Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

verme sakın,ölene kadar vebalini çekersin.Eşin seninle evlenmeden önce köpeğin olduğunu biliyodu ve onu bilerek kabul etti değil mi? Cinsi nedir anlamadım ama belki sık sık veterinere götürüp traş ettirirsen evde daha az tüy olur.Ayrıca aşıları yapıldıysa tüy yutmak bebeklere ve yetişkinlere zarar vermez diye biliyorum.Bide özel vitamini var demişsin onu da ihmal etme.Ayrıca senin yaptığın mama zaten daha sağlıklı hazır mamalardan,ayrıca hiç zor değil bende yapıyorum.Hepsini düdüklüye koy kaynat sonra blendrıdan geçir bu kadar.

Bebeklı evde en azından kucukken hayvan beslenmesı bende ıstemem almam eve hayvan ama olan bır hayvanı gondermekte olmaz alısmıssınız o sıze alısmıs konuyu cok olumadım ama onu gondermenı ısteyenlere bı cevap vermen gerekmıyor kımseyı ılgılendırmez de olsun bıtsın

O giderse ben giderim nedir ya? Eşiniz de "o kalirsa ben giderim" dese ne olacak?
Yani herkes hayvan sevmek ve ayni evde yasamak zorunda degil ki adam sevmiyor istemiyor belli ki. Yalniz yasamiyorsunuz, bir aileniz var, bu yuzden birbirinizin tercihlerine saygi duymaniz lazin diye düşünüyorum. Adam 5 yil size uyum saglamis, simdi sira sizde.
Insan lohusayken birakin evi supurmeyi, disinu fircalayamiyor. Birakin kopege mama pisirmeyi, kendine dolaptan peynir zeytin alamıyor. Hayvanin bakimi esinize kalacagi icin istemiyordur belki.
Olmaz tabii ama, yine de bebeginize birsey olursa Allah korusun, bunun vicdan azabiyla yaşayamazsınız

Ben kopeklerden insana gelen o zararin tuylerden degil, tuylerdeki bakterilerden oldugunu duymustum. Aşılari tamsa tuylerden zarsr gelmez. Kaldi ki kopekle buyuyen bir suru cocuk var. Esin ondan kurtulmak icin bahane ariyor. Seninle evlendiginde kopegini biliyordu. Eger kopegi kabul etmiyorsa bastan bu evlilige razi gelmemeliydi. Tuy dokulmesi icin de veterinere goturulmeli. Kopeginiz depresyinda olabilir mi? Hayvanlarda depresyona giriyor cunku. Ya da vitamin eksikligi olabilir.

Aşırı tüy dökmesi stresten olabilir, eşinizin kendisini sevmediğini anlıyordur muhtemelen. Aşılı hayvanın kılından korkmayın bir zarar vermez bebeğe, asla vermeyin asla, tavrınızı net bir şekilde koyun, eve gelip gidene de gerekirse kaba davranın sizi ilgilendirmez nokta deyip geçin herkes sınırını bilsin. Ha çok mu zorladılar köpeğimi de bebeğimi de alır giderim ben olsam, bu hayvan önceden de varmış, bilerek evlenmiş sizinle ona emrivaki yapmış değilsiniz o yüzden sağlam durun

benimde pekines cinsi köpeğim var ve hamileyim evin her yeri tüy ama bebeğimi köpeğimle büyütmek istiyorum

Tüyü falan bahane kesinlikle saçmalamasın.ben olsam sert bir şekilde tepkimi koyarım.hayvan olan evde tabiki tüy olacak.çocuk gibi onlar zaten arada kaza olur.ses yaptığı olur.aşıları varsa sorun olmaz.hayvanın davranışları değişebilir bebek yüzünden buna hazırlıklı olun.bebekle köpek arasında kalacak birşey yok.ikiside sizin eve gelmeyi kendileri seçmedi siz istediniz.işinize gelmeyince başkasına postalayamazsınız.

Köpeklerin ömrü 10-15 yıl zaten.adam evlenmeden bunu biliyordu o zaman kabul etmeseydi evlenmeseydi kadın söylemiş benim köpeğim var diye.ne demek 5 yıl idare etmiş şimdi sıra sizde?hayvanı aldıysan ömürlük olacak tabiki yeri geldi mi adamda eşinin çocuğunun hatrına bakacak.1-2 hafta kadın kendini toparlayana kadar ilgilense ölmez heralde.tamamen bahane hayvani evden göndermek için fırsatçılık.

Çamaşırlarınızı yıkarken beyaz sirke koyun yumuşatıcı bölümüne. Kıyafete yapışan tüy kalmayacaktır.

Insanlar eşleriyle bile anlasamayip ayrılıyor. Adam kopekle yasamak zorunda mı? Genel olarak hayvan sevmiyor demiyor, kendi kopeklerini sevmiyormus yapacak bisey yok bence bu konuda.
Benim mesela kedi kopek tuyune alerjim var. Kopekle yatip yuvarlanabilirim ama kedinin oldugu eve bile giremem. Yasamayan anlamaz bunlari

O zaman evlenmeyecekti işte diyorum çünkü seviyorum ayağına kabul etmiş gibi yapıp konu sahibini kandırmış oluyor.benim alerjik rinitim var ileri derecede ilaç kullanıyorum yani ne demek istediğinizi anlıyorum.kedim var,kuşum var bir sorun yok ilaç içtiğim ve temizliğe dikkat ettiğim için.çocuk olunca mı aklı başına geldi kadına bahane yapıyor?o zamam çocukta yapılmaz bu eve deseydi.biri bana böyle yapsa defol git derim ki dedim zaten.adamın rızası olmaz eve emrivaki hayvan gelir o zaman haklısınız.

Veterinerlerde tuy dokmeyi engelleyici igneler vardi benim zamanimda suan nedir durum devam mi kaldirildi mi bilmiyorum golden tarzi sahiplenici bi cins olsa sal kendini icin rahat olsun derdim ama maltese ve bebekliginden beri bakmışsın ona bebege karai kiskanclik gudebilir. Bence bu konuda guvendigini veteriner kliniginden bilgi alin bebege adaptesi tuy durumu dolastirma durumu vs

Kopek sevmese evet evlenmeseydi diyebilirdik. Ama adam kopek seviyor. Bu köpeği sevmiyor. Dedigim gibi, insanlar eşleriyle bile severek evleniyor sonra anlasamayip ayrilmak istiyor.
Alerjik rinit icin aşı tedavisi oldum cok memnun kaldim. Ama hayvan alerjisinin bu sekilde kalıcı bir tedavisi de yok

Eşim benle tanistiginda da evlendigindede benim kopegim vardi. Bunu bilerek evlendi. Hem cözum evden gondermek degil

Ben annesi olarak onlemlerimi aldim babynest yaptirdim ilk zamanlar besik haric hicbir koltukta yatirmayacagim. Bebegin oldugu odaya gerekmedikce kopegimi gecirmeyecegim... hergun bebegin odasi supurulecek. Yani ben aslinda dusunuyorum ama cevreye anlatilmiyo

Bende tüy dokmesini hamileligime bagliyorum. Cunku hamileligimin ilk zamanlari yanima yaklasmadi bile aylarca mutfaga gelip yemegini yedi sonra odasina gitti yatti. Kaldiramiyordum oyun icin disari icin. Asiri depresyon yasadi
Sonra odul cubugu oyunlar derken kendine geldi ama o zamanda tuy dokmeye basladi. Son zamanlardada neşesi iyi ama tüy sorunu var. Sorayim veterinere

Konu dısı nasil ası oldunuz ? Bendede var alerjik rinit ben yakinda burnumu kesip atmayi düsunuyorum

Benimde bir köpegim var iki gün önce yasliliktan felc oldu.. ne oldugunu anlamadim ölcek diye korktum aglamaktan helak oldum kac gündür hata ailecek cok üzüldük.. Nefes alsin yeter biz ona her türlü bakariz. Köpeginizi asla vermeyin, o bunu hak etmiyor. Biz bes kardes köpekle büyüdük hic zarari olmadi hatta faydasi cok oldu. Kücük kardesim iki yasindaydi köpegimiz bize geldiginde, o disarida oyun arabasina binince köpegimiz yanindan ayrilmazdi düsmesin diye.. yine duygulandim

tüyü ile ilgili vitamin yerse balık yağı vs destek kullanın

evde halı kilim örtü ne varsa kaldırın

yerlerin temizliği daha kolaydır

çamaşır kurutma makinanız yoksa edinin hem bebekli evde çok rahat edersiniz hem de kıyafette vs tüy olmaz

bebek küçükken zaten yere vs koymazsınız köpeği de alıştırınca dibine girmez ikisine ayrı ayrı yer yaparsınız oturma odasında

eğer çalışmıyorsanız yani bebek ve köpeğe siz bakacaksanız sıkıntı değil ama bakıcı vs gelecekse o zaman erkenden anlaşın ki köpek de bebek de bakıcı da birbirine alışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…