Merional 75 iğne kulanan varmı?

Bence kalırsın Allah'ın izniyle, ben 5 gün boyunca kulandım. benimki sadece ilaçlı tedavi oldu ve aşılama veya tüp bebek değil, çatlatma iğnesi de olmadım.yani sizinki Allah'ın izniyle kesinlikle olur bence dilerim ki Allah tan evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eder. Hayırlı ve sağlıklı inşallah

Kendiniz yapmaya nasil cesaret ettiniz acaba ben yapamiyorumm igne vurmayi
Yani hiç hissetmiyosun ki ufacık bir şey zaten, doğru uyguladığından emin olabilirsen sen de yapabilir sin

Canım çok pardon 4 iğneydi 5 yazmışım...

Ayyy insallahhh eger olursaa soylicemm bu mutlulugumu ilk sizinle paylasicam bide yuruyus yapiyorum hareketlilik olsun

Yani hiç hissetmiyosun ki ufacık bir şey zaten, doğru uyguladığından emin olabilirsen sen de yapabilir sin
Yook kiz ben yapamiyorum esimede yaptirmiyorum korkuyorum vallahii yanlis yaparim diye gidiyorum acile veya saglikocagina olsun en azindan yurumek olsun hareketlilik olsun

Ayyy insallahhh eger olursaa soylicemm bu mutlulugumu ilk sizinle paylasicam bide yuruyus yapiyorum hareketlilik olsun
İyi yapıyorsun canım, hareket etmen de kesinlikle çok iyi gelir. Eminim ki güzel haberlerini alırız burdan

Yook kiz ben yapamiyorum esimede yaptirmiyorum korkuyorum vallahii yanlis yaparim diye gidiyorum acile veya saglikocagina olsun en azindan yurumek olsun hareketlilik olsun
O zaman bence de yapmayın. Sizin için daha iyi olur

İyi yapıyorsun canım, hareket etmen de kesinlikle çok iyi gelir. Eminim ki güzel haberlerini alırız burdan
Canim bide heraksam kasik agrim oluyo vucut isim yukseliyo bu yumurtanin gelisimi oluyo diyemiscaba

Canim bide heraksam kasik agrim oluyo vucut isim yukseliyo bu yumurtanin gelisimi oluyo diyemiscaba
Bende de oldu doktor uma sorduğumda yumurta ların uyarıldığı nın işareti dir.yani iyi bir şeydir dediğini hatırlıyorum

Canimm bu igne ustune iliskiye girsem hamile kalabilirmiyim gene oyle bi sansi varmi
Valla biz ilişkide normal devam ediyor duk yani doktor bi kısıtlama getirmedi,birde kendi doktor un ne öneriyor sa o şekilde uygulamanız çok daha faydalı olacaktır. Birde gerçi ben kullanmadım ama ovulasyon testi nide dene yani ne olur ne olmaz eksradan önlem almış olursun bu arada ne kadar süredir pko var sizde?

Canimmm gittim bugun doktora yarin catlatma igne vurulcam sonra cuma gunu asilama yapilcak cok heyecanlandim

Canimmm gittim bugun doktora yarin catlatma igne vurulcam sonra cuma gunu asilama yapilcak cok heyecanlandim
Hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberler ini bekliyoruz mutlaka paylaş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…