- 28 Mayıs 2021
- 1.765
- 760
- 73
- 34
Ben kendimi beğeniyorum yeterli benim için ayrıca anonim platforma neden fotoğraf atayım çok istiyorsan sen atabilirsin daha da yazmayın öf yeter isteyen istediği gibi ağlayabilir bu kadar alınacak tetiklenecek bir şey yok
bizzat konuyu açan kişi odur zaten. troll konu yani.Abla seni tibitırda bekaret aktivistleri grubunda paylaşmışlar.
Pepapp'den de ss alıyolar, orda da yumurtlama günü kovalıyolar heral.bizzat konuyu açan kişi odur zaten. troll konu yani.
Sorry 44 yaşında çirkin değilim var mı arttıran 27: 25 yaşından sallasınlar ama nedense hiç biride filtresiz foto atmıyor hiç biryere
ssen dedin diye hemen atıyorum fotoğrafKonun sahibide kendini beğeniyordur, ama siz onun hakkında şuursuzca yorumlar yapmayı biliyorsunuz.
Ayrıca benim güzel olmak gibi bir derdim hiç olmadı ama bütün konu boyunca, konu sahibini görmediğiniz halde güzellik üzerinden vurmaya çalıştınız. Madem bu kadar her şeyi güzellik üzerinde yorumluyorsunuz o hade sizden bir fotoğraf istemekte şart oldu. Öyle burası anonim ortam diyerek işin içinden çıkamazsınız. Atın bir tane fotoğrafta o muhteşem güzelliğinizi görelim.
ssen dedin diye hemen atıyorum fotoğrafkonuyu ben açmadım istediğim gibi yorum yaparım aşırı derecede kompleks yapmışsın belli bu gocunmandan istediğim gibi yorum yaparım yahu açmasın o zaman konu sen de başkasının avukatlığını yapma. Belli ki aşırı derecede komplekslisin baya da yaran var. Oldu canım hemen atıyorum fotoğraf. Her şeyi güzellikle yorumlarım tabii güzel çekici bi kadın yalnız kalmaz ilgi görür. Bu konuyu tam tersi olsaydı karısını beğenmeyen adamı savunur muydun
Birileri hırsını alamadı hakarete de başladı kalitesini de belli etti hemen hahaahah o kadar gitmiş zoruna belliSizi seçmenlerin zekâ için sevmediği çok belli.
Birileri hırsını alamadı hakarete de başladı kalitesini de belli etti hemen hahaahah o kadar gitmiş zoruna belli
Burada kesinlikle bazı üyeler erkek zaten.Konu twıtter x de bi tayfanın ağzına düşmüş öyle yorumlar yapıyorlar ki bu inceller denen yeni türüyen tipler var. İşte bekaret avcıları sözde grup falan bazı üyelerinde beğendiği için isimleri çıkmış sanıyorum ki erkeklerde kadın olarak üye oluyor buraya.
İnsanlar evlenir, ayrılır bunda bir sorun yokAynı boydaydık.Ben kadınlara göre uzun o erkeklere göre kısaydı.Birde pasif bir insandı.
ben postu bulamadım silmişler herhaldeAbla seni tibitırda bekaret aktivistleri grubunda paylaşmışlar.
Bu konuyu ss alıp xte paylaşan hadsiz dayı pardon ayı sen misin yoksa44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?