası ile evlendim.Ben de babama karşı az hatalar yapmadım o konuda haklı babam. yani ona hak veriyorum sonuçta babama kötü biri derdim. ama artık asla değil umarım.benim açtığım topikleri görmüşsünüzdür .babamla da konuştum bu konuları babam boşan herşeyini topla gel dedi .kadın sığınma evine gitmeği bu sebeple istememiştim .çünkü babamın benim üzerimde çok hakkı var. benimde onun keza bana söylediği yaptığı herşeyi affediyorum inşallah herşey daha güzel olur.
Sevgili günlük

Back
X