Siz mi uzundunuz? Bir kadın bir erkekten ne kadar uzun olabilir ki? Kadının, kadınlara göre çok uzun, erkeğin erkeklere göre çok kısa olması lâzim.Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
Sadece uzunluk degil bence, eski esi erkeklere gore(ortalama bir erkek icin kisa ise) kendi de ince uzun biri ise(oldugundan uzun gosteren) fiziksel olarak da yanina yakistirmamis olabilirler, konu sahibi de bunu kompleks yapmis olabilir. Benim de boyle bir iliskim olmustu nasil hissetigini anliyorum kisinin ama bunu evlilige goturse de cocuk yapmamasi lazimdiSiz mi uzundunuz? Bir kadın bir erkekten ne kadar uzun olabilir ki? Kadının, kadınlara göre çok uzun, erkeğin erkeklere göre çok kısa olması lâzim.
44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Evlenmek icin evlenmissinizAynı boydaydık.Ben kadınlara göre uzun o erkeklere göre kısaydı.Birde pasif bir insandı.
Konulara ne kadar hoş olmayan, hadsiz yorumlar yapıyorsunuz.44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Kız yorumlarindan kötülük kokusu geliyor böyle kesif kesif44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Bence başka sorunlar da varmış gibi, sadece boy meselesinden ötürü o kadar yıldan çoluk çocuk olduktan sonra kimse boşanmaz.Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
Boşanıp yenisini bulamayınca pişmanlık yaşamışsınız. Başka bir şey değil.Merhaba,
Evlenirken kandırıyor mu bu insanlar sizi? Boyu posu her şeyi ortada adamın. Eee hadi sevmiyorsunuz diyelim, neden iki çocuk? Sonra da yargılamayın falan filan.Aynı boydaydık.Ben kadınlara göre uzun o erkeklere göre kısaydı.Birde pasif bir insandı.
Eceyla sen de 25 yaşındasın sen de geç kalmışsın ona bakarsan bir de mühendissin üstelik neden evlenmedin o kadar güzel değil misin yoksa44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Evleniyorum eylüldeEceyla sen de 25 yaşındasın sen de geç kalmışsın ona bakarsan bir de mühendissin üstelik neden evlenmedin o kadar güzel değil misin yoksa
Konu çok mu normal 2 çocuk yaptığı adamı beğenmiyorKız yorumlarindan kötülük kokusu geliyor böyle kesif kesif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?