Merlin

artura yakışmamış ama möline yakışmış saç sakal:jeyyar:

valla allah insan çirkin şansı vermeye görsün, gwenin bi eli arturda, diğer eli lanselotta, başka bi uzvu biraz merlinde, diğer bi uzvu başka bi şövelyedeaklinialirimsmileaklinialirimsmile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gweni ne hale getirmişler ya, bu kadınlar çok kıskanç he:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

fingirdek karı işte alsanaalsanasmile tarihte böle zilliler yüzünden çökmüş emme çok uygarlık var hesempatiksalakcinni

bu arthur bizim şeye benziyo hani kavak yellerindeki eleman var ya adını bilmem ona benziisempatiksalakcinni

merlin zati yakışıksız ama çok sempatik bi tip dizide kalsın o reelde hoş değil heç

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa harbiden ya sakallı hali andırmış biraz ama artur daha yahuşukluaklinialirimsmileaklinialirimsmile

merlin bi garip olmus biyikli ya
ama artur super :))

ayy bugünkü bölüm süperdi yaa heyecanlıydı baya ama çok üzxlüdüm möölin tam bbasını buldu ama 1 gün içnde kaybetti malesef öldü

ayy bugünkü bölüm süperdi yaa heyecanlıydı baya ama çok üzxlüdüm möölin tam bbasını buldu ama 1 gün içnde kaybetti malesef öldü

valla ya kadersiz mörlin, ama ne kadar doğal, içten ağlamış demi:gitme::gitme:

arthur mu yakışıklı ya dünkü sübyan lancelot hadi neyse:jeyyar:
hatta krallık bu yüzdenmi ne yıkılmış

dünkü bölüm çok güzeldi keşke merlinin ejderha lordu babası ölmeseydi yazık çok üzüldüm ya :gitme:

kral pek uthera benzemiyo ama demi, bide uther ı beyenmeyizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

utherla uzaktan yakından alakası yok..begenmediğimiz utheri 8. henry yanında öpüp basımıza koyalım:)))
bir bölümde kral ormanda babasıyla kızına ratlıyo..kız kafasını bi kaldırdı...anam bizim morganaaaaaa:)))...kral nerdeyse onune gelen her kızla yattıgı gibi bununla da da yattı...
hani bizde konuk oyuncu falan oluyorya sanırım morgana da oyle oynadı..çünkü bir daha hiç görmedim...
uleynn boşuna dememişler çirkin sansı versin diye...gwen götürüyo herifleri vallaa...lancelot de cok yakışıklıydı...olsun bizim arthurumuz yeter...
utheri begenme konusuna gelince evet kral deyince oyle olmalı..kır saclı, hafif göbekli
geniş omuzlu offf beeee.....
trolde oyanyan kadında trol olmadan once ne hoştu yaaa...o küflü yemekelri yerken benimde midem bulandı öggggg iğrenççç..

ya bi bölümde arthur leydi bilmemneye asık oluyodu buyu yuzunden merlin o kıza götürcegine gwene cicekleri verydu o bolum cok komikti gwen havalanıyodu ama sonra ogreniyodu gerçeği bi guzel kapak oluyodu ohh ama buyu yuzunden tabi

arthura leydi viviana aşık olması için büyü yapıyolardı çok güzeldi o bölüm
birde uther trol olan leydi catrinaya aşık olduğu bölüm çok güzeldi kadın pislik içinde yaşıyordu ya ne kadar iğrenç

resimlerde bi gariplik var haa möölinin saçı simsiyah gece jkarası ama bıyıkları dahasi burdan istenmeyen tüyler gibi duruyor onalrda sapsarı bu anasıl bi çelikli anlamadım sacınımı boyuyuo acaba dicem ama

eşimde nefes almadan izler...ama merlin in arthur diye seslenişi ç.ok garip ya artaa:))sanki arda diyo:))).

ya böyle presmi olur nerenin prensi bu
baban görmesin artur:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…