• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhamet Kanal D

bende diziyi beğenenlerdenim yanlız kaçırdım mı bilmiyorum ama şu iş adamı karayele narin sürekli o kesinlikle babür abi dedi ya babür kim :44:
bide babasıyla komşuyu kömürlükte görünce acaba babür abi mi onun için çapkın (kibarı) diyorlardı demişti başkada bişey duymadım
ben aslında karayel acaba narinin abisimi diye düşünmüştüm
fırata gelince nedense narinden bilgi almak için yakınlaştı gibi geldi,önceki dizide canlandırdığı karakterden olsa gerek bana pek güven vermedi :1:
nehire çokk gıcık oldum ablasının toparlanmasını bile kendisi için istiyo ya :20:
anneye ne demeli o kadar dayak yemiş çocuklarını sormuyo kocam gittimi diyo :47:
başından izleyemedim babanın anneyi dövüp hastanelik ettiği yer başımıydı :26:

bu kitabı konusu ilgimi cektiği için almıstım ama cümleler cok düsük su gibi akmayınca kitaptan soguyup bırakmıstım.

Özgü Namal var diye pek izlemek gelmiyordu içimden ama Burcin Terzioglu için izlemeye değer olduğu düsündüm. vee begendim.

Basında biraz kacırdım olayları cok algılayamadım, mesela babür kim? Narin'in kardesleri ve annesi nerede?

Deniz ile Narin cocukluktan mı arkadas, Narin ile Denizin kardesi neden gecinemiyor?

Hic kacırmadan takip ettiğim Kayıp Sehir vardı simdi 2.si de Merhamet olur.

Yalnız bu Özgü Namal hic mi tarzını degistirmez kadının makyajı bile aynı :12:

bende diziyi beğenenlerdenim yanlız kaçırdım mı bilmiyorum ama şu iş adamı karayele narin sürekli o kesinlikle babür abi dedi ya babür kim :44:
bide babasıyla komşuyu kömürlükte görünce acaba babür abi mi onun için çapkın (kibarı) diyorlardı demişti başkada bişey duymadım
ben aslında karayel acaba narinin abisimi diye düşünmüştüm
fırata gelince nedense narinden bilgi almak için yakınlaştı gibi geldi,önceki dizide canlandırdığı karakterden olsa gerek bana pek güven vermedi :1:
nehire çokk gıcık oldum ablasının toparlanmasını bile kendisi için istiyo ya :20:
anneye ne demeli o kadar dayak yemiş çocuklarını sormuyo kocam gittimi diyo :47:
başından izleyemedim babanın anneyi dövüp hastanelik ettiği yer başımıydı :26:

Kitapta Babür diye birisi hiç yoktu bende bilmiyorum onu kim ama Fırat Narin'e bilgi almak için yaklaşmıyo onu biliyorum:1:
Irmak felaket gerçekten gıcık uyuz bencil :1:
Anne de kocasını çok seviyo ve çocuklarını gözü görmüyo Recebim de Recebim.
Orası başıydı.

bu kitabı konusu ilgimi cektiği için almıstım ama cümleler cok düsük su gibi akmayınca kitaptan soguyup bırakmıstım.

Özgü Namal var diye pek izlemek gelmiyordu içimden ama Burcin Terzioglu için izlemeye değer olduğu düsündüm. vee begendim.

Basında biraz kacırdım olayları cok algılayamadım, mesela babür kim? Narin'in kardesleri ve annesi nerede?

Deniz ile Narin cocukluktan mı arkadas, Narin ile Denizin kardesi neden gecinemiyor?

Hic kacırmadan takip ettiğim Kayıp Sehir vardı simdi 2.si de Merhamet olur.

Yalnız bu Özgü Namal hic mi tarzını degistirmez kadının makyajı bile aynı :12:

Tarzlarımız çok farklı sanırım seninle kuyunca anladım. :1:
Bu sorduklarını izleyerek öğrenmelisin bence burada söylersek bir zevki kamaz her sorduğunu zamanla gösterecekler çünkü.
Ben kitabı okudum ve su gibi çok güzel bir kitap.
Bana umut veren bir kitap oldu ve karakterler Deniz dışında aynen kitapta anlatıldığı gibi.
Replikler bile aynı.:46:

Merhamet dizisi bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başladı Merhamet adlı dizide çalan İki Keklik Bir Kayada Ötüyor Adlı Türküsünün Sözleri...

İki Keklik Bir Kayada Ötüyor

İki keklik bir kayada ötüyor
Ötme de keklik derdim bana yetiyor
Aman aman yetiyor
Annesine kara da haber gidiyor

Yazması oyalı kundurası boyalı
Yar benim aman aman yar benim
Uzun da geceler yar boynuma sar benim
Aman aman sar benim

İki keklik bir dereden su içer
Dertli de keklik dertsizlere dert açar
Aman aman dert açar
Buna kara sevda derler tez geçer

Yar benim aman aman yar benim
Aman aman sar benim

İki keklik bir kayada yaslanır
Teke de bıçak gümüş kında paslanır
Bir gün olur deli de gönül uslanır
Uslanır aman aman uslanır

Aman aman sar benim

Tam yazacağım cümlelerdi siz yazmışsınız.
Deniz'i daha sert ifadeli daha uzun boylu birisi oynar diye beklemiştim.
Irmak tam uymuş :1:
Fırat öyle bakmasın Narin'e ya :1:

Kitaptan çok etkilendiğimden midir nedir ağladım ara ara:1:

aynen,biraz daha iri kıyım olmalıydı bu deniz pek minyon:9:
ve kitaptaki narin mavişti dizide onun gözü de kahperengi:9:
e olsun o kadar da artık:27:

bayıldım diziye
uzun zamandır takip ettiğim bir dizi yoktu ama merhameti çok beğendim
vaktin nasıl geçtiğini anlamadım
az sonra kuzey güney yazınca çok şaşırdım ne çabuk bitti diye :1:

bayıldım diziye
uzun zamandır takip ettiğim bir dizi yoktu ama merhameti çok beğendim
vaktin nasıl geçtiğini anlamadım
az sonra kuzey güney yazınca çok şaşırdım ne çabuk bitti diye :1:

Hiç reklam vermediki o yüzden su gibi akıp geçti zaman :1:

Hale Soygazi Merhamet dizisinden bir şey olmaz dedi

Henüz çok yeni başlayan Merhamet dizisi hakkında Hale Soygazi'nin yaptığı açıklama herkesi şoke etti açıkçası benide yıllarını sanata vermiş bir oyuncunun böyle bir açıklama yapması bence büyük bir talihsizlik.Hale Soygazi Kuzey Güney dizisinde rol alıyor. Hale Soygazi, dizisinin yayın saatini Merhamet’e kaptırması sonucunda çok ilginç bir cümle kurdu.

Bizim seyircimiz sadık, etkilenmeyiz. Muhteşem Yüzyıl vardı. Bir de Merhamet başladı. Ama Merhamet’ten zaten bir şey olmaz diye açıklama yapınca herkesi bu sözleri ile şaşırttı.

Hale Soygazi Merhamet dizisinden bir şey olmaz dedi

Henüz çok yeni başlayan Merhamet dizisi hakkında Hale Soygazi'nin yaptığı açıklama herkesi şoke etti açıkçası benide yıllarını sanata vermiş bir oyuncunun böyle bir açıklama yapması bence büyük bir talihsizlik.Hale Soygazi Kuzey Güney dizisinde rol alıyor. Hale Soygazi, dizisinin yayın saatini Merhamet’e kaptırması sonucunda çok ilginç bir cümle kurdu.

Bizim seyircimiz sadık, etkilenmeyiz. Muhteşem Yüzyıl vardı. Bir de Merhamet başladı. Ama Merhamet’ten zaten bir şey olmaz diye açıklama yapınca herkesi bu sözleri ile şaşırttı.

Şaşırdım doğrusu, kıskanmış gibi olmuş resmen :1:

Kitapta Babür diye birisi hiç yoktu bende bilmiyorum onu kim ama Fırat Narin'e bilgi almak için yaklaşmıyo onu biliyorum:1:
Irmak felaket gerçekten gıcık uyuz bencil :1:
Anne de kocasını çok seviyo ve çocuklarını gözü görmüyo Recebim de Recebim.
Orası başıydı.

tşk edrim bilgilendirme için :16::16:
yeni bölüm fragmanı yanınlansada izlesek :44:

şimdi ilk bölümüne baktım. uzun zamandır Türk dizisi takip etmiyordum. Ama merhamet on numara beş yıldız olmuş kaçırmıcam bundan sonra :51: kayıp şehir var bi de ona da bi kaç kez rast geldim o da iyiydi ama merhamet çok çok iyi gerçekten.

Ben de izledim ilk bölümü. Özgü Namal'ı gördüğümde kanal değiştiririm gerçi ama hadi bi bakalım dedim.
Devamlı izlemeyeceğim tabi ki diziyi. Türk dizilerinin süreleri kısalmadıkça da hiçbirini takip etmeyeceğim zaten. :31:
Ama şunu demeliyim; Narin karakterinin küçüklüğünü oynayan kızı şok olmuş vaziyette izledim.
O nasıl bir oyunculuktur yarabbi!!! :53::53::53:
Resmen gözlerim yaşardı bu yetenek karşısında. O kadar söyleyeyim. :O

Back
X