• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

Yapmayin ne olur. Allah korusun birsey olsa, omur boyu hem sizin vicdaniniz sizlar, hem eşinizin dilinden kurtulamazsiniz.
5 yil sonra evlat sahibi olmuşsunuz, kiymetini en iyi siz bilirsiniz

Evet bu insanlarin dusuncesizce davranislarinin sonucu oldu ama halbuki ilk gun ne kadar guzellerdi. Geldi bebegin bacagina basini yasladi. Agladiginda o da agladi koklamak icin can atti sonra herkesten tekme yedi asiri moralim bozuluyor ve nasil duzeltirim bilniyorum. Hoş duzelirmi onuda bilmiyorum

İnsanlar dili var konuşuyor.
bu zavallı sessiz varlıklar konuşamıyor.
konuşacak olsalar eminim cevapları olurdu.
verirseniz pişman olursunuz.
vermeyeceğim diyorsanız veterinere götürün.
ilaçları var tüy dökülmesi için mutlaka bişeyler yaparlar.

çocuğunuza hayvan sevgisini aşırlarken,eşinizi de aşılayacaksınız umarım.
bilmiyorum. Bizler de saç,tüy döküyoruz.
dışarıdan mikrop getiriyoruz.
çok iyi bilemediğim konular.
umarım sizin içim en iyi kararı verirsiniz.

Vermedim kopegimi vermemde zaten

Verdiniz mi yoksa kopeginizi? Sizinki maltese bi de, bende doberman var 😁

Hayir vermedim ama sıkıntılar yaşiyoruz yinede vermeyi dusunmuyorum tabiki. Mesala asiri kiskaniyor odasina gidiyor çisini yapiyor esyalarini parcaliyor birde gecen gun diş geçirdi eline.
Tabi bunlar hep kv nin suçu..!

Hayvansiz ev bana aşırı boş geliyor :( Türkiye de ailem american staff bakıyor, kardesimde de aynısından var. Benimde bı düzenim olmadığı için benim yok :( ama kardesimden çok köpeğini özlüyorum :)
Tüyler için bitane robot süpürge bitanede dik Süpürge, kıyafetler içinde yapışkanlı rulo yinede sifirlanmaz gerçi benim saçlar bizim ufakliklarin kıllarından daha çok dökülüyor :) havlama ve çiş için köpek okulu... Kısacası ilk etapta biraz masraflı olucak fakat evcil sahibi olmak bı hayat tarzı eşinizin tarzı farklı demek...

Hayir vermedim ama sıkıntılar yaşiyoruz yinede vermeyi dusunmuyorum tabiki. Mesala asiri kiskaniyor odasina gidiyor çisini yapiyor esyalarini parcaliyor birde gecen gun diş geçirdi eline.
Tabi bunlar hep kv nin suçu..!
O zaman kv atin evden, missss gibi 😄 bebek kopekte strese sebep olmustir ki, cok normal siz de biliyorsunuz. Biz asiri sakin davrandigimizdan bizimki kendini bebek bakicisi sanmisti uzunca bir sure (bebeler yuruyene kadar falan)

O zaman kv atin evden, missss gibi 😄 bebek kopekte strese sebep olmustir ki, cok normal siz de biliyorsunuz. Biz asiri sakin davrandigimizdan bizimki kendini bebek bakicisi sanmisti uzunca bir sure (bebeler yuruyene kadar falan)

Iste ben col arastirdim dikkatli davranmak gerekiyormus. Kv sagolsun buna firsat vermedi hoş bana da firsat vermedi ama zamani geriye ceviremiyorum.

Bebek o ortama girdiğinde köpeğinizi ödüllendirmeyi deneyebilirsiniz bebek gelince mutlu ediliyorum algısına şartlanmalı

Mesela ben bebegi yanina yaklaştiriyorum o direk kaciyor. Yanina bebekle otursam yine kalkiyor. Oglumda can atiyor bana baksin diye ama yok bunu nasil cozecem

Direkt yaklaştırmayın duyguları olan bir hayvan kıskançlık yapar Allah korusun zarar bile verebilir.köpeğinizin karakterini bilemiyorum sizi bile ısırmış. Eve tuvaletini yaparak belli ediyor aslında sinyaller verilmiş İlk önce onla bağlantı kurması için ısrar etmemelisiniz. Sadece köpeğiniz salonda diyelim bebeği odasından getirin salona ve köpeği ödüllendirin. Zamanla kafasında bebeğin olduğu ortamda pozitiflik olduğu yerleşecek. Kardeşi olmuş bir çocuk gibi düşünün Bi anda alışması beklenemez zamanla şartlandıkça alışacaktır.

Valla böyle durumlarda dogan evlatlar hayırlı evlat olmuyor evin bereketimde kaçıyor ben buna inanıyorum
Bir kedi bir bebek annesiyim şu yazdığım sanırım telaşla yazdığımdan yanlış anlaşılmış üzgünüm düzeltmek istedim.
Demek istediğim evdekş canlıyı eğer atarsanız böyle durumlarda doğacak çocuktan hayır beklemeyin minvalindeydi.
Bu arada okumadım ama unarım atmadınız? Şıan oğlum 5,5 aylık oldu ve kedimiz inanılmkaz dikkatini çekiyor duyu bütünlemesi yapıyoruz ona dokunarak falan. Ki ilerde resmen oynayacaklar .. umarım yanlışa düşmemişsinizdir

Bir hayvanım yok evde hayvan da beslemem ama o da sizin çocuğunuz gibi bir şey vermeyin
Hep görüyoruz çocukla evcil hayvanlar büyüüp gidiyor sizin de buyur gider

Bir kedi bir bebek annesiyim şu yazdığım sanırım telaşla yazdığımdan yanlış anlaşılmış üzgünüm düzeltmek istedim.
Demek istediğim evdekş canlıyı eğer atarsanız böyle durumlarda doğacak çocuktan hayır beklemeyin minvalindeydi.
Bu arada okumadım ama unarım atmadınız? Şıan oğlum 5,5 aylık oldu ve kedimiz inanılmkaz dikkatini çekiyor duyu bütünlemesi yapıyoruz ona dokunarak falan. Ki ilerde resmen oynayacaklar .. umarım yanlışa düşmemişsinizdir

Vermedim vermeyi dusunmuyorum ama olurda birgun benden daha cok sevecek ve ilgilenecek biri olursa veririm

Vermedim vermeyi dusunmuyorum ama olurda birgun benden daha cok sevecek ve ilgilenecek biri olursa veririm
11 yaşında değil mi? Zaten en fazla ömürleri o cinsin 16 yıl diye biliyorum. Ben kendim sahiplenmek istiyorum diye cok araştırma yapmıştım. Bence ömrünün son yıllarında ev değişikliği yapmasın o yavrunun yazık günah ama eğitime ihtiyacı var bir uzmana görüşmek faydalı olacaktır

Veteriner arkadaşımla bu konuyu önceden konuşmuştum. "Aşılı hayvanın tüyünden birşey olmaz. Mikroparçalar olmadığı için de insanın ciğerine kolayca geçemez." Dedi

11 yaşında değil mi? Zaten en fazla ömürleri o cinsin 16 yıl diye biliyorum. Ben kendim sahiplenmek istiyorum diye cok araştırma yapmıştım. Bence ömrünün son yıllarında ev değişikliği yapmasın o yavrunun yazık günah ama eğitime ihtiyacı var bir uzmana görüşmek faydalı olacaktır

Tabiki çok haklisiniz bende asla boyle birsey dusunmek istemezdm. Ama suan disari cikaramiyorum dogumdan beri 5 aylik olduk. Sokaga cikma yasagi da malum bebegi birakip nereye cikayim ? Hakki degilmi gonlunce gezmek dolaşmak ? Yasaminin belkide son zamanlarinda. Cok uzuluyorum onu oyle gorunce mutsuz agresif 😔

Back
X