Merhametten maraz doğarmış,öğrenemedim

Başıma ne geldiyse hep merhametimden gelmiştir.
Karşı taraf bir konuda ayıp etse ben kendimden utanırım:25:
Hep de kazık yiyen taraf ben olmuşumdur. Bunu bayağılık olarak algılayanlar var. Ama sonunda hep ben kazandım.
Allah'a havale ediyorum.

sağol canım benim oğlumda bu dünyada babam yoktu,artık annemde yok kader işte dedi,20 yaşında,demek istediğim ona gösterdiğim bu kadar emek yok oldu,tam bir bencilik göstergesi değilmi sizce

Bunu içten söyletecek ne yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum,kızmış canınızı acıtmak istemiş belli ki...onlar annelerin yumuşak karnını iyi biliyorlar gerçek düşüncesi değildir üzmeyin kendinizi

okuyup bir yerlere gelmesi gerekirken, o bol para harcayıp kızlarla gezmeyi düşünüyor,sınava 1 ay kalmış elinde tel sürekli aklı kızda,seni babana söylücem aklını başına al dersine bak dedim,ama o arkamda iş çeviriyorsun,ne biçim annesin dedi,

bende kolay kolay hayır diyemem ama birşeyi yapmak istemiyorsam evet de demem sessiz kalırım karşı taraf anlar:27:şunu da söyleyeyim çevrende sevmediğin çıkarcı insanları tutma.dostun az olsun öz olsun en azından birine bir iyilik yaparsan değer bu insana dersin:34:

Bu ne biçim annesin lafını bütün ergenler söyler ,fazla alıngan olma senin söyleyeceğin sende bana örnek evlat olabildin mi? Senden iyi evlatlar var "demelisi ki birdaha bu lafı söylemesin,her isteğini yapma derim ben

Back
X