• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

Cnm son gunlerde baya zorlaniyorum bizim ki asiri kiskanç oldu surekli bebegin esyalarini parçaliyor. Gelen misafirlere saldiriyor ne yapcagimi sasirdk evet eskisi gbi ilgilenemiyorum ama firsat buldukça onu seviyorum.
Bu ırkların özelliği bu maalesef. Bir eğitmenle görüsmeyi egitime yollamayı düşündünüz mü ?

o yaşta bir köpeğin artık parçalama gibi bir durumu nasıl olur ki? Şaşırdım mesajınızı okuyunca. Benim kızım dünyaya geldiğinde yanına bile yaklaşmak İstemediler zarar vermemek için. Dengeye dikkat edin aradaki. Çok da ihmal etmeyin yavrucağı ama bebeğe onun yanında yaklaşın birlikte sevin. İzin verin yaklaşsın belki uzak tutuyorsanız ondan yapıyor olabilir.

Bebege yaklaşmiyor ortalikta buldugu patik agiz bezi eldiven ne varsa oyun oynarken mi deyim artik parcaliyor. Onun yaninda bebegi kim alirsa onun yanina gidip ilgi bekliyor. Ben cagriyorum ben seviyorum kendisini ama bu parcalama olayi onceden yoktu

Artık onunla ilgilenmeyip bebekle ilgilendiğiniz için yapıyor. Dikkat çekme çabası içinde. Eve gelen misafirlere mama verin, hepsi ilk sıpayı sevip mama versinler sonra bebekle ilgilensinler. Siz de ikisini yavaş yavaş birlikte ortamlarda tutun. Bebek zaten anlamaz şu an. Bebeği emzirirken aferin benim kuzuma nasıl da uslu uslu duruyo falan diye gönlünü hoş edin. Mesela bebek battaniyelerini sever köpekler, ona da bir battaniye alın tüylülerden. Bebeği uyusun diye örttüğünüzde ona da yatarken örtün. Max 2 hafta veriyorum düzelir hemen

Ilk gunler depresyondaydi resmen hayatla bagi kesildi aslinda seviyorum biseylerle ugrasmasi oynamasi guzel ama bu bebegin esyalarini parcalamaya gelince isler degisiyo tabiii. Bebegim agliyor bu aralar surekli dengede gucluk cekiyorum ama gecici bu surec

Bu ırkların özelliği bu maalesef. Bir eğitmenle görüsmeyi egitime yollamayı düşündünüz mü ?

Normalde sadece poset parcalamayi sever bebegin esyalarina son gunlerde zarar vermeye basladi. Bugunde baktim bebegin ayaklariyla oyun oynamaya calisiyor o kipirdadikca... hemen yatagina yatirdim cok uzuluyorum oyle olunca

Hem vet hem de doktorunuzla konuşsanız.durumu önceden durumu anlatırsanız yardımcı olacaklardır. Belkide bir süreliğine gönderme oyunu oynayabilirsiniz.bir terapist olmaz ama bir büyüğünüz yardim edebilir.kiz çok üzülüyor falan gibisinden.

Ilk gunler depresyondaydi resmen hayatla bagi kesildi aslinda seviyorum biseylerle ugrasmasi oynamasi guzel ama bu bebegin esyalarini parcalamaya gelince isler degisiyo tabiii. Bebegim agliyor bu aralar surekli dengede gucluk cekiyorum ama gecici bu surec
Siz ilgi gösterdikçe parçalamayı keser. Size çok bağlı bir hayvan aranızda hiç kimse olmadan 11 yıl geçirmişsiniz. Şimdi önceliğiniz değişti, bunu hissediyor.

Normalde sadece poset parcalamayi sever bebegin esyalarina son gunlerde zarar vermeye basladi. Bugunde baktim bebegin ayaklariyla oyun oynamaya calisiyor o kipirdadikca... hemen yatagina yatirdim cok uzuluyorum oyle olunca
Oynasin birakın koklasin hatta yalasin burnuyla dokunsun alıp baska yere koyarsanız kıskançlık olur

Hem vet hem de doktorunuzla konuşsanız.durumu önceden durumu anlatırsanız yardımcı olacaklardır. Belkide bir süreliğine gönderme oyunu oynayabilirsiniz.bir terapist olmaz ama bir büyüğünüz yardim edebilir.kiz çok üzülüyor falan gibisinden.

Konuştum cnm veteriner traş ve vitamin onerdi yaptik zaten dogumda yaptim 1 aylik olcaz nerdeyse

Vermem söz konusu bile degil. Hatta secenek bile degil. Tüy konusuna gelince bende yillardir tüylerinin içindeyim operim bazen agzima girer allh bilir kaç kez yutmuşumdurda. Bisey olmadi çok şükur. Ama gelde bunu insanlara ve esime anlat 🤦🏻‍♀️
Köpekleri hayvanları gerçekten çok sevyrm bir yuvası olması harika kesinlikle yanlis anlaşılmasın ama bende evde köpek besleyen aşırı tüy beni rahatsız eder eşinizi anlyrm. Açıkçası zor bir durum diğer konuya gelince de. Tüyler şuan için bir sorun yaratmge gorunsede astım bronşit hastalıklarina yatkınlık olusturuo tüy olayını çözerseniz köpeğin bebeğe zararı yok esinizde belki kabul eder

Köpegimi tabiki de birakmadim. Ama ilk gunler herkes kizdi cocuga yaklastirmadilar. Bende cok halsiz oldugum icin mudahale edemedim. Hoş hicbirseye mudahale edemedim ama neyse.
Sonuç hala benimle cok agresif cocugun yanina yanasmiyor asiri kiskaniyor hep odasina gidip cişini yapiyor ben kizinca da beni isiriyor 🙄

Köpegimi tabiki de birakmadim. Ama ilk gunler herkes kizdi cocuga yaklastirmadilar. Bende cok halsiz oldugum icin mudahale edemedim. Hoş hicbirseye mudahale edemedim ama neyse.
Sonuç hala benimle cok agresif cocugun yanina yanasmiyor asiri kiskaniyor hep odasina gidip cişini yapiyor ben kizinca da beni isiriyor 🙄
Cok üzücü ama eşiniz haklı çıkmış :( lohusalik cok zor, insan kendine yiyecek pisiremiyor ki bi de kopege ozel mama pisirsin. Tüy meselesi ayrı sorun. Insan bebege zor bakıyor, hangi birine yetişeceksiniz.
Bir de bebegin kıyafetlerini parçalıyor, çişini yapıyor diyorsunuz :( yarin bebeginize de zarar verebilir

Cok üzücü ama eşiniz haklı çıkmış :KK43: lohusalik cok zor, insan kendine yiyecek pisiremiyor ki bi de kopege ozel mama pisirsin. Tüy meselesi ayrı sorun. Insan bebege zor bakıyor, hangi birine yetişeceksiniz.
Bir de bebegin kıyafetlerini parçalıyor, çişini yapıyor diyorsunuz :KK43: yarin bebeginize de zarar verebilir

Geçen gün eline diş geçirdi 😔

İnsanlar dili var konuşuyor.
bu zavallı sessiz varlıklar konuşamıyor.
konuşacak olsalar eminim cevapları olurdu.
verirseniz pişman olursunuz.
vermeyeceğim diyorsanız veterinere götürün.
ilaçları var tüy dökülmesi için mutlaka bişeyler yaparlar.

çocuğunuza hayvan sevgisini aşırlarken,eşinizi de aşılayacaksınız umarım.
bilmiyorum. Bizler de saç,tüy döküyoruz.
dışarıdan mikrop getiriyoruz.
çok iyi bilemediğim konular.
umarım sizin içim en iyi kararı verirsiniz.

Back
X