Merhamet Kanal D

ben de necatinin neden hapse düştüğünü çözemedim ama sanırım haksız yere yatmış Narinle konuşmalarındanda onu onladım
Ayrıca Şadiyenin salak salak ablasını suçlayıp sonrada o herifin koynuna girmesi tam bir gerizekalılık örneği
Narin onu yaşlı horozdan korumaya çalıştı kız yine suçlu oldu.
Bir insanın yüzü hiç mi gülşmez
Fıratın o adamdam ayrıl hemen repliğine bayıldım çatlasın azıcık :1: Ayrıca Atıf'ında Narin'e ilgisi var anladığım kadarıyla

Kısacası son zamanlarda severek izlediğim bir dizi.Muhteşemi izlemiyorum Merhamet başladığından beri.Hürremin entrikaları baydı artık:ssz:
İntikamı izliyordum o da sarmadı beni

Kısacası Merhamet'i tek geçerim

ay bende bayılıyorum bu dize farklı bi hikaye ve sürükleyici çok merakla bekliyorum her hafta

Bende takip ediyorum severek, konusu farklı her bölümde farklı bir heyecan..:16:
İçimden bir ses sermetle deniz yakınlaşacak diyor..
Irmakta kendini bıraktı havuzun serin sularına, o kızın psikolojisi hiç iyi değil..:ssz:

Son düzenleme:
Dizi bölümden bölüme daha mi güzel oluyor ne?
Su aralar takip ettigin tek dizi. Hem sürükleyici, hem gercekci
Karakterler abartilmamis, entrikalar yok...
Ferhatin ergen halleri cok tatliydi, güzel oynamis
o deli dolu cocuktan nasil denizin deyimiyle ferhat kutpu olusmus hayret edilesi...
atif diziye cok yakisti ve inanilmaz renk katti bence,
onu izlerken herkesin icinde "ah caniim gelde sarilayim" düsüncesi olusuyor galiba
yok böyle mükemmel bi insan :16: ama sanirim zamanla oda psikopata bagliyacak,
dün mutfakta ki o cikisi onu gösteriiyor

kisacasi mükemmel bi dizi yapmislar, o 1.5-2 saat nasil geciyor anlamiyorum
bu dizi mi cok kisa bana mi öyle geliyor?

bana kısacık bi özet geçebilrimisinizzzzzzzzzzzzzzz
çok merak ettim izleyemiyorum da netten işyerı kotalı :5:

bana kısacık bi özet geçebilrimisinizzzzzzzzzzzzzzz
çok merak ettim izleyemiyorum da netten işyerı kotalı :5:

inanirmisin bende sabah esimi ise yolladiktan sonra, yani sabah 6da izledim:9:
nasil bi dizi aski bu.
özet konusunda pek basarili degilim söyleyeyim :16:

simdiii...
Firat narine o adamdan ayrilacaksin dedi, narinde sasirdi ne alaka falan dedi
bunlarin konusmasini irmak duydu ve aglama krizine girdi.
Firat hala narinle atifin iliskisine inanmadigi ima etti, bu oyuna son ver basina bela alacaksin
cocuk sana fazla baglanmaya basliyor gibi birsey dedi
Kahvalti masasinda dügün/cocuk/ tatil mevzusu acildi, Firat irmagi yine cok pis bozdu
Irmak dahada darmaduman oldu
Kahvaltidan kalkinca Irmak Firatla sahile gidelim dedi
Sahilde konustular,
Irmak benimle nisanlandigina pisman misin dedi, Firat in onu sevmedigini anladi
ayrilmak istedigini söyledi ama ayrilamk icin 2 ay süre istedi
2 ay icinde sevgili gibi yapacaklar, dügün hazirliklari olacak ama ayri olacaklar
o 2 ay icinde irmak islerinin kötü gittigini imaa edecek ve sonunda isvicreye gidecek
bu sekilde herkese mesafe yüzünden ayrildik diyebilecekler.
Firat kabul etti... Irmak baya üzüldü, agladi
ben senin icin tüm düzenimi bozdum buraya geldi ve sana defalarca sordum nisandan önce
emin misin diye, neden böyle davrandin diye.

Sadiye (salagi, kusura bakma :1:) kacma planlari yapti ve odasindan cikmayida basardi,
ama kacarken bahcede narinin patronu ve sermetin narinle ilgili konusmalarini duydu
bu arada narinin patronu sadiyenin yerini biliyormus ve narine söylemiyormus
Sadiye bunun üzerine kacmamaya karar verdi, olaylari sermetin evinden daha iyi kontrol ederim diye.

Sonra o müthis evlenme teklifi sahneleri vardi,
Firat istanbula dönmek istemiyordu narinin abisine güvenemedigi icin, seni nasil birakicam burda diyodu
narin haliyle israr ediyor git diye okulu aksamasin diye
onun üzerine Firat cildirdi :1: meydanin ortasinda narini cok sviyorum ve evlenmek istiyorum diye bagirdi
narin hayir diye, Firat kaldi böyle :53:
Narin kuaföre saklandi, Firat geldi ve tartistilar... narin snei korumak icin kabul etmedim dedi, baban buna izin vermez senin okuman lazim falan fistik...

Firat la konusmadan sonra Irmak sahilde yalniz kaldi, ablasi
yanina gitti
birseylerin iyi gitmedigini anladi. Irmak (sulu)denizi görünce annemin babamin öldügü kazayi hatirladim falan dedi...
kendimi bazen cok yalniz hissediyorum dedi agladi

Firat narine söyledi 2 ay sonra ayrilacaklarini...

Can mangal masasinda irmaga "ayhanin"kim oldugunu sordu. Irmak ik mik etti, sonra sirketin güvenlik sefi cok tanidigi var,
sizin sadiyeyi aradiginizi duyunca bende bi arastirmasini istedim dedi.
Sonra sofrada ne o senin resim cizme bahanesiyle fahiselerle birlikte oldugunu ögrenmem rahatsiz mi etti seni dedi
Denizde duydu haliyle, sofradan kalkti...
Can cok sinirlendi ablani cok üzüyorsun sen cok pislik bi insansin diye
Herkes irmaga cok kizdi... Can ben bu kizla ayni evde kalmak istemiyorum,
ben atölyede kalayim siz sorunlarinizi halledin dedi. Denizde buna cok kizdi kötü günümde yanimda olmayacakmisin diye
tartistilar ve can evden ayrildi... yola cikti onu atif geri döndürdü.

Sonra narinle firatin konusmasi gecti sahilde.
Cok tatliydi, bunu anlatmasam izlesen :34:
Narin firati hala cok sevdigini ama ona güvenmedigini söyledi

Aksama yine mangal yaptilar. Ve ferhat bi kac sene önce fransiz bi sevgilim vardi
ve yine böyle bi arkadas grubuyla mangal partisi yapmistik, iclerinde bi cift vardi hic anlasamiyorlardu, nedeni kiskanclikti ve sürekli tartisiyorlardi dedi.
Sonunda adam dayanamadi ve kürekle kizin kafasina 2 kere vurdu ve kiz havuza düstü ve öldü dedi.
Adamda sonra kendini av tüfegiyle öldürdü diye anlatti.
Herkes sok oldu, gercekten yasadin mi diye, firat hep evet gercekten oldu dedi
ama herkes bunun irmaga bi imaa oldugunu anladi bi irmak anlamadi,
bu sevgilin ne iste calisiyordu diye sordu ve herkese rezil oldu...

Sermet bunlarin hep birlikte o evde kaldigini narinin patronundan ögrendi,
patron atifin babasininda avukati oldugundan bulunduklari evin satis islemleriylede ilgileniyormus
Sermet atifin babasiyla birlikte o eve gitti, evi satin almak istiyorum ve görmek istiyorum bahanesiyle
tüm odalari tek tek kontrol etti.
Firatla Irmagin ve Atifla Narinin ayri yattigini gördü. Atifi tehdit etti bu oyunu bitir uzamadan diye.
Sermet gidince atif cildirdi haliyle, narine benim evime tasinda sana koruma tutayim ve bu adama
dava acicam falan dedi...
O ara denizin cigligi duyuldu, Irmak havuzda hareketsiz bi sekilde yüz üstü yatiyodu
ve orda bitti...

Sermet bunlarin hep birlikte o evde kaldigini narinin patronundan ögrendi,
patron atifin babasininda avukati oldugundan bulunduklari evin satis islemleriylede ilgileniyormus
Sermet atifin babasiyla birlikte o eve gitti, evi satin almak istiyorum ve görmek istiyorum bahanesiyle
tüm odalari tek tek kontrol etti.
Firatla Irmagin ve Atifla Narinin ayri yattigini gördü. Atifi tehdit etti bu oyunu bitir uzamadan diye.
Sermet gidince atif cildirdi haliyle, narine benim evime tasinda sana koruma tutayim ve bu adama
dava acicam falan dedi...
O ara denizin cigligi duyuldu, Irmak havuzda hareketsiz bi sekilde yüz üstü yatiyodu
ve orda bitti...

:9::9::9: TThirtyFourrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok çok teşekkür ederim üşenmeden okadar yazmışsın tek tek
ellerin dert görmesin
seyretmiş kadar oldum
çok heycanlı yerde bitmiş
noldu acaba gıcık ırmaka :18:

haftaya özetini seyredeyım o eski evlenme teklif ettiği yeri merak ediyorum fragmanda bile çok güzeldi
seviyolar birbirlerini ya ben çok üzülüyorummm:43:

tekrar teşekkür ederim

:9::9::9: TThirtyFourrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok çok teşekkür ederim üşenmeden okadar yazmışsın tek tek
ellerin dert görmesin
seyretmiş kadar oldum
çok heycanlı yerde bitmiş
noldu acaba gıcık ırmaka :18:

haftaya özetini seyredeyım o eski evlenme teklif ettiği yeri merak ediyorum fragmanda bile çok güzeldi
seviyolar birbirlerini ya ben çok üzülüyorummm:43:

tekrar teşekkür ederim

rica ederim cnm :16:
evet baya iyi yerde bitti bakalim haftaya neler olacak
ölmeyecek o kesinde, firat aciyip devam etmese bari iliskiye

bu dizi beni acayip sardı ya ahh narin ahh yazık neler yaşamış , ırmak'a kıl oluyorum:27:

Bu dizinin ilk bölümlerini hiç izlememiştim, hep babanın çocuklara eziyet ettiği sahnelere denk gelmiştim hemen çevirmiştim. Son 4-5 bölümdür sıkı takipçisiyim. Romanını alıp okuyasım geliyor, bi yandan da sonunu görmek istemiyorum. İkilemlerle boğuşuyorum :52:

Bu dizinin ilk bölümlerini hiç izlememiştim, hep babanın çocuklara eziyet ettiği sahnelere denk gelmiştim hemen çevirmiştim. Son 4-5 bölümdür sıkı takipçisiyim. Romanını alıp okuyasım geliyor, bi yandan da sonunu görmek istemiyorum. İkilemlerle boğuşuyorum :52:

aynen ben de romanı bi alıp okuyayım diyorum ama sonunu öğrenmek istemiyorum.
Bir de romanda Babür karakteri yokmuş zaten.
Babür adamım ya!:1:

aynen ben de romanı bi alıp okuyayım diyorum ama sonunu öğrenmek istemiyorum.
Bir de romanda Babür karakteri yokmuş zaten.
Babür adamım ya!:1:

Hadi yaaa, o zaman diziyi uzatmak için mi koydular ki Babürü? :26: İyi olmuş ben de seviyorum Babürü :9: Dizi mutlu son ile bitiyor diye duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum :16:

dizinin fanatik fanıyım bayılıyorum
ama bazen çok sıkıcı oluyor ve çok ağır ilerliyor.
babürün hastasıyım diznin sonlarına doğru bence denızle babür aşk yaşayacak içimden bi ses öyle dıyo

Hadi yaaa, o zaman diziyi uzatmak için mi koydular ki Babürü? :26: İyi olmuş ben de seviyorum Babürü :9: Dizi mutlu son ile bitiyor diye duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum :16:

Renk versin ve uzasın diye koymuş olabilirler ki isabet olmuş:21:

dizinin fanatik fanıyım bayılıyorum
ama bazen çok sıkıcı oluyor ve çok ağır ilerliyor.
babürün hastasıyım diznin sonlarına doğru bence denızle babür aşk yaşayacak içimden bi ses öyle dıyo

Bana da öyle geliyor Babürle Deniz arasında birşeyler olacak gibi.Sinyalleri de veriliyor
Denizin habire Babürün yanında pot kırması Babürün ve Denizin hayallerinin benzeşmesi(çok çocukları olsun bahçede koşuşsun filan)

Evett bugunku bolumunde sonuna geldik
Bence bu bolum sıkıcıydı,fazla bi atraksiyon olmadi
Bu bolumun sonu gayet guzeldi
Moskof recebin Irmak ve ayhana silahla tehdidi
Ve Narin-Sadiye-Recep karsilasmasi en iyi sahneydi
Bu arada yeni hatirladim Babür ve Fırat kardes sanirim.Cunku Firatlari hizmetcisi babasina babur seninde oglun demisti
Hatirladiniz mi o bolumu

Romanı bugün bitirdim kızlar. Diziden farklı tarafları var. Evet Babür yok,Şadiye anneleriyle birlikte ölmüş,Fıratla geçmişte öyle derin bir ilişkileri yok,sadece bir kere görüşmüşler falan. Dizi daha ilgi çekici vallahi. Sonunu tabi ki yazmayayım..

Back
X