Merhamet Kanal D

bencede gıcık bir tip narin çok güzel.sonunu izleyemedim babasının narini dövdükten sı-onra nooldu işyerinde izleyemiyorum ne oldu

Kanal D’nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın paylaştığı, yapımını Most Production’ın üstlendiği “Merhamet” dizisinin dün akşam ekrana gelen ikinci bölümü de büyük bir ilgiyle izlendi ve yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

Hande Altaylı’nın “Kahperengi” adlı eserinden televizyona uyarlanan, küçük bir Ege kasabasından çıkan ve yoksul bir kız çocuğu olan Narin’in, hayata, azim ve inatla tutunuş hikayesini konu alan “Merhamet” in dün akşam ekrana gelen ikinci bölümü, hem Tüm Kişiler’de hem de A/B Sosyo Ekonomik Statü’de, ilk bölüme kıyasla izlenme oranlarını arttırarak en çok izlenen programlar sıralamasında ikinci sırada yer aldı.

Dizi; Tüm Kişiler'de 7,32 reyting ve 16,56 share, A/B Grubu'nda ise 8,46 reyting ve 19,57 share ile önümüzdeki haftalarda Muhteşem Yüzyıl'ı zorlayacağının sinyallerini verdi.

merhamet izleyen kımse yokmuyaa uf şu muhtşem bıtse barı merhamet yayından kalkmadan kaçtane dızıyı öldürdü pörtlek gözlü hürrem :53::53::53:

ben izledim, güzel bi bölümdü bence. biraz aksiyonsuz gecti ama sanki.
gecmise döndükleri zamanlarda sIKiliyorum baya, babanin o tavirlari bunaltiyor beni izlemek istemiyorum.

aşk çok masum anlatılmış oyonu hoşuma gıdıyo benımde

evet masum görünyordu, ama narin beni aldattiyor dedi bugun, sasirdim baya...
bu hikayenin altindan daha neler cikacak kim bilir.
bende denizlede fena aralari bozulacak er yada gec, o kiz narini ne kadar cok sevsede
var bi dengesizlik

Dayısının kızıyla aldatmış hemde Fırat , kim bilir neler çıkıcak :26:

dun bakamadim
$iddet +7 ya$ SINIrI var ya, çocuklar uyanikken bakamioyorum
sonrada yarim oluyo=r zaten
bu aksam netden izleyebilirim
reytingler ne alemde acaba

netten izlemek daha iyi reklamsız kesintisiz anlamadığım bir nokta var narinin anne ve babası yaşlı geldi bana

Hande Altaylı'nın 'Kahperengi' romanından uyarlanan Merhamet'te Özgü Namal'ın iç çamaşırlarıyla ormandan ağlayarak kaçtığı sahne geceye damgasını vurdu.

$825708_detay.webp

Dizinin dördüncü bölümünde; yıllar sonra çocukluk aşkı Narin ile karşılaşmış olması Fırat'ın bütün dengelerini alt üst etti. Irmak ile Yaslıhan'a gidecek olan Fırat, yola çıkmadan önce bir kez daha Narin'in evine gitti. İkilinin geçmişe ait hesaplaşmaları oldukça duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Fırat'ı 'seni sevmiyorum' diyerek evden kovan Narin'in yaşadığı kabus flashback'lerle izleyiciye gösterildi.

Hande Altaylı'nın 'Kahperengi' romanından uyarlanan Merhamet'te Özgü Namal'ın iç çamaşırlarıyla ormandan ağlayarak kaçtığı sahne geceye damgasını vurdu.

Eki Görüntüle 650620

Dizinin dördüncü bölümünde; yıllar sonra çocukluk aşkı Narin ile karşılaşmış olması Fırat'ın bütün dengelerini alt üst etti. Irmak ile Yaslıhan'a gidecek olan Fırat, yola çıkmadan önce bir kez daha Narin'in evine gitti. İkilinin geçmişe ait hesaplaşmaları oldukça duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Fırat'ı 'seni sevmiyorum' diyerek evden kovan Narin'in yaşadığı kabus flashback'lerle izleyiciye gösterildi.

benimde en cok bu sahne dikkatimi cekti, ne oldu acaba diye. tecavuze falan mi ugradi acaba

güzel dizi ben sevdim ama çarşambaları olmasa çarşamba günü benim için muhteşem yüzyıl günü:31:tekrarlarından seyrediyorum denk gelirse

[video=youtube;1v7-jPE9x0g]http://www.youtube.com/watch?v=1v7-jPE9x0g[/video]

güzel dizi ben sevdim ama çarşambaları olmasa çarşamba günü benim için muhteşem yüzyıl günü:31:tekrarlarından seyrediyorum denk gelirse

ben netten izliyorum daha zevkli oluyor bu arada dizideki ırmak suna yıldızoplunun kızı

Back
X