MERİOFERT ilacı bulamıyorum, acil yardım

Meriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

Meriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Özelden de yazdım Meriofert 150lik elinizde mevcut mu acaba

Lütfen kimse varsa meriofert75 bana yardımcı olsun tedaviye başlamam lazim

Ben almayı düşünüyorum meriofert75 elinizde kaç adet var
Benşm elimde 150 lik vardı bu iğneler oda sıcaklığında beklemesi gerekiyormuş ben dolapta muhafaza etmiştim burdan birisi alacaktı doktoruna sordu iğnelere etkisi gitmiştir demişler o yüzden

ihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlar

ihityacı olan birisine verdim, Allah herkese hayırlısı versin arkadaşlar

Merhaba
8 kutu Meriofert 150 lik kullanmam gerekiyor . İlaç Eylül sonunda gelecek demişlerdi gelmedi.
İstanbul da oturuyorum. Nerenden bulabilirim. Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…