• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merlin

izledim canım şimdi 3. bölümü de izlicemkaydirigubbakcemile5

ilk 2 bölüm süper olmuş olmuş valla:lepi:

hele şükür be şekerim sonunda izledin yawfsssalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden

ben pek beyenmedim 3. bölümü:hulya:

çok begendimmi hayır...sanki bölüm yapmak için yapmışlar...ama gülmedim değil..gaius amcanın halleri,mimikleri süperdi..eğlenceli bir bölüm olmuştu...kaydirigubbakcemile5

4. bölümün özeti: boncukçu gwen iş başındaaklinialirimsmileaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1::1: lanselot noldu ya, nerde çakma bi şovalye buluyo, hemen kırıtıyo gwen:1:

her zamanki gibi uther yine ya idam cezası verip arthur engellemiştir yada camelot dısına sürmüştür..bir bölümde oynaydı lancelot dimi..baska oynamadı sanırım...

gwen alımlı bi kız olsa hiç için yanmıcak...ahh arthurrrrr ahhhh sendemii....:umursamaz::umursamaz:

her zamanki gibi uther yine ya idam cezası verip arthur engellemiştir yada camelot dısına sürmüştür..bir bölümde oynaydı lancelot dimi..baska oynamadı sanırım...

gwen alımlı bi kız olsa hiç için yanmıcak...ahh arthurrrrr ahhhh sendemii....:umursamaz::umursamaz:

yok canım ya, lanselot çok oynadı 4 bölüm falan oynadı galiba, en son gweni kötü adamlardan kurtarmıştı sanırım, dev bi sıçanla savaşmıştı falan

neyse en azından artık merline yazmıyo
:1:

arthur ne kadar ahlaklı bak o sadece gwende takılı kaldıkaydirigubbakcemile3

yok canım ya, lanselot çok oynadı 4 bölüm falan oynadı galiba, en son gweni kötü adamlardan kurtarmıştı sanırım, dev bi sıçanla savaşmıştı falan

neyse en azından artık merline yazmıyo
:1:

arthur ne kadar ahlaklı bak o sadece gwende takılı kaldıkaydirigubbakcemile3

hafızana hayran kaldım be chess:))) nasıl da hatırlıyorsun...
delikafadulden

anten uyuyorsun galiba sen:)) yeni sezon çoktannnnn başladı bile..bu hafta 6. bölüm oynayacak...:teytey::teytey:
amanın hangi günler daha dün cnbc nin sayfasına girdim yazmıyordu yayın akışında:sinifsinif::sinifsinif:
harbi ayakta uyuyorumohaoldumsmile

ama net ten izliyormuşsunuz sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ahh evet canım ya..sende haklısın..cnbc ve e2 de yeni sezonun bolumleri henuz baslamadı..eşim torrentten indiriyo..eve getiriyo bende ancak oyle izleyebiliyorum canım..netten izleyen arkadaslarda var...

gwene de arturun döşüne yaslanmak için gün doğdu hesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay ayrıca bu mörlin çok zalak ya, bi defa bari ejderhayı dinle dimi:hulya:

morgana şimdide gweni sırtından vurcak haboshayallersmile

Back
X