- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
Irmak kitaptakinden daha gıcık olmuş narin kitaptaki gibi mavi gözlü olsa daha iyiydi
Evet ama oyunculuk olarak beğendim ben Özgü Namal'ı.
Irmak dediğin gibi gıcık kıre gıcık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Irmak kitaptakinden daha gıcık olmuş narin kitaptaki gibi mavi gözlü olsa daha iyiydi
bende diziyi beğenenlerdenim yanlız kaçırdım mı bilmiyorum ama şu iş adamı karayele narin sürekli o kesinlikle babür abi dedi ya babür kim :44:
bide babasıyla komşuyu kömürlükte görünce acaba babür abi mi onun için çapkın (kibarı) diyorlardı demişti başkada bişey duymadım
ben aslında karayel acaba narinin abisimi diye düşünmüştüm
fırata gelince nedense narinden bilgi almak için yakınlaştı gibi geldi,önceki dizide canlandırdığı karakterden olsa gerek bana pek güven vermedi
nehire çokk gıcık oldum ablasının toparlanmasını bile kendisi için istiyo ya
anneye ne demeli o kadar dayak yemiş çocuklarını sormuyo kocam gittimi diyo![]()
başından izleyemedim babanın anneyi dövüp hastanelik ettiği yer başımıydı :26:
bu kitabı konusu ilgimi cektiği için almıstım ama cümleler cok düsük su gibi akmayınca kitaptan soguyup bırakmıstım.
Özgü Namal var diye pek izlemek gelmiyordu içimden ama Burcin Terzioglu için izlemeye değer olduğu düsündüm. vee begendim.
Basında biraz kacırdım olayları cok algılayamadım, mesela babür kim? Narin'in kardesleri ve annesi nerede?
Deniz ile Narin cocukluktan mı arkadas, Narin ile Denizin kardesi neden gecinemiyor?
Hic kacırmadan takip ettiğim Kayıp Sehir vardı simdi 2.si de Merhamet olur.
Yalnız bu Özgü Namal hic mi tarzını degistirmez kadının makyajı bile aynı![]()
Tam yazacağım cümlelerdi siz yazmışsınız.
Deniz'i daha sert ifadeli daha uzun boylu birisi oynar diye beklemiştim.
Irmak tam uymuş
Fırat öyle bakmasın Narin'e ya
Kitaptan çok etkilendiğimden midir nedir ağladım ara ara![]()
bayıldım diziye
uzun zamandır takip ettiğim bir dizi yoktu ama merhameti çok beğendim
vaktin nasıl geçtiğini anlamadım
az sonra kuzey güney yazınca çok şaşırdım ne çabuk bitti diye![]()
Hale Soygazi Merhamet dizisinden bir şey olmaz dedi
Henüz çok yeni başlayan Merhamet dizisi hakkında Hale Soygazi'nin yaptığı açıklama herkesi şoke etti açıkçası benide yıllarını sanata vermiş bir oyuncunun böyle bir açıklama yapması bence büyük bir talihsizlik.Hale Soygazi Kuzey Güney dizisinde rol alıyor. Hale Soygazi, dizisinin yayın saatini Merhamet’e kaptırması sonucunda çok ilginç bir cümle kurdu.
Bizim seyircimiz sadık, etkilenmeyiz. Muhteşem Yüzyıl vardı. Bir de Merhamet başladı. Ama Merhamet’ten zaten bir şey olmaz diye açıklama yapınca herkesi bu sözleri ile şaşırttı.
Çok güzeldi bir diziydi kesinlikle takip ediceğim...
Balımm kitabını da tavsiye ederim.![]()
Kitabıda mı var bebeğim aklımda bulunsun o zaman![]()
Kitapta Babür diye birisi hiç yoktu bende bilmiyorum onu kim ama Fırat Narin'e bilgi almak için yaklaşmıyo onu biliyorum
Irmak felaket gerçekten gıcık uyuz bencil
Anne de kocasını çok seviyo ve çocuklarını gözü görmüyo Recebim de Recebim.
Orası başıydı.