• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhametsiz miyim ?

Hicde merhametsiz degilsin.gayette haklisin boyle bir mecburiyetin yok kanin degil canin degil.kimin garantisi varki ama goz gore gore atese atlanirmi.vazgec olmadi de bitti kimseye hesap vermek zorinda degilsin yani.

Aylardir foruma girip yazmamistim. Konuyu acamiyorum ne demek? Bu mutlaka konusulmasi gereken bir konu. Merhametsizlikle ilgisi yok. Sonra cok aci cekersiniz.

Ailemle de konustum. Asla olmaz dediler.
En basindan sakladi ve durust davranmadi. Dün bu konuyu actim kendisine. Israrci bitmeyen telefon cagrilarindan sonra. Ilk evliligimden cocuk olsa beni kabul eder miydin dedigimde hayir yanitini aldim. Kırılmamasi icin dogru kelimeleri secerken özen gosterdigim insan , sıra kendi ailesine geldiginde bencilce davrandi. Guvenilir ve merhametli biri oldugumu, yurtdisina ciktiginda kardesini gönül rahatligi ile birakacagini söyledi. Bunun üzerine babam aldi telefonu benden, benim bir tane kizim var oğlum . Kardesin kizimi hirpaladiginda ne yapacaksin? Kizimi güvenip de nasil sana birakirim ben , sikayetci olursa ne olur dedi .bosanirim dedi. Kizimdan uzak dur dedi kapadi telefonu babam.

merhametsiz değilsiniz.çok mantıklısınız ve haklısınız da.kendinizi hiç suçlamayın.

sizinle mi yaşayacak o tarafı tam anlayamadım ama sizinle yaşamasa bile sorunu derdi bitmez. uzaklaşın derim.

merhametsiz değilsiniz.çok mantıklısınız ve haklısınız da.kendinizi hiç suçlamayın.

sizinle mi yaşayacak o tarafı tam anlayamadım ama sizinle yaşamasa bile sorunu derdi bitmez. uzaklaşın derim.

Bakici veya bakim evine, baskasina guvenemem. Aklim kalir. Ne ayri dairede, ne de ayri sehirde otururum. Ben nereye o da oraya dedi. Calismana gerek yok ki diyor. Ah...

Zor bir durum,sanırım ben de senin gibi düşünürdüm,ilerde evliliğin de yıpranabilir bu durumdan dolayı,mantıklısın bence.

Bakici veya bakim evine, baskasina guvenemem. Aklim kalir. Ne ayri dairede, ne de ayri sehirde otururum. Ben nereye o da oraya dedi. Calismana gerek yok ki diyor. Ah...

dışarda çalışma ama evde çalış kardeşime bak diyor yani.kaç arkadaşım düşünme bile.

Back
X