Merlin

nasıl eylül ya.. mayısta değil mi akannehir

3. szon çekimleri başlamışlar.. nie taa eylül de veriyolarsa anlamıyorum klava:

ben demiştim size mayısta diye sengözlerimebaksanab

evet avatarımda :asigim: gwen olması taraftarıydım.. zira diziyi daha tutkulu izleyebilirdim..

neyse konumuza dönelim..

1. sezonun final sahnesinde Merlin annesinin canına karşılık Nimueh in canını alıyor.. Kadim Din (neyse artık o :) ) Arthur'a karşılık Merlin'in annesinin canını alınca.. Hatta küsüyo Ejderha'ya.. O da bi bedeli olacağını söylemiştim falan diyo.. sonra işte bunlar oluyo.. boshayallersmile

bu diziyi bayılarak izliyorum.hatta şuan izliyorum.ekşide bradley jamesle ilgili çok komik bi entry var:)

**arthur rolü için daha yanlış bir seçim olamazdı. onun sahnelerinde konuya vâkıf olabilmek çok güç, o müstesna surete dalıp gidiyor insan. "onlar nasıl gözler öyle, mavi mi yoksa dört defa lacivert mi?" diye düşünürken de dizi bitiyor. yemişim camelot'u arthur, sana bir şey olmasın.

***hoooeeeeeh seklinde resimlerine bakarken, agzimdan akan salyayla nerdeyse kendimi bogmama neden oluyordu. ayip lan, bu kadar da guzel olmaz bi insan evladi. ama oluyor. cikolataya banip yiyesi geliyor insani. sarisin sevmeyen ailem bile onayladi tasligini. eve alip besleyesim geliyor ya. yuh.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar cuma günü merlini gördüm 13 30 a kadar sürdü dizi sadece cumalarımı artık

ya canım galiba e2 de hergün ya 9 da ya 13:00 de çıkıyo ama cuma günleri iki bölüm üstüste 12:00 de çıkıyo diye biliyorum
bunlarda geçmiş bölümler zaten, yeni sezonu başlamadı

biliyorum canm geçmiş 11 gibi uyanıyorum ondan yetişemiyorum demekki daha önceden 1 de veriyolardı da cuma günüde rast geldi sadece cumamı acaba dedim

çook özledim artık eski bölümlerde yayınlanmıyo yeni bölüm yüksek ihtimal eylül de ağustos gibi söylentilerde var ama bbc eylül dedi diye biliyorum başlasın artık özledim arthur'umu

müjde kızlar e2 de tekrarları başlıyo haftayasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay e2 yazmışım cnbce deymiş tekrarlar pazartesiden perşembeye saat 9 daymış:hulya:

hem göze hem kulağa hitap eden şey. ney olduğunu bulamadım da insan olmadığı belli. hadi o insansa diğerleri ne oluyor peki? kaç gündür ergen triplerine soktu beni. evin içinde bas bas bağırıyorum arthuuuuuuur diyerekten.

allah özene bezene yaratmış derler ya işte bu söz cuk diye oturuyor valla kendisine. 41 kere değil 41 milyon kere maşallah diyelim de nazar değmesin.

kendisini ve kulaklarımıza bayram ettiren harika aksanını daha çok yapımda görmek isteriz. yapımcılar, yönetmenler, bilmemneyler duyun sesimi bu çocuğa herhangi bir yapımda başrol verin. ama eblek suratlı tiplerin gerisinde kalmasın. valla çok kızıyorum. hem zaten o hangi yapımda yer alsa onu harika yapacaktır.

son olaraktansa;

brad evlen benimle laaaan!

-- Sözlükten bır yazar --

yaw ben bu dızıde merlının gulusunu begenıodum takkı bu yazıları okuyupta ne var yaw acaba su cocukta dıye bradlay e dıkkatle bakana dek hakkaten aksanı super mıs cici bısey tuuu masallah

yaw ben bu dızıde merlının gulusunu begenıodum takkı bu yazıları okuyupta ne var yaw acaba su cocukta dıye bradlay e dıkkatle bakana dek hakkaten aksanı super mıs cici bısey tuuu masallah

allah sahibine bağışlasın dememişin ama:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…