ben morgana dan korkar oldum artık yawfffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Benimde beğenerek izlediğim bir dizi.
Morgana nın sırıtıp durmasına sinir oluyorum
cok gusel dı ya . artık arturun donemı baslıyor harelde ..
hersey acıga cıkcak .. heyecanla beklıyorum sezon fınalını
heh allahtan kimsenin bulamayacağı bi yere sakladı, tee allahım ya
chesssssssss izledinmii 13. bölümü ...bir an once aksam olsun diye beklicem...ayy neyi sakladı merak ettim şimdi.....
gecen sene de bu zamanalrımı bitmişti..hatırlayana var mı...
çok özlicam çok.........
izledim canım, morgana konusunda dejavu yaşadım yani,
ay inşallah yine upuzun bi ara verilmez. Cnbc-e de bu izlediğimiz sezon başlıyo ocakta, artık ordanda çift dikiş yaparız
bendeeee izledim((((((((( izlerken sen aklıma geldin chess.baslarda kadehi sakladıklarını düşündüm...dizi ilerledikçe dördüm ki kılıcı kastetmişsin...tam battal gazi gibi be:))))) battal gazi nin oğlu kılıcı taştan mezardanmı ne cıkarıyordu..bakalım burda da merlinin oğlu mu çıkaracak yoksa:))))
gercekten güzel bir sezon finaliydi...her izlediğimde sinema filmi izlemiş gibi tad alıyorum...
artık tv den izleriz.ama dublajlı olunca cok kötü oluyo..seslendirme iğrenç oluyo..ben begenmiyorum..
bencede canım ama cnbc e de alt yazılı verirler önce sonra e2 de dublajlı. ay inşallah morgana önümüzdeki sezon yine so sorry dad diye çıkmaz,artık uther ın onu affetmemesi lazım ama bakalım
şekerim o zaman cnbc-e de kim once görürse basladıgını buraya yazsın...
uther onu affederse arthur da uther i affetmez....
gwen in hareketlerini gördünmü lancelot u görünce...arthur a diyor ki dur opme gören olur.))))))) tam zilli yaaaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?