Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

Taze bir anneye kendini kotu hissettirecek bu kadar agir yorumlar yapmanizin sebebi ne bu kadar acimasiz olmayin lütfen

Tekme attilar demedim itip kalktilar dedim kizdilar anlaminda. Emin olun dogum sartlarim pek ic acici degildi o an bisey yapamadim ama simdilerde asla bisey diyemezler cunku iyiyi.

Keske yanimda olup oglumu bile goremeyecek kadar zor bir dogumdan geçtigimi bilseniz. Ve bunun 1 ay surdugunu. Ama malesef ki yanimda degildiniz. Ve evet cevabim sizi tatmin etmeyecek

Gözden cikarildi mi ??? Konunun neresinde istemiyorum kopegimi yazmisim ???
Hicbiryerinde bulamassiniz cunku yazmadim. Tam olarak soyle dedim " benden daha iyi bakacak ve daha cok sevecek birini bulursam vermeyi dusunurum "
Bunda da kotu bisey yok. Aciklamasi da su sekilde aylardir disariya cikaramiyorum kopegimi bebeklere sokaga cikma yasagi var oglumu birakicak kimse yok kaldi ki virus var. Şu sartlarda oglumun ( kopegim ) bahceli bir evde gonlunce gezip eglenecegi son zamanlarini iyi gecirecegi mutlu bir hayat surecegi bir ailesi olsun cok isterdim. Ha buldum diyelim ki boyle birini bencillik yapip yine vermem cunku biliyorum ki o benim oglum ilkim ilk bebegim ilk cocugum o daha bebekti geldiginde bana ben anneligi onla tattim tattim diyorum cunku butun sorumlulugu bendeydi bir bebekten farki yoktu. Herseyim o benim. Asla da vermeyi dusunmedim aklimdan gecirmedim. Ama cok mutsuz aylardir psikolojsii bozuk bunun icin elimden geleni yapiyorum zten

O kedileri köpekleri vermeden önce bunun vebali benim bebeğimden veya benden nasıl çıkar diye bir düşünmenizi tavsiye ederim... hiç işinize gelmeyecek ve kabul etmeyeceksniz ama
Bakıyorum çok korkusuzsunuz.

Bana mi diyorsunuz ? Ben oglumu vermeyi suan icin dusunmuyorum vermedim de zaten

Şuan acaba nerde ne yazdimda kopegimi vermek istedigim bakamadigim ve rahatsiz oldugum yaziyor bilmiyorum ama tekrar yaziyorum. Kopegimi kimseye vermeyi dusunmuyorum.!
Vermeyecegimde.

Sizi yargıladığımı düşünmeyin lütfen ama inanın benim de ne hamileliğim ne doğumum çok süper geçti. Tüylü kızıma ben hayatımı borçluyum, bunu da herkes çok iyi bilir ve ağzını açamaz. Hiçbir şey için geç değil, köpeğinizle ilişkinizi yeniden güçlendirebilirsiniz. Yazık o da can taşıyor. Bu zor günler geçer ama vicdanınızla baş başa kaldığınızda çok üzülürsünüz.

Hangi şehirdensiniz? Belki alıştıra alıştıra ona sahip çıkabilirim. Son yıllarını onu seven ve isteyen birilerinin yanında geçirir.

Hiç bir şey bebeğimden daha önemli olamaz. İlerde bebeğinizde hastalığa sebep olur ise şayet, eşinizle büyük sorunlar yaşarsınız.Eşinizden ve bebeğinizden daha önemli ne olabilir ki? Benim kedim vardı.Çok fazla tüy döküyordu.Hamile kaldığımda kedimi sahiplendirdim. Sizde güvendiğiniz birine emanet edebilirsiniz. O tüyler çok sakıncalı ve tehlikeli.

Köpeğin zararı olacağından değil ama şahsen 10 küsür yıllık papağanlarıma hak ettikleei ilgiyi veremiyorum. Özel mama falan eskisi kadar yapamıyorum. Daha şu aralar eskiye göre iyi ki oğlum 17 aylık oldu. İlk zamanlar bir kahve içemiyordum değil papapanları beslemek göeçrmüyordum bile ama eşim ilgileniyordu. Bu dönemde ya bebeğe ya köpeğinize bakacak bir ele ihtiyacınız olacak veya ilgisizliğe razı olacaksınız.
Robot süpürgeler var aklım olsa onlarsan alırdım size bayağı faydası olur bence tüy ve temizlik için. Artı koltuk vs temizlemek için şarjlı süpürgeniz vardır zaten. Bir de mamasını mümkünse aylık veya haftalık yapıp buzluğa atabilir misiniz içeriğini bilmiyorum ama. Çıkartıp verirsiniz.

Tüylerin aşılı hayvanlar olduğu sürece hiç bir sakıncası yok. Benim doktorumun kendi kedileri vardı eşi gebeyken de varmış ve çocuklar 10 yaşını geçti hala var. Köpek ve kedilerle iç içeler.

Kıskanıyor gibi

Şuan acaba nerde ne yazdimda kopegimi vermek istedigim bakamadigim ve rahatsiz oldugum yaziyor bilmiyorum ama tekrar yaziyorum. Kopegimi kimseye vermeyi dusunmuyorum.!
Vermeyecegimde.
Sevindim. Ben daha çok esinizin tavrını eleştirdim. Sizin de onlara söz hakkı vermenizi .İki bebeğinizde gereken ilgiyi göstereceginize inanıyorum. Cocuklariniza ve size sağlıklı bir ömür dilerim. Şansınız bol olsun.

Önem sırasına koyup hep sondakini böyle atar mısınız ?

Onu sahiplendiginizde bir gün evleneceğinizi ,hamile kalabileceginizi her şeyi hesaplamaniz gerekirdi.

O bir can. Ve bir insana ortama alistiriyorsunuz sonra terk ediyorsunuz.

Adını da masumca " sahiplendirme " bırakıyorsunuz.

Hayır , bunun adı terk etme. Ve çok fena etkileniyorlar Eğer sizi sevdiyse.

Bırakın sokaklarda bari , en azından özgür kalırlar terk edilme duygusunu tatmadan.

hicbir yorum okumadan heyecanlandim yaziyorum. Neredesiniz eger birine verecekseniz lutfen bana verin bi oglum var birbirlerine arkadas olsunlar istiyorum el Bebek Gül Bebek bakarim inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…