• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merlin

ay yanlız merlin kadar gaz çıkarma temasını seven bi dizi daha görmedim yanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok güzel sarı sister, kara sisteri sırtından vurcak bence ilerde

valla her an hersey olabilir artık..şimdide piyasaya gwen in abisi cıktı..dur bakalım daha neler olcek gari...

.bu haftakini izledin mi..gercekten guzeldi...balıkçı kral efsanesi cok hoşuma gitti....ahh arthur ahh ne buluyon gwen de bilmiyom ki:19::19::19:

İzleyemedim henüz ya:50:
Eeee gönül bu:1:

lanselot yerine geçen herüf Gweine oluyor herhalde bu sezon:31:

bu hafta cok heyecanliydi arthur'da gordu gercek yuzunu morgana'nin..bakalim haftaya neler olacak bu sezon boyle bitecek heralde morgana cadisi muradina erdi bakalim sonunu hazirliyor ..ah merlin ahhh ne guzel oluyordu iyi ettin iyilestirdin

cok gusel dı ya . artık arturun donemı baslıyor harelde ..
hersey acıga cıkcak .. heyecanla beklıyorum sezon fınalını

cok gusel dı ya . artık arturun donemı baslıyor harelde ..
hersey acıga cıkcak .. heyecanla beklıyorum sezon fınalını

yaa ne cabuk geldi sezon finali..yinemi uzun bir ayrılık bizi bekliyor.....
evet atrık arthurun dönemi baslayacak....
ne gıcık ya morgana....
gwen de çok politik aferin ona...
gwen belki de morganın kuyusunu kazan kişi olcak...:74:

heh allahtan kimsenin bulamayacağı bi yere sakladı, tee allahım ya:27:

heh allahtan kimsenin bulamayacağı bi yere sakladı, tee allahım ya:27:

chesssssssss izledinmii 13. bölümü ...bir an once aksam olsun diye beklicem...ayy neyi sakladı merak ettim şimdi.....
gecen sene de bu zamanalrımı bitmişti..hatırlayana var mı...
çok özlicam çok.........:5::5::5:

chesssssssss izledinmii 13. bölümü ...bir an once aksam olsun diye beklicem...ayy neyi sakladı merak ettim şimdi.....
gecen sene de bu zamanalrımı bitmişti..hatırlayana var mı...
çok özlicam çok.........:5::5::5:

izledim canım, morgana konusunda dejavu yaşadım yani,
ay inşallah yine upuzun bi ara verilmez. Cnbc-e de bu izlediğimiz sezon başlıyo ocakta, artık ordanda çift dikiş yaparız
:9:

izledim canım, morgana konusunda dejavu yaşadım yani,
ay inşallah yine upuzun bi ara verilmez. Cnbc-e de bu izlediğimiz sezon başlıyo ocakta, artık ordanda çift dikiş yaparız
:9:

bendeeee izledim((((((((( izlerken sen aklıma geldin chess.baslarda kadehi sakladıklarını düşündüm...dizi ilerledikçe dördüm ki kılıcı kastetmişsin...tam battal gazi gibi be:))))) battal gazi nin oğlu kılıcı taştan mezardanmı ne cıkarıyordu..bakalım burda da merlinin oğlu mu çıkaracak yoksa:))))
gercekten güzel bir sezon finaliydi...her izlediğimde sinema filmi izlemiş gibi tad alıyorum...
artık tv den izleriz.ama dublajlı olunca cok kötü oluyo..seslendirme iğrenç oluyo..ben begenmiyorum..

bendeeee izledim((((((((( izlerken sen aklıma geldin chess.baslarda kadehi sakladıklarını düşündüm...dizi ilerledikçe dördüm ki kılıcı kastetmişsin...tam battal gazi gibi be:))))) battal gazi nin oğlu kılıcı taştan mezardanmı ne cıkarıyordu..bakalım burda da merlinin oğlu mu çıkaracak yoksa:))))
gercekten güzel bir sezon finaliydi...her izlediğimde sinema filmi izlemiş gibi tad alıyorum...
artık tv den izleriz.ama dublajlı olunca cok kötü oluyo..seslendirme iğrenç oluyo..ben begenmiyorum..

bencede canım ama cnbc e de alt yazılı verirler önce sonra e2 de dublajlı. ay inşallah morgana önümüzdeki sezon yine so sorry dad diye çıkmaz,:27: artık uther ın onu affetmemesi lazım ama bakalım
:6:

bencede canım ama cnbc e de alt yazılı verirler önce sonra e2 de dublajlı. ay inşallah morgana önümüzdeki sezon yine so sorry dad diye çıkmaz,:27: artık uther ın onu affetmemesi lazım ama bakalım
:6:

şekerim o zaman cnbc-e de kim once görürse basladıgını buraya yazsın...
uther onu affederse arthur da uther i affetmez....
gwen in hareketlerini gördünmü lancelot u görünce...arthur a diyor ki dur opme gören olur.))))))) tam zilli yaaaaa:))):52:

şekerim o zaman cnbc-e de kim once görürse basladıgını buraya yazsın...
uther onu affederse arthur da uther i affetmez....
gwen in hareketlerini gördünmü lancelot u görünce...arthur a diyor ki dur opme gören olur.))))))) tam zilli yaaaaa:))):52:

evet canım, boncuk dağıttığı her erkek o odadaydı:1: tamam canım başladığını görünce yazalım burdan:13:

Back
X