ben morgana dan korkar oldum artık yawfffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
facebook ta kingdom of camelot diye oyun var...tavsiye ederm..alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben morgana dan korkar oldum artık yawfffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Benimde beğenerek izlediğim bir dizi.
Morgana nın sırıtıp durmasına sinir oluyorum![]()
cok gusel dı ya . artık arturun donemı baslıyor harelde ..
hersey acıga cıkcak .. heyecanla beklıyorum sezon fınalını
heh allahtan kimsenin bulamayacağı bi yere sakladı, tee allahım ya![]()
chesssssssss izledinmii 13. bölümü ...bir an once aksam olsun diye beklicem...ayy neyi sakladı merak ettim şimdi.....
gecen sene de bu zamanalrımı bitmişti..hatırlayana var mı...
çok özlicam çok.........![]()
izledim canım, morgana konusunda dejavu yaşadım yani,
ay inşallah yine upuzun bi ara verilmez. Cnbc-e de bu izlediğimiz sezon başlıyo ocakta, artık ordanda çift dikiş yaparız![]()
bendeeee izledim((((((((( izlerken sen aklıma geldin chess.baslarda kadehi sakladıklarını düşündüm...dizi ilerledikçe dördüm ki kılıcı kastetmişsin...tam battal gazi gibi be:))))) battal gazi nin oğlu kılıcı taştan mezardanmı ne cıkarıyordu..bakalım burda da merlinin oğlu mu çıkaracak yoksa:))))
gercekten güzel bir sezon finaliydi...her izlediğimde sinema filmi izlemiş gibi tad alıyorum...
artık tv den izleriz.ama dublajlı olunca cok kötü oluyo..seslendirme iğrenç oluyo..ben begenmiyorum..
bencede canım ama cnbc e de alt yazılı verirler önce sonra e2 de dublajlı. ay inşallah morgana önümüzdeki sezon yine so sorry dad diye çıkmaz,artık uther ın onu affetmemesi lazım ama bakalım
![]()
şekerim o zaman cnbc-e de kim once görürse basladıgını buraya yazsın...
uther onu affederse arthur da uther i affetmez....
gwen in hareketlerini gördünmü lancelot u görünce...arthur a diyor ki dur opme gören olur.))))))) tam zilli yaaaaa:)))![]()