ben cnbce den gidiyorum kızlar
gwen için deymez artur be, şimdide gitti lancelotu öptü, boncukçu bu kız yaalsanaalsanasmile
allah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerekaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ben cnbce den gidiyorum kızlar
gwen için deymez artur be, şimdide gitti lancelotu öptü, boncukçu bu kız yaalsanaalsanasmile
allah çirkin şansı versin dedikleri bu olsa gerekaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ay çok doğru ya allah çikin şansı versin ve gwen la artur hiç yakışmıyo ya alsanaalsanasmile dünde cnbc-e de izledim sonlarına doğru yakalayabildim çok güzel bi bölümdü merlin bi kıza aşık oldu kırk yılın başında oda canavar çıktı canım çok üzüldü ya kızda güzeldi gitti güzelim kız mirmirmirmir
süper dizi ya dayanamayıp 2. sezonu bitirdim
3. sezon eylülde başlıyormuş ama :bbo:
süper dizi ya dayanamayıp 2. sezonu bitirdim
3. sezon eylülde başlıyormuş ama :bbo:
ya kızlar biz neden, diğer dizi topiklerindeki gibi dizi dedikodusu yapmıyozboshayallersmile
merlinin facebook sayfasında ingilizlerin iki katı türk var sanırım çok izlenen bi dizi halbu ki türkler tarafından, özelliklede kadınlar tarafından:hulya:
hepimiz 2.sezonu bitirdik mi acaba...hatırlarsan ben sana sonraki bölümleri agzımdan kaöırıyordum se3nde anlatma diyordun:))))
morgana ya kızgın mıısnız...acıkcası ben kızamıyorum ..uthere olan nefreti bence olamsı gerekiyor...
ya şimdi kızın adını unuttum hani kötü büyücü vardı uzun kızıl kıvırcık saçlı..ayy neydi adı yaaa....ben o kızı cok begeniyorum...
chess sen legend of the seekerı izlemeye basladınmı...
valla canım dayanamadım tümünü izledim kaydirigubbakcemile3
zaten cnbc e de de önümüzdeki pazar final:hulya:
ya tamam uther mükemmel bi insan değil ama yıllarca, sağ yanına arturu oturttuysa sol yanına morganayı oturtmuş, kızından ayırmamış, uther morgananın tüm şımarıklıklarına hakaretlerine rağmen onun hakkında kötülük düşünmedi yine affetti yine baş köşeye oturttu bence morgananın yaptığı nankörlük, zaten sadece uther a değil camelota, merline artura, gwene galyusa da ihanet ediyo, camolot düşerse hepsi ölebilir, zaten sondan bi önceki bölüm önce sürekli gweni fırçalamasına da çok gıcık oldum:umursamaz:
sanırım 3. sezon iyice kayışı koparcakaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kimi diyosun yoksa şu morgananın üvey kardeşi kızımı, sarışın, morganaya bileklik veren,
yoksa ilk sezonda ki kumral hatunu mu diyosunbilmiyorumkismile
legend of the seeker a da başladım ama merlin kadar sarmadı ya:hulya:
evet haklısın aslında...eşim de morganayı hiç sevmiyor:))) dediğim kız Nimueh canım..hani uther ondan arthurun doğması için yardım istemişti..işte o..kız cok tatlı dizideki karakteri değil ama:)))..ahh arthur ahh....baslasa bir an once....
legend of the seeker merlinden sonra biliyorum hiç sarmıyo ama ilk 3 bolumunu izle sonra hoşuna gidecek..2.sezonu daha da guzel...valla bak gör seversin...
yawrum yazık merline tüm sorunlarla o uğraşıyorr...dizideki ingiliz aksanına bir ingilizce öğretmeni olarak bayılıyorum:) dizide oynayanlar çok başarılılar...
aaa evet gerçekten güzel kızdı rahmetli :) zaten dikkat edersen ana karakterlerde güzel kadın yok, yan kadın karakterler daha güzel valla, mesela Nimueh morganadan güzeldi:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?