Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

Hakkini yemek istemem esimle ilgili birkac bilgi vermek istiyorum kopekleri cok sever. Kac kez sokaktan kedi kopek getirip sahiplendirdigini baktigini da bilirim. Sokak kopeklerini de besler. Yani hayvanseverdir , ve asiri merhametlidir.
Ama benim köpegimi sevmiyor egitimsizmiş şimarıkmiş...

Çocuklar bebekler de eğitimsiz :) hatta fazla şımarık. İstediklerini yaptırınca bir tık daha şımarırlar sonra ohooooo. Ev köpeklerinin yapısı bu. Benim köpeğim kızımın eline diş geçirdi günlerce şiş kaldı morardı ben o durumda bile ona kızmadım çünkü kızım hatalıydı. Yapma ısırır dedim dinlemedi ısırdı akıllandı şimdi yapmıyor :) dilerim vazgeçmek zorunda kalmazsınız. Köpek için çok büyük travma gerçekten. Yıkım olur.

Eşinizi anlayamadım. Köpeğiniz olduğunu bilerek sizinle evlenmedi mi? Hamileyim köpek alacağım vs deseydiniz, eşinizin bekleyelim, bebek biraz büyüyünce alırız demesini anlardım. 11 yaşında diyorsunuz, tam 11 senedir sizinle yaşıyor, nasıl bebeği bahane edip köpeğinizden ayrılmanızı isteyebiliyor? İnsan 11 sene aynı evde otursa evinden taşınamıyor, 11 sene evladı gibi baktığı hayvandan nasıl ayrılsın? Sizin ne kadar üzüleceğinizi önemsemiyor.

Benim köpeğimde şımarık. Eğitimli ama şımarık napalim. Biz bu hale getiriyoruz çünkü cok seviyoruz ve insan evladını şımartabilir.
Arada eve kacamak yapabilir. Sonucta silmiyor musunuz siliyorsunuz yani. Benimki dün gece yapti. Dun biraz erken vakitte çıktı tuvalete bugunde uyuya kaldık baya bi. Bos odaya yapmis. Üstelik adet döneminde altina yapmis yani kiloduna. Dahası kilodunun icindeki pedi çıkarmış benim yatağım üzerine. Ve yatağıma da kan damlatmis. Dun ev temizlendi. Yeni nevresim serildi falan. Ne yapim? Az evel yeni nevresim serdim. Kilodunu yıkadım taktim. Bende hamileyim birtanemden vazgecmem imkansız gibi bisey bunun çözümü yok. Bu mevsimde tuy dokmesi zaten normal değil. Yuksek kalite mamaya geç bir de furminator le tuylerini tara. Bebek doğunca odasına sokmazsın kopegi bir sure. Salon gibi bir yerde yan yana gelirler. Benim dogum yaza denk geliyor kısmetse ve tuy dokme dönemine denk gelio benimde işim zor ustelik benim kopegim agresif :) kapi çalınca cok havliyor küçük ırklar böyle 5 senedir buna alışamadı mi kocan? Benimkide cok kızıyor havlamasina napalim ama bizde sinirlenince havliyoruz :) :)

Hayr asla vazgeçmem. Aslinda esim tekken bu konuyu hic acmiyor. Gelen misafir bu kopegide yollayin diye lafa girince esim de konuşuyor. Yani milletten yuz buluyor. Bu aralar her gordugumuz ayni seyi soyluyor. Asla gondermem dedigimde cocugundan olursan gorursun diye psikolojimi bozuyor.

Tekken degil birileri actiginda bu konuda konuşuyor. Bu aralarda herkes bu konuyu aciyor bana israr kiyamet sanirsiniz kendi cocuklari. Sizene dememek icin kendimi zor tutuyorum
Ustune esimde destekliyor. Daha cok cildiriyorum. Oglumu asla gondermem.

Evet çok haklisiniz. Ama ne diyecegimi bilemiyorum sanirim esim dolduruşa geliyor. insanlarin soylediklerine asiri gaza gelir cunku. Kotu anne damgasi yemek istemiyorum cunku allah korusun bisey olsa hemen benden kopegimden bilecekler ben ona kiziyorum

Kedi ve köpek fobim var bir türlü yenemedim,uzaktan yemek bırakıp kaçıyorum. Hep heves etmişimdir sevebilsem de bende alışsam sarıp sarmalasam bir köpeği diye. Hatta ilerde çocuğum olursa o sever de belki onunla yenerim korkumu diyorum. Yıllardır sizinleymiş ayrılmayı kesinlikle istemezsiniz haklı olarak.

O özel yaptığınız yemeklerden topluca epey yapıp derin dondurucuya stok yapsanız olur mu? Hem bebek varken uzunca bir süre yemek derdiniz olmaz, buzluktan çıkarıp çözülünce verirsiniz. İlk bir iki ay içinde içinizin rahat etmesi için geçici bir veterinerle anlaşıp oraya bırakıp sonra geri alsanız. Yemeğini de verirsiniz oraya, en azından birkaç hafta kalsa yine ilk zamanları geçirmiş olursunuz.

Baskasina aslaa güvenemem ama buzluk fikri cok mantikli. Gorseniz suan yanimda horlayarak uyuyor nasil tatlo ❤

Baskasina aslaa güvenemem ama buzluk fikri cok mantikli. Gorseniz suan yanimda horlayarak uyuyor nasil tatlo ❤
O kadar tatlılar ki gerçekten pek yaklaşıp sevemesem de kıyamıyorum hiç birine. O zaman en güzeli eşinizin ve etrafın dediklerine kulak tıkayıp elinizden geldiğince evi bebek için konforlu hale getirmek. Buharlı süpürgeleri duymuştum günlük olarak evi süpürmek için. Özellikle evcil hayvanları olanlar kullanıyor . Her gün onunla evi turlayıp yemek işini de çözerseniz belki ikna olur eşiniz de.

Erkeklerin boyle huylarına sinir oluyorum var ya. Bide bazen bilmedikleri konuda iddaalasirlar. Baskasindan duyduklariyla :) birkac bilimsel biseyler okusun internetten eşin. Hicbise olmaz cidden yani. Tüyü zaten artık etkisiz onun aşılı diye. Insallah durur dökmesi yani sizede zor çünkü. Kopekte 11 yaşındaymış yahu 6 aylik degil ki :) birine vereseniz size alışmadan. Ay kiyamam anliyordur simdi konusmalardan da o

Evet onu bende duydum. Bende de alerjik astim alerjik rinit var. Esimle konuşup insanlara karsi beni zor durumda biraktigini soyleyecegim.
Birde onceden olsa kavga ederdim ama inanin halim yok sadece aliniyorum bos yere.

Evet onun yaninda konuşuluyo sus diyorum susmuyorda.
Bzm 5 sene olmadi cocugumuz. Biri de esime demis sizin evde kopek var ondan olmuyo. Esim geldi verelim kopegi gonderelim kopegi deyip durdu asiri gaza geliyor hemennn... ne diyeyim tüy sorunu askida kaldi ona acilen bir cozum bulmaliyim.

Evet onu bende duydum. Bende de alerjik astim alerjik rinit var. Esimle konuşup insanlara karsi beni zor durumda biraktigini soyleyecegim.
Birde onceden olsa kavga ederdim ama inanin halim yok sadece aliniyorum bos yere.
Şuan özellikle hassas bir dönemden geçiyorsunuz çok normal öyle hissetmeniz. Marka yazmak belki doğru değildir ama o buharlı süpürgeler yada temizlik robotu falan araştırın derim. Özellikle astım için temizlik robotunu da öneririm kendim de kullanıyorum normalden biraz daha fazla ücreti. Ama buharlı süpürge hem daha uygun fiyatlı hemde evcil hayvanı olup kullanan çok var. Bir tanıdık karcher marka almıştı buharlı süpürge, tüyler için memnundu epey. O tarz süpürge araştırabilirsiniz .

Son düzenleme:

3 kedimiz var, 7-8 yaşındalar. Biberonla saat başı uyanıp besleyerek büyüttüm onları. ve 1 ay sonra bebeğimiz olacak. Ağzı olan konuşur, gönder der. Sen onları boşver.

Sağlıklı, aşıları tam olan bir köpeğin tüyünün yutulmasından bir şey olmaz. Bunun battaniye, peluş oyuncak tüyü yutmaktan farkı yoktur zaten.

Kıyafetlerinizdeki ve nevresim, havlu vs tekstil ürünlerindeki tüylerden kurtulmanın yolu iyi bir çamaşır kurutma makinesi almak.

Yerdeki tüyler için de yapılacak şey hergün otomatik çalışmaya ayarlanmış kendi kendine evde dört dönecek bir robot süpürge almak.

Koltuklar ve köşe bucak ayrıntılı iyi bi süpürme işi için dyson animal pro serisinden bi süpürge alabilirsiniz ama maddi olarak yük olmayacaksa. Yoksa bu şart değil. Standart süpürge kafi zaten.

O minnak robot süpürgelerin nasıl kıl, tüy, hav topladığını görseniz şok olursunuz. Koca süpürgelerin yaptığından daha iyisini yapar. Yeni süpürülmüş halıdan bile tüyleri, havları buluyor ve bi süre sonra halının renkleri canlanmaya başlıyor :) Eskiden satılmazdı ama artık internetten sipariş verip taksitle satın alabilirsiniz. Ben yıllar önce yurtdışından Neato marka almıştım ama şu an trde Xiaomi kullananlar çok memnun mesela.

Kurutma makinesi de aynı şekilde. Ayıkladığı tüyleri, havları filtrede görünce daha önce ne giyiyormuşuz diyo insan ki evcil hayvanı olmayanlar dahil. Rahat rahat siyahları da giyersiniz :) Hem bebek olunca kıyafetleri asma, kurutmak için bekleme, ütüleme derdin de bitmiş olur çünkü kurutma işi zaten yüksek sıcaklıkta yapılıyor ve kıyafetler kırışık çıkmıyor. Bunda da Siemens veya Bosch tavsiye ederim ki sadece kurutma makinesi olarak. Hem çamaşır yıkama hem kurutma makinesi olarak almayın, aynı performansı vermiyolar.

Bu 2 icat hayat kurtarır bacım. Çok rahat edersin. Gerekirse başka şeylerden kıs ama bunları al, tüyden dırdırdan kurtul.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…