Yok girecek sınava bence bir sahne vardı Şadiye hatırlıyoru sanırım ona seni de aldırıcam yanıma falan diyordu dizide de hep geçmişe dönmeler karışıyor yaa bir küçüklük, bir genç kızlık halleri iki ileri bir geri yapıyorlar. Bir Narin'in gittiği zamanı gösterdiler, bir evin yanma olayını Şadiyenin ağabeyi ve annesini içeride bırakmasını sonra hoopp Narin'in sınava hazırlandığı zamana oradan çocukluklarına karma karışık oluyor o geri dönüşler.
Tahmin ettim Recep'in yaptırdığını ama adam dedi ona kendisi kaşındı numarada bulundu ama Atıf diyebilecek mi bakalım. Hayır bir de Mehmet'in kumar borcu yüzünden o adamla birlikte oldu Şadiye ama yine ağabeyi kıymetli canım abim deyip duruyor. Narin avukat oldum bu kız bana zarar verir demeden kardeşini bulup ev tutuyor kızın yaptığına bak tamam kolay şeyler yaşamamış Narin hep çok şanslı olmuş bakınız okurken adamın yardım etmesi, o kadının evine alması, İstanbul'a gelince Denizle tanışması onunla yaşaması şans hep ondan yana o manyak anneyle ağabeyle bir başına kalan Şadiye, İstanbul'a gelince gidecek yeri olmayanda o ama elbette ailesini göz göre göre o evde bırakması kabul edilemez. Kızgınlığını öfkesini anlıyorum yerine kendimi koyuyorum bende öyle olurdum belki muhteşem bir ev araba arkadaşlar herşeyi var. Ama deniz ve babür olmazlar canım. Can Şadiye'yi seviyor mu sanmam ama Şadiye sevmiş. Narinle Babür olsun isterim ama.