Merhametimi çöpe atmamı istiyorlar

2 köpeğim, birde kedim var. Kardeşimin sürekli bizde olan 2 kızı, evdeki kediyle köpeklerle sarılarak öperek büyüdüler. Hepsinin aşıları tam. Bunun haricinde sokakta sürekli baktığımız diğer kedileri - köpekleri de hep okşayarak severler. Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Sizi çok iyi anlıyorum bir hayvan diyorlar ama öyle olmuyor, evlat oluyorlar. Ama bunu ne kadar anlayabilirler bilmem. vazgeçmeyin sonradan çok pişman olursunuz. 11 yaşındaki bir can sizden sonra kimseye adapte olamaz. ha onu veterinere gidip uyutmuşsunuz ha bir başkasına vermişsiniz onun için aynı olacak .

Şimdi gördüm bu yorumunuzu. Çokkkk sevindim. İki bebeğinizde sağlıkla, huzurla birlikte büyüsünler.

Eğer maddi durumunuz müsaitse robot süpürge almanızı tavsiye ederim bütün evi süpürüp sarj yerine dönüyor. Uygulama üzerinden istediğiniz zaman siz evde yokken bile çalıştırıp istediğiniz yeri temizletebiliyorsunuz. Bu sayede tüy sorunu ciddi derecede ortadan kalkacaktır. Köpeğiniz için de özel vitaminler falan oluyor sanırım veterinerden bilgi alıp kullanabilirsiniz. Süpürgeyi 2150 gibi bir rakama aldım daha uyguna olanlar da vardır belki

T torarikar sizin benimle bir sorununuz mu var? Ben sizi tanımam bilmem ama ısrarla her mesajıma beğenmedim diyorsunuz. Siz beğenin diye hayatımı size göre şekillendirip kedimi köpeğimi sokağa atıp, sizi mutlu etmek zorunda değilim. Sanırım ısrarla beni takip ediyorsunuz çünkü hayatıma çok özeniyorsunuz devam edin lütfen belki sizin de böyle mutlu bir yuvanız olur...

3 kedim var bebeğim doğduğunda da vardılar. Bilinçsiz saçma sapan konuştu bazı gerizekalı insanlar. Çocuk ölür diyen bile oldu. Doğumdan önce traş ettirdik hepsini. Zaten hamilelik boyunca da sonrasında da ben tuvaletlerine dokunmadım. Eşim halletti onları. Ki bilirsiniz kedinin tüyü ciddi sıkıntı aslında her yer tüy oluyo. Traş ettirdikten sonra onlar gelmeden dip köşe temizlettik evi. Bebek doğduğunda çok rahat ettik. Zaten bi süre bebeğin olduğu yere gelmediler bile. Şimdi 19 aylık oğlum. Hayvanların hepsine bayılıyor. Köpeklerin ağzına elini filan sokuyor öyle düşünün :) kedileri de çok seviyor ama bizim kediler onu hiç sevmiyor çok sıkıştırdığı için :) hayvanlarla büyüdüğü İnanın o kadar belliki. Herkes bayılır davranışlarına. Şimdi 2 aylık hamileyim yine aynı şekilde devam ediyoruz. Hayvanlar hayatımda her zaman olacaklar. Bebekle alakası yok bunun. Eşinizde evlenmeden önce bişeylerin farkındaydı kabul edip evlenseydi. Kararlı olun lütfen. Nefret ediyorum alıp sokağa atıp yada başkasına veren insanlardan. İnanın bana da neler neler dediler. Hep kararlı durdum ağızlarına tıktım lafları sesi kesildi hepsinin bi süre sonra. Benim evimin içine benden başkası söz sahibi olamaZ bu kadar basit.

Ben konuyu takip ediyorum, dolayısıyla sizin mesajlarınızı da görüyorum. Sizi tanımam etmem dolayısıyla tanımadığım birini kıskanmam da mümkün değil :) Ben de evcil hayvan sahibiyim iftira atmayın lütfen. Sizin fikirlerinizi beğenmiyorum o yüzden beğenmedim işareti koyuyorum. Mesela siz evlat acısıyla evcil hayvan acısının bir olduğunu söylüyorsunuz bense buna katılımıyorum ve bu yüzden mesajınıza beğenmedim işareti koyuyorum. Siz de benim mesajlarımı beğenmiyorsanız siz de bana beğenmedim ifadesi koyabilirsiniz. İyi günler.

sizin benimle kişisel bir sorununuz var. Çünkü bu konu değil her konuya yazdığım yorumlara aynı tepkiyi veriyorsunuz. Ben böyle görüyorum bu acıyı sizi alakadar eden kısım nedir? Evcil hayvan sahibi olmak demek merhamet ve vicdan sahibi yapmıyor insanları. Siz hayvan seviyor olabilirsiniz ama insan sevdiğiniz şüpheli. Benim bir yorumumu beğenmezsiniz iki yorumumu beğenmezsiniz ısrarla yazdığım her konuda yazdığım her yoruma aynı tepki... neden? Tanımıyorsanız bulaşmayın o zaman. Bir insan ısrarla her konuda benim mesajımı bulup bu tepkiyi neden verir? Tek sebebi kıskançlık dilerim bir gün kendinizle ve hayatınızla barışırsınız.

Neyse ben bir hatam varsa kendi adıma özür dilerim. Tatsızlığa gerek yok. İyi günler dilerim.

O kendi kendine nasil temizlik yapiyor vallahi hayret ediyorum

Bin yıllardır insanlar hayvanlarla iç içe. Kadınlar bin yıllardır hamile hayvan bakmış, bebekler bin yıllardır tavuk koyun kedi köpek arasında büyümüş. Şu aman kıl yutar bilmemne olur günümüz insanına özgü sanırım.

Benim de hamile kalmadan önceden beri kedim var, bi gün 40. haftaya yakındım sanırım, alt kattaki çocuklar kapıyı açık bırakmış, apartmana kedi girmiş bir kaç yere işemiş. Karşı komşu yönetici kadını da yanına alıp gelmiş, senin kedin apartmana pisliyor yolla onu diye. Dedim ki kedinin apartmanda ne işi var, evde kumu var zaten. Hem apartman kirli benim evim temiz çıkarır mıyım kedimi. Bu defa da evden koku geliyor demeye başladılar. Eve davet ettim bi baktılar ev mis gibi. Ellerinde birşey kalmayınca yönetici hemen samimi samimi wolfrogcum artık hamilesin kıl falan kaçar bebeğin boğazına zaten sen de yollarsın artık... Benim şarteller attı tabi. Ya dedim insanlar köydeyken herşeyi yapar ahır bile temizler birşey olmaz ama şehre gelince kendilerini birşey sanıp hayvanlardan rahatsız olmaya başlıyorlar dedim (yönetici kadın gençliğini köyde geçirmiş bu arada). Nasıl bozuldular nasıll...

Hiç birşey olmaz köpeği yollamayın sakın. Benim oğlum hayvan sevgisiyle büyüyor ve çok mutlu.

Ha bir de annem geçenlerde dikiş yaparken kedi üzerine çıkıyor diye git diye kovalamış ve oğlum ağlamaya başlamış. "O benim abim sen benim abimi niye kovuyorsun"

Cnm son gunlerde baya zorlaniyorum bizim ki asiri kiskanç oldu surekli bebegin esyalarini parçaliyor. Gelen misafirlere saldiriyor ne yapcagimi sasirdk evet eskisi gbi ilgilenemiyorum ama firsat buldukça onu seviyorum.
o yaşta bir köpeğin artık parçalama gibi bir durumu nasıl olur ki? Şaşırdım mesajınızı okuyunca. Benim kızım dünyaya geldiğinde yanına bile yaklaşmak İstemediler zarar vermemek için. Dengeye dikkat edin aradaki. Çok da ihmal etmeyin yavrucağı ama bebeğe onun yanında yaklaşın birlikte sevin. İzin verin yaklaşsın belki uzak tutuyorsanız ondan yapıyor olabilir.

Cnm son gunlerde baya zorlaniyorum bizim ki asiri kiskanç oldu surekli bebegin esyalarini parçaliyor. Gelen misafirlere saldiriyor ne yapcagimi sasirdk evet eskisi gbi ilgilenemiyorum ama firsat buldukça onu seviyorum.
Artık onunla ilgilenmeyip bebekle ilgilendiğiniz için yapıyor. Dikkat çekme çabası içinde. Eve gelen misafirlere mama verin, hepsi ilk sıpayı sevip mama versinler sonra bebekle ilgilensinler. Siz de ikisini yavaş yavaş birlikte ortamlarda tutun. Bebek zaten anlamaz şu an. Bebeği emzirirken aferin benim kuzuma nasıl da uslu uslu duruyo falan diye gönlünü hoş edin. Mesela bebek battaniyelerini sever köpekler, ona da bir battaniye alın tüylülerden. Bebeği uyusun diye örttüğünüzde ona da yatarken örtün. Max 2 hafta veriyorum düzelir hemen

Benimde golden bir oğlum var her gün taranması olmasına rağmen maalesef tüy döküyor daha önce bir konuya yazmıştım aşıları tam olduktan sonra bebek ve çocuklar için tehlikeli değil diye bir yığın ifadesi aldım cahil cüreyya insan dolu size öneri olarak düzenli tarama ve vitamin takviyesi öneriyorum baya etki ediyor ama asla tamamen yok etmiyor

Siz istiyorsaniz gerisini bosverin bence, cocugunuza arkadas olur!
Evinize gelin sizin kopeginizden bu kadar rahatsizsa gelmesin, sonucta ev sizin eviniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…