- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Taze bir anneye kendini kotu hissettirecek bu kadar agir yorumlar yapmanizin sebebi neDoğum yapmış her kadın tripten tribe girmiyormus sizin gibi o yüzdendir sizi anlamamam. Lohusalik kötü bir şeymiş gibi zihninizde yer ettiği için bütün korku duyduğunuz ne varsa başınıza gelmiş olabilir. Halbuki doğa gereği fizyolojik bir rahatsızlığı bulunmayan herkes anne olabilir.. Ben hayatımı abartilar üzerine kurmadıgim için 2 hamilelikte de olağan dışı olaylar yasamadim.
Konuya gelecek olursak köpekler duygusal ve hissi kuvvetli hayvanlardır o hayvan orada istenmediginin farkında , gözden çıkarıldı bunu biliyor. Yerine bir bebek geldigini düşünüyor ki hiçbir kopek bir bebeğe zarar vermez ama o evdeki herkes o köpeğe bir fazlalık olduğunu ne yazikki hissettiriyor.
Onun adına çok üzgunum .
Her zamanki gibi insanoğlunun merhametsiz ligi kazanacak ondan da fazlalık bir esyaymis gibi kurtulanacak biraz vicdan temizliği yaa orda ona iyi bakarlar , yok onlar hayvan çok sever bla bla normal hayata geri dönülecek ve unutulacak .
Ya da o evde vicdan yüzünden kalacak aylarca mutsuz mutsuz yaşayacak belki de ölecek
Senaryo bu ..
Aboww, biri kedime tekme atacak he mi? Canına susamış olması lazım. Ben hamile kaldığımda da herkes vik vik konuştu. Can yoldaşım, tüylü kuzumu kimse ayıramaz benden, onu da ben doğurmuşum gibi sayın dedim geçtim. Azıcık fazla süpürge yaparım ne olacak. Bebe doğmadan belli şeyleri yaptığım halde korkuyor kızım. Yeni yeni gelip kafasını falan kokluyor ama gelip ayak ucuma yatıyor emzirirken, uyuturken. Küçük korumamız o bizim. Köpeğiniz de evladınız. İsterseniz bi çare bulabileceğinizi düşünüyorum.
Ben film gibiyimfilm delisi baska. Hep karistiriliyoruz
Hayir konu sahibi o kadar pasif ki burda oturduğum yerden sinirlendim ne demek kimseye bır şey diyemedim , yok yapamadım , sesimi çıkaramadım , sahte sahte emojiler . Neden sesinizi cikaramadiniz hanfendi dilinizi mi yuttunuz bu bebeği ben dogurduysam bu köpek de benim evladım herkes harektlerine çeki düzen versin diyemedinizse siz o hayvanı sadece kendi vicdanınız için birakmiyorsunuz şimdide . Hiç o benim merhametim falan demeyin . Çünkü kendinizi iyi hissetmek için halen ona bakiyorsunuz !!
Öyle olmasa idi bebekle onun arasinda ayrıma gitmezdiniz.
Vereceğiniz hiçbir cevapla ilgilenmeyecegim o yüzden zahmet etmeyin .
Bir zavallı köpeğin psikolisini bozacak kadar nasıl bır hayatiniz var oturun onu düşünün !
Ben degilim bence. Ben olsam bilirdimBenim kankim hanginizdiniz o zman yavalla kafam karisti suan
Doğum yapmış her kadın tripten tribe girmiyormus sizin gibi o yüzdendir sizi anlamamam. Lohusalik kötü bir şeymiş gibi zihninizde yer ettiği için bütün korku duyduğunuz ne varsa başınıza gelmiş olabilir. Halbuki doğa gereği fizyolojik bir rahatsızlığı bulunmayan herkes anne olabilir.. Ben hayatımı abartilar üzerine kurmadıgim için 2 hamilelikte de olağan dışı olaylar yasamadim.
Konuya gelecek olursak köpekler duygusal ve hissi kuvvetli hayvanlardır o hayvan orada istenmediginin farkında , gözden çıkarıldı bunu biliyor. Yerine bir bebek geldigini düşünüyor ki hiçbir kopek bir bebeğe zarar vermez ama o evdeki herkes o köpeğe bir fazlalık olduğunu ne yazikki hissettiriyor.
Onun adına çok üzgunum .
Her zamanki gibi insanoğlunun merhametsiz ligi kazanacak ondan da fazlalık bir esyaymis gibi kurtulanacak biraz vicdan temizliği yaa orda ona iyi bakarlar , yok onlar hayvan çok sever bla bla normal hayata geri dönülecek ve unutulacak .
Ya da o evde vicdan yüzünden kalacak aylarca mutsuz mutsuz yaşayacak belki de ölecek
Senaryo bu ..
O kedileri köpekleri vermeden önce bunun vebali benim bebeğimden veya benden nasıl çıkar diye bir düşünmenizi tavsiye ederim... hiç işinize gelmeyecek ve kabul etmeyeceksniz ama
Bakıyorum çok korkusuzsunuz.
Bravo. İki kedi yavrum var. Biri bana göndermem gerektiğini kastedemez bile. Onlar can değil mi? Ayrıca bir anneye bebeğini kullanarak duygu sömürüsü yapılmasını merhametli bir insanla bağdaştıramıyorum. Çok acımasızca. Kaldı ki anne karnından, babadan gen yoluyla yada iki kardeş arasında bir çok hastalık geçebilir. O zaman birinizi sokağa atacak misiniz? Konu bir köpek olduğunda mi vazgeçilebilir oluyor. Lütfen sahip çıkamayacağınız, bağrınıza basamayacağınız çocukları sahiplenmeyin. Ve son olarak çocuk eşinizin tavırlarından dolayı tüy döküyor olabilir. Korumaya muhtaç bir çocukla uğraşan eşinizi de korumak yerine ona kesin tavrınızı bildirmeniz gerekmez mi? Siz zaten bir bebek annesisiniz ikincisi için birincisini ezdirmeyin.
Hangi şehirdensiniz? Belki alıştıra alıştıra ona sahip çıkabilirim. Son yıllarını onu seven ve isteyen birilerinin yanında geçirir.Tabiki çok haklisiniz bende asla boyle birsey dusunmek istemezdm. Ama suan disari cikaramiyorum dogumdan beri 5 aylik olduk. Sokaga cikma yasagi da malum bebegi birakip nereye cikayim ? Hakki degilmi gonlunce gezmek dolaşmak ? Yasaminin belkide son zamanlarinda. Cok uzuluyorum onu oyle gorunce mutsuz agresif
Hangi şehirdensiniz? Belki alıştıra alıştıra ona sahip çıkabilirim. Son yıllarını onu seven ve isteyen birilerinin yanında geçirir.
Hiç bir şey bebeğimden daha önemli olamaz. İlerde bebeğinizde hastalığa sebep olur ise şayet, eşinizle büyük sorunlar yaşarsınız.Eşinizden ve bebeğinizden daha önemli ne olabilir ki? Benim kedim vardı.Çok fazla tüy döküyordu.Hamile kaldığımda kedimi sahiplendirdim. Sizde güvendiğiniz birine emanet edebilirsiniz. O tüyler çok sakıncalı ve tehlikeli.Birgün hamile kalirsam dertlerim biter sanmiştim ama yeni başliyormuş demek.
11 yaşinda maltese bebegim var. Bebegim diyorum çünkü bebekti geldiginde biberonla besledim avuç içime anca sıgıyordu.
Her gece kalktim el bebek gül bebek büyüttüm.
Sonra evlendim benimle birlikte evime geldi. Eşim hiç sevmedi , başını okşadigi nadirdir. Bazen eve kaçamaklar yapıyor saatlerce söyleniyor.
Neyse uzatmayayim.
Dogum yapacagim için oğlumu köpegimi vermemi istiyorlar. El birligiyle eşim dahil herkes...
Ben bu duruma tabiki de ölümüne karşiyim
Ama çözmem gereken şeyler var. Ve bunun için fazla zamanimda yok
1.si oğlum çok fazla tüy döküyor son zamanlarda beslenmesine de dikkat etmeme rağmen. (Esimin ilk sikayet ettigi durum bu )
2. kapi çaldiginda çoook havliyor o kapi açilana kadar.
3. Mama yemiyor , özel mama yapiyorum 2-3 günde bir sebze ve et tavuktan oluşan , eger yoksa ac kaliyor ama yinede yemiyor çok inat hatta aşiri inat...
Bir sure bakacak vereceğim güvenebileceğim kimse yok.
Kopegimin aşılarıda tam. Tek korkum tüylerinin bebegin bogazina falan kacmasi cunkü evi ne kadar temizlesemde tüy çikiyor evden , kiyafetlerden , vucudumdan bilee...
Kizlar bir el atin. Her gören evime gelen psikolojik baski yapiyor. Ve ben cevap bile veremiyorum
Tüylerin aşılı hayvanlar olduğu sürece hiç bir sakıncası yok. Benim doktorumun kendi kedileri vardı eşi gebeyken de varmış ve çocuklar 10 yaşını geçti hala var. Köpek ve kedilerle iç içeler.Hiç bir şey bebeğimden daha önemli olamaz. İlerde bebeğinizde hastalığa sebep olur ise şayet, eşinizle büyük sorunlar yaşarsınız.Eşinizden ve bebeğinizden daha önemli ne olabilir ki? Benim kedim vardı.Çok fazla tüy döküyordu.Hamile kaldığımda kedimi sahiplendirdim. Sizde güvendiğiniz birine emanet edebilirsiniz. O tüyler çok sakıncalı ve tehlikeli.
Kıskanıyor gibiBiliyordu tabiki hatta sevgili ve nişanliyken asiri seviyordu oglum oglum diye. Iste erkeklerin gercek yzu evlenince ortaya cikiyo diye bosuna demiyolarkendiside cok seviyor kopekleri ama benim kopegime birturlu isinamadi.
Ama karismazda hem dokunmaz hem zarar vermez gormezden gelir. Ama biyere kacirdiysa cisini kakasini soylenir durur.
Arada yanina cagirir o kadar ego tatmini gibi gel buraya deyince gelen kopek bide aferin der o kadar.
Sevindim. Ben daha çok esinizin tavrını eleştirdim. Sizin de onlara söz hakkı vermenizi .İki bebeğinizde gereken ilgiyi göstereceginize inanıyorum. Cocuklariniza ve size sağlıklı bir ömür dilerim. Şansınız bol olsun.Şuan acaba nerde ne yazdimda kopegimi vermek istedigim bakamadigim ve rahatsiz oldugum yaziyor bilmiyorum ama tekrar yaziyorum. Kopegimi kimseye vermeyi dusunmuyorum.!
Vermeyecegimde.
Hiç bir şey bebeğimden daha önemli olamaz. İlerde bebeğinizde hastalığa sebep olur ise şayet, eşinizle büyük sorunlar yaşarsınız.Eşinizden ve bebeğinizden daha önemli ne olabilir ki? Benim kedim vardı.Çok fazla tüy döküyordu.Hamile kaldığımda kedimi sahiplendirdim. Sizde güvendiğiniz birine emanet edebilirsiniz. O tüyler çok sakıncalı ve tehlikeli.
hicbir yorum okumadan heyecanlandim yaziyorum. Neredesiniz eger birine verecekseniz lutfen bana verin bi oglum var birbirlerine arkadas olsunlar istiyorum el Bebek Gül Bebek bakarim inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?