Bence kalırsın Allah'ın izniyle, ben 5 gün boyunca kulandım. benimki sadece ilaçlı tedavi oldu ve aşılama veya tüp bebek değil, çatlatma iğnesi de olmadım.yani sizinki Allah'ın izniyle kesinlikle olur benceAyyyy bu asi ustune hamile oldunuzmu senin adina bende sevindim banada doktor bu igneyi verdii 30tane hergun asi oluyorum bugun 2 ci gunum insallahh bana da etki olurr ve sali gunu kontrole gidicem bakicazz bide catlatma ignesi var bu asi bitincemi acaba yapicak catlatma igneyi bide folik asit verdi vitamini iciyorum
Yani hiç hissetmiyosun kiKendiniz yapmaya nasil cesaret ettiniz acaba ben yapamiyorumm igne vurmayi
Canım çok pardon 4 iğneydi 5 yazmışım...Bence kalırsın Allah'ın izniyle, ben 5 gün boyunca kulandım. benimki sadece ilaçlı tedavi oldu ve aşılama veya tüp bebek değil, çatlatma iğnesi de olmadım.yani sizinki Allah'ın izniyle kesinlikle olur bencedilerim ki Allah tan evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eder. Hayırlı ve sağlıklı inşallah
Ayyy insallahhh eger olursaa soylicemm bu mutlulugumu ilk sizinle paylasicamBence kalırsın Allah'ın izniyle, ben 5 gün boyunca kulandım. benimki sadece ilaçlı tedavi oldu ve aşılama veya tüp bebek değil, çatlatma iğnesi de olmadım.yani sizinki Allah'ın izniyle kesinlikle olur bencedilerim ki Allah tan evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eder. Hayırlı ve sağlıklı inşallah
Yook kiz ben yapamiyorum esimede yaptirmiyorum korkuyorum vallahii yanlis yaparim diye gidiyorum acile veya saglikocagina olsun en azindan yurumek olsun hareketlilik olsunYani hiç hissetmiyosun kiufacık bir şey zaten, doğru uyguladığından emin olabilirsen sen de yapabilir sin
Bide alkol surmedenmi yaptinizYani hiç hissetmiyosun kiufacık bir şey zaten, doğru uyguladığından emin olabilirsen sen de yapabilir sin
Alkollü mendili var zaten,sürdüm tabikiBide alkol surmedenmi yaptiniz
İyi yapıyorsun canım, hareket etmen de kesinlikle çok iyi gelir. Eminim ki güzel haberlerini alırız burdanAyyy insallahhh eger olursaa soylicemm bu mutlulugumu ilk sizinle paylasicambide yuruyus yapiyorum hareketlilik olsun
O zaman bence de yapmayın. Sizin için daha iyi olurYook kiz ben yapamiyorum esimede yaptirmiyorum korkuyorum vallahii yanlis yaparim diye gidiyorum acile veya saglikocagina olsun en azindan yurumek olsun hareketlilik olsun
Evet insalah kizlar olacakk sali gunu kontrole gidicem bakalim gelisme varmiO zaman bence de yapmayın. Sizin için daha iyi olur ☺
Insallahh insallahhhİyi yapıyorsun canım, hareket etmen de kesinlikle çok iyi gelir. Eminim ki güzel haberlerini alırız burdan
Canim bide heraksam kasik agrim oluyo vucut isim yukseliyo bu yumurtanin gelisimi oluyo diyemiscabaİyi yapıyorsun canım, hareket etmen de kesinlikle çok iyi gelir. Eminim ki güzel haberlerini alırız burdan
Bende de oldu doktor uma sorduğumda yumurta ların uyarıldığı nın işareti dir.yani iyi bir şeydir dediğini hatırlıyorumCanim bide heraksam kasik agrim oluyo vucut isim yukseliyo bu yumurtanin gelisimi oluyo diyemiscaba
Hayırlı sı olsun bakalımEvet insalah kizlar olacakk sali gunu kontrole gidicem bakalim gelisme varmi
Yariyo o zamanBende de oldu doktor uma sorduğumda yumurta ların uyarıldığı nın işareti dir.yani iyi bir şeydir dediğini hatırlıyorum ☺
❤❤Hayırlı sı olsun bakalım
Canimm bu igne ustune iliskiye girsem hamile kalabilirmiyim gene oyle bi sansi varmiHayırlı sı olsun bakalım
Valla biz ilişkide normal devam ediyor dukCanimm bu igne ustune iliskiye girsem hamile kalabilirmiyim gene oyle bi sansi varmi
Canimmm gittim bugun doktora yarin catlatma igne vurulcam sonra cuma gunu asilama yapilcakValla biz ilişkide normal devam ediyor dukyani doktor bi kısıtlama getirmedi,birde kendi doktor un ne öneriyor sa o şekilde uygulamanız çok daha faydalı olacaktır. Birde gerçi ben kullanmadım ama ovulasyon testi nide dene yani ne olur ne olmaz eksradan önlem almış olursun bu arada ne kadar süredir pko var sizde?
Hadi hayırlısı inşallahCanimmm gittim bugun doktora yarin catlatma igne vurulcam sonra cuma gunu asilama yapilcakcok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?