Merional 75 iğne kulanan varmı?

Hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberler ini bekliyoruz mutlaka paylaş ama☺
Asilama oldum dun cok heyecanliyim suan yorgun halsiz kasik agrisi cekiyorum esimin degeride yuksek cikti insaallahh tutar

Asilama oldum dun cok heyecanliyim suan yorgun halsiz kasik agrisi cekiyorum esimin degeride yuksek cikti insaallahh tutar
Ay çok sevindim hadi inşallah benimde içime doğuyor inşallah Allah'ın izniyle tutar

Buayin 31 inde test yaptircam dr oyle dedi doktor bile sasirdi super dedi zarfi gorunce
Çok iyi senin adına sevindim valla inşallah. Olur. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Amiinn insallahh ya tutuldugunu anlamak icin hep kasik agrisi olmasi sartmi canimm
Canım benim aşılama olmadı ama 4 gün o iğneyi kulandık tan sonra bende çok şiddetli kasık ağrısı oldu birde şartmı değil mi bilmiyorum ki bünye meselesi de olabilir. Yani bende öyle çok şiddetli ağrı olunca doktor demişti bana yani şikayetlerine göre doktor una danış. Bu aşamada sabırlı ol stres yapmayın eşinle birlikte hani kendimden biliyorum çok sabırsız davranıyordum. Dayanamayıp10 gün önceden kan vermiştim tabi çok erken olduğundan belli olmamıştı sonradan da devlet Hastanesi'ne gittim bir tane yumurtan çatlamış ama içinten kanama yapmış dedi. Bende hemen doktoruma yazdım böyle bir durum var diye doktor da bana progestan yazdı o çatlayan oraya tutunsun diye ve çok şükür bütün bunlardan sonra gebe olduğumu öğrendim.tabi bu sürede 1 ay geçmiş oldu neredeyse... 11 Mayıs'ta ilaçlara başlamıştım 15 Haziran da gebe olduğumu öğrendim. Böyle işte oldu benim ki ama dediğim gibi her bünye her vücut farklıdır...

Evettt cok tesekkur ederim bukadar bilgii verdigin icin iyikide onceden yapmissin test boyle bise oldu onuda ilkkez duydum yumurta catlamis ama kanama diye bu kanama icin testemi ciktii

Evettt cok tesekkur ederim bukadar bilgii verdigin icin iyikide onceden yapmissin test boyle bise oldu onuda ilkkez duydum yumurta catlamis ama kanama diye bu kanama icin testemi ciktii
Hayır; afedersin alttan ultrasonla muayene ettiler.

Yook kiz ben yapamiyorum esimede yaptirmiyorum korkuyorum vallahii yanlis yaparim diye gidiyorum acile veya saglikocagina olsun en azindan yurumek olsun hareketlilik olsun
Kızlar benim kalçadan vurulanı da göbekten de eşim yapıypr doktor kendiniz yapabilirsiniz dedi

Evet cnmbaşladım tüp bebek için bir hafta oldu ağrı oluyor mu sizde
Benim tup bebek icin degildi onu kullanip yumurtami gelistirdi 7gunde 2yumurtam oldu sonra 2gun sonra catlatma ignesi vurdu 2gun sonrada asilama oldum yani spermini direk yolladi yumurtaya agriyo hala 9gun oldu bendede bise yoktu esimde degeri yuksek insallahh tutar benimde haftaya pazartesi test yapcam

Hee onu banada oyle bakti
Kizzzz 3gun dur kahverengi leke geliyo damla damla geldi ama az sadece peceteyle sildimmi cok geluyo peceteye bide bugun pembemsi degisik bi lekeydi acaba hamjlemiyim ya

Kizzzz 3gun dur kahverengi leke geliyo damla damla geldi ama az sadece peceteyle sildimmi cok geluyo peceteye bide bugun pembemsi degisik bi lekeydi acaba hamjlemiyim ya
Canım merhaba ne yaptın nasıl gidiyor ? bayadır girmedim forum ma merak ettim umarım tutunmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…