- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Şimdi gördüm bu yorumunuzu. Çokkkk sevindim. İki bebeğinizde sağlıkla, huzurla birlikte büyüsünler.Oğlumu bir güzel traş ettirdik. Tirnaklarini da kestirdik ve vitamin başladik. Dogum sonrasi birkac gun asiri depresyon modundaydi oglum. Yeni bebek gelen giden yanina yaklastirmiyor kiziyor falan. Eşimde aksine hep yaninda tuttu bebegin. Asiri sahiplendi. 5 dk da bir onun odasina gidiyornefesini falann dinliyor. Esimde bu durumdan çok memnun... hic korktugum gibi olmadi arkadaşlar... Hatta gecen gun bebegi yikarken zarar veriyorlar sanip yikayan kisiye havladi diş gösterdi eşimde bu durumdan pek bir keyiflendi...
Ben konuyu takip ediyorum, dolayısıyla sizin mesajlarınızı da görüyorum. Sizi tanımam etmem dolayısıyla tanımadığım birini kıskanmam da mümkün değil :) Ben de evcil hayvan sahibiyim iftira atmayın lütfen. Sizin fikirlerinizi beğenmiyorum o yüzden beğenmedim işareti koyuyorum. Mesela siz evlat acısıyla evcil hayvan acısının bir olduğunu söylüyorsunuz bense buna katılımıyorum ve bu yüzden mesajınıza beğenmedim işareti koyuyorum. Siz de benim mesajlarımı beğenmiyorsanız siz de bana beğenmedim ifadesi koyabilirsiniz. İyi günler.T torarikar sizin benimle bir sorununuz mu var? Ben sizi tanımam bilmem ama ısrarla her mesajıma beğenmedim diyorsunuz. Siz beğenin diye hayatımı size göre şekillendirip kedimi köpeğimi sokağa atıp, sizi mutlu etmek zorunda değilim. Sanırım ısrarla beni takip ediyorsunuz çünkü hayatıma çok özeniyorsunuzdevam edin lütfen belki sizin de böyle mutlu bir yuvanız olur...
sizin benimle kişisel bir sorununuz var. Çünkü bu konu değil her konuya yazdığım yorumlara aynı tepkiyi veriyorsunuz. Ben böyle görüyorum bu acıyı sizi alakadar eden kısım nedir? Evcil hayvan sahibi olmak demek merhamet ve vicdan sahibi yapmıyor insanları. Siz hayvan seviyor olabilirsiniz ama insan sevdiğiniz şüpheli. Benim bir yorumumu beğenmezsiniz iki yorumumu beğenmezsiniz ısrarla yazdığım her konuda yazdığım her yoruma aynı tepki... neden? Tanımıyorsanız bulaşmayın o zaman. Bir insan ısrarla her konuda benim mesajımı bulup bu tepkiyi neden verir? Tek sebebi kıskançlıkBen konuyu takip ediyorum, dolayısıyla sizin mesajlarınızı da görüyorum. Sizi tanımam etmem dolayısıyla tanımadığım birini kıskanmam da mümkün değil :) Ben de evcil hayvan sahibiyim iftira atmayın lütfen. Sizin fikirlerinizi beğenmiyorum o yüzden beğenmedim işareti koyuyorum. Mesela siz evlat acısıyla evcil hayvan acısının bir olduğunu söylüyorsunuz bense buna katılımıyorum ve bu yüzden mesajınıza beğenmedim işareti koyuyorum. Siz de benim mesajlarımı beğenmiyorsanız siz de bana beğenmedim ifadesi koyabilirsiniz. İyi günler.
Neyse ben bir hatam varsa kendi adıma özür dilerim. Tatsızlığa gerek yok. İyi günler dilerim.sizin benimle kişisel bir sorununuz var. Çünkü bu konu değil her konuya yazdığım yorumlara aynı tepkiyi veriyorsunuz. Ben böyle görüyorum bu acıyı sizi alakadar eden kısım nedir? Evcil hayvan sahibi olmak demek merhamet ve vicdan sahibi yapmıyor insanları. Siz hayvan seviyor olabilirsiniz ama insan sevdiğiniz şüpheli. Benim bir yorumumu beğenmezsiniz iki yorumumu beğenmezsiniz ısrarla yazdığım her konuda yazdığım her yoruma aynı tepki... neden? Tanımıyorsanız bulaşmayın o zaman. Bir insan ısrarla her konuda benim mesajımı bulup bu tepkiyi neden verir? Tek sebebi kıskançlıkdilerim bir gün kendinizle ve hayatınızla barışırsınız.
Ben de cok severım tum hayvanları da. Meraktan soruyoeum o tüyler havada orada burada agzımıza girmez mı. Bebegın de girebılıe.girmez mı yanı
Eğer maddi durumunuz müsaitse robot süpürge almanızı tavsiye ederim bütün evi süpürüp sarj yerine dönüyor. Uygulama üzerinden istediğiniz zaman siz evde yokken bile çalıştırıp istediğiniz yeri temizletebiliyorsunuz. Bu sayede tüy sorunu ciddi derecede ortadan kalkacaktır. Köpeğiniz için de özel vitaminler falan oluyor sanırım veterinerden bilgi alıp kullanabilirsiniz. Süpürgeyi 2150 gibi bir rakama aldım daha uyguna olanlar da vardır belki
Öyle güzel yapıyor ki benden iyiO kendi kendine nasil temizlik yapiyor vallahi hayret ediyorum
Pink_Butterfly92 son durum ne oldu acaba
o yaşta bir köpeğin artık parçalama gibi bir durumu nasıl olur ki? Şaşırdım mesajınızı okuyunca. Benim kızım dünyaya geldiğinde yanına bile yaklaşmak İstemediler zarar vermemek için. Dengeye dikkat edin aradaki. Çok da ihmal etmeyin yavrucağı ama bebeğe onun yanında yaklaşın birlikte sevin. İzin verin yaklaşsın belki uzak tutuyorsanız ondan yapıyor olabilir.Cnm son gunlerde baya zorlaniyorum bizim ki asiri kiskanç oldu surekli bebegin esyalarini parçaliyor. Gelen misafirlere saldiriyor ne yapcagimi sasirdk evet eskisi gbi ilgilenemiyorum ama firsat buldukça onu seviyorum.
Artık onunla ilgilenmeyip bebekle ilgilendiğiniz için yapıyor. Dikkat çekme çabası içinde. Eve gelen misafirlere mama verin, hepsi ilk sıpayı sevip mama versinler sonra bebekle ilgilensinler. Siz de ikisini yavaş yavaş birlikte ortamlarda tutun. Bebek zaten anlamaz şu an. Bebeği emzirirken aferin benim kuzuma nasıl da uslu uslu duruyo falan diye gönlünü hoş edin. Mesela bebek battaniyelerini sever köpekler, ona da bir battaniye alın tüylülerden. Bebeği uyusun diye örttüğünüzde ona da yatarken örtün. Max 2 hafta veriyorum düzelir hemenCnm son gunlerde baya zorlaniyorum bizim ki asiri kiskanç oldu surekli bebegin esyalarini parçaliyor. Gelen misafirlere saldiriyor ne yapcagimi sasirdk evet eskisi gbi ilgilenemiyorum ama firsat buldukça onu seviyorum.
Birgün hamile kalirsam dertlerim biter sanmiştim ama yeni başliyormuş demek.
11 yaşinda maltese bebegim var. Bebegim diyorum çünkü bebekti geldiginde biberonla besledim avuç içime anca sıgıyordu.
Her gece kalktim el bebek gül bebek büyüttüm.
Sonra evlendim benimle birlikte evime geldi. Eşim hiç sevmedi , başını okşadigi nadirdir. Bazen eve kaçamaklar yapıyor saatlerce söyleniyor.
Neyse uzatmayayim.
Dogum yapacagim için oğlumu köpegimi vermemi istiyorlar. El birligiyle eşim dahil herkes...
Ben bu duruma tabiki de ölümüne karşiyim
Ama çözmem gereken şeyler var. Ve bunun için fazla zamanimda yok
1.si oğlum çok fazla tüy döküyor son zamanlarda beslenmesine de dikkat etmeme rağmen. (Esimin ilk sikayet ettigi durum bu )
2. kapi çaldiginda çoook havliyor o kapi açilana kadar.
3. Mama yemiyor , özel mama yapiyorum 2-3 günde bir sebze ve et tavuktan oluşan , eger yoksa ac kaliyor ama yinede yemiyor çok inat hatta aşiri inat...
Bir sure bakacak vereceğim güvenebileceğim kimse yok.
Kopegimin aşılarıda tam. Tek korkum tüylerinin bebegin bogazina falan kacmasi cunkü evi ne kadar temizlesemde tüy çikiyor evden , kiyafetlerden , vucudumdan bilee...
Kizlar bir el atin. Her gören evime gelen psikolojik baski yapiyor. Ve ben cevap bile veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?