- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çok zor bir durum gerçekten. Aslında kopeklerle bebekler iyi anlaşıyor. Bebeklerin gelisimine iyi bile geliyorlar. Ama tabi tüy durumu sıkıntı. Bi veterinere götürebilir misiniz? Bizim köpeğe veteriner bi ilac vermişti tüy dokmemesi icin. Aşırı tüy döküyordu o ilaçtan sonra geçti.Birgün hamile kalirsam dertlerim biter sanmiştim ama yeni başliyormuş demek.
11 yaşinda maltese bebegim var. Bebegim diyorum çünkü bebekti geldiginde biberonla besledim avuç içime anca sıgıyordu.
Her gece kalktim el bebek gül bebek büyüttüm.
Sonra evlendim benimle birlikte evime geldi. Eşim hiç sevmedi , başını okşadigi nadirdir. Bazen eve kaçamaklar yapıyor saatlerce söyleniyor.
Neyse uzatmayayim.
Dogum yapacagim için oğlumu köpegimi vermemi istiyorlar. El birligiyle eşim dahil herkes...
Ben bu duruma tabiki de ölümüne karşiyim
Ama çözmem gereken şeyler var. Ve bunun için fazla zamanimda yok
1.si oğlum çok fazla tüy döküyor son zamanlarda beslenmesine de dikkat etmeme rağmen. (Esimin ilk sikayet ettigi durum bu )
2. kapi çaldiginda çoook havliyor o kapi açilana kadar.
3. Mama yemiyor , özel mama yapiyorum 2-3 günde bir sebze ve et tavuktan oluşan , eger yoksa ac kaliyor ama yinede yemiyor çok inat hatta aşiri inat...
Bir sure bakacak vereceğim güvenebileceğim kimse yok.
Kopegimin aşılarıda tam. Tek korkum tüylerinin bebegin bogazina falan kacmasi cunkü evi ne kadar temizlesemde tüy çikiyor evden , kiyafetlerden , vucudumdan bilee...
Kizlar bir el atin. Her gören evime gelen psikolojik baski yapiyor. Ve ben cevap bile veremiyorum
Dyson şarjlı süpürgelerden alsmazmısın? Ben beslrmiyorum ama yurtdışında yaşadığım dönem pet beslemeyen yoktu yabancılardan. Çocukları da insnılmaz sevecen ve sağlıklılardı. Aşılarına dikkat ederseniz temizlikte extra çaba sarfederseniz bişey olmaz.Birgün hamile kalirsam dertlerim biter sanmiştim ama yeni başliyormuş demek.
11 yaşinda maltese bebegim var. Bebegim diyorum çünkü bebekti geldiginde biberonla besledim avuç içime anca sıgıyordu.
Her gece kalktim el bebek gül bebek büyüttüm.
Sonra evlendim benimle birlikte evime geldi. Eşim hiç sevmedi , başını okşadigi nadirdir. Bazen eve kaçamaklar yapıyor saatlerce söyleniyor.
Neyse uzatmayayim.
Dogum yapacagim için oğlumu köpegimi vermemi istiyorlar. El birligiyle eşim dahil herkes...
Ben bu duruma tabiki de ölümüne karşiyim
Ama çözmem gereken şeyler var. Ve bunun için fazla zamanimda yok
1.si oğlum çok fazla tüy döküyor son zamanlarda beslenmesine de dikkat etmeme rağmen. (Esimin ilk sikayet ettigi durum bu )
2. kapi çaldiginda çoook havliyor o kapi açilana kadar.
3. Mama yemiyor , özel mama yapiyorum 2-3 günde bir sebze ve et tavuktan oluşan , eger yoksa ac kaliyor ama yinede yemiyor çok inat hatta aşiri inat...
Bir sure bakacak vereceğim güvenebileceğim kimse yok.
Kopegimin aşılarıda tam. Tek korkum tüylerinin bebegin bogazina falan kacmasi cunkü evi ne kadar temizlesemde tüy çikiyor evden , kiyafetlerden , vucudumdan bilee...
Kizlar bir el atin. Her gören evime gelen psikolojik baski yapiyor. Ve ben cevap bile veremiyorum
Tek bildiğim bir şey varsa ölene kadar vicdan azabı çekersin. Sakın verme. Sakın.
Çok zor bir durum gerçekten. Aslında kopeklerle bebekler iyi anlaşıyor. Bebeklerin gelisimine iyi bile geliyorlar. Ama tabi tüy durumu sıkıntı. Bi veterinere götürebilir misiniz? Bizim köpeğe veteriner bi ilac vermişti tüy dokmemesi icin. Aşırı tüy döküyordu o ilaçtan sonra geçti.
Dyson şarjlı süpürgelerden alsmazmısın? Ben beslrmiyorum ama yurtdışında yaşadığım dönem pet beslemeyen yoktu yabancılardan. Çocukları da insnılmaz sevecen ve sağlıklılardı. Aşılarına dikkat ederseniz temizlikte extra çaba sarfederseniz bişey olmaz.
Bahane edip kurtulmaya çalışıyor gibi geldi banaKiyafetlerimize bile yapişmiş durumdalar temizlige o kadar dikkat etmeme ragmen eşim bu yuzden isyanlarda
Ben alişmistim onun tuylerine artik mevsimsel dökebiliyor sonra duruyor. Ama bu aralar baya dokuyor her dk elimde supurge olamayacagim icin baya sıkintı ki sezeryan düsünüyorum.
Bebeğim oldu 2 köpeğim vardı. Birisi biraz zaman önce vefat etti. Diğeri duruyor arada anneme bırakıyorum orayı çok seviyor park filan yakın diye. Aşılı köpeğin tüyünden zarar gelecek fikrine de tavım. Nasıl oluyor o iş? 15 senedir bakıyorum kızım 3 yaşında beraber uyuyorlar acayip de tğy döker de. Merakımdan soruyorum. Çok bilmişler. Vermeyin vicdanınızın yükü ölene kadar hafiflemez. Evlat o ya evlat...
Bahane edip kurtulmaya çalışıyor gibi geldi bana
EvetEşim mi ?
1. köpeğim olduğunu evlenince benimle geleceğini çocuk olursa sorun etmeyeceğini eşimle evlenmeden konuşmuştum. 2. Köpek sorun eden bir eş seçmeme konusunda ısrarcıydım ki eşim sokakta bulduklarını getirir benden çok sever. Öyle olmasa bu evlilik yürümez ben sokak köpeklerini düzenli besleyen bahçesinde de bakan biriyim. 3. Eşinizin merhamet duygusu dilerim çocuğunuza geçmez.Vermem söz konusu bile degil. Hatta secenek bile degil. Tüy konusuna gelince bende yillardir tüylerinin içindeyim operim bazen agzima girer allh bilir kaç kez yutmuşumdurda. Bisey olmadi çok şükur. Ama gelde bunu insanlara ve esime anlat
İrobot falan tarzı robot alın maddi gücünüz varsa. Ayrıca eşiniz evlenmeden önce hayvan beslediğinizi bilmiyor muydu ki aynı evde bir an bile sevmedi?
İnsan evladından ayrı kalamaz ki...
Çocukluğumda kist ameliyatı oldum, muhtemelen sokak köpeğiydi.
Aşıları tam olduğunda sorun ortadan kalkar, tüy olayına gelince de koltuk örtüsü, halı örtüsü vb şeyler edinin.
Bebeğinizle ilgilenirken daima üzerinize bir sabahlık giyin köpeğinize temas etmediğiniz.
Rainbow dyson gibi bir süpürge edinip, 6 ayı atlattıktan sonra ohh herkes rahat:)
Bağışıklığı daha gelişmiş olur 6 aya kadar. İlk dönemler biraz yorulursunuz. Bişeycik olmaz. Bu arada alakasız ama bnmkiler doğduğunda mamaroo kullanmıştık çok faydasını gördüm. İşiniz bitince ikinci elden satarsınız.Birde emekleme dönemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?