• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merlin

merlin sezon finali verdi ve aynı gün aynı saat de Camelot adlı bir dizi başlıyor hikaye aynı arthur efsanesi görüntüler falan çok hoşuma gitti

Akşam olunca bölümünde galiba 8 de falan yani.

izledim kızlar yeni merlini...(adı camelot diye geciyor fakat dsmartın bilgi ekranında merlin diye görünüyordu) eski merlin den sonra alışmak biraz güç oalcak gibi...gözlerim hep diğer arthurla merlini aradı...bu arada yönetmeni tudors filminin yönetmeniymiş...epey bi erotik sahne vardı tudorsta..dün aksamki bölümde de vardı morgana ile kral lot arasında:))))
diğer merlin +7 ile izlenirken bakalım bu dizinin yas sınırı ne olacak....
kısaca begendin mi derseniz...fantastik film tadında güzel..ama diğer merlinle su an için kıyaslama yapamıyorum ...dört gözle diğerinin baslamasını bekleyeceğim...

izledim kızlar yeni merlini...(adı camelot diye geciyor fakat dsmartın bilgi ekranında merlin diye görünüyordu) eski merlin den sonra alışmak biraz güç oalcak gibi...gözlerim hep diğer arthurla merlini aradı...bu arada yönetmeni tudors filminin yönetmeniymiş...epey bi erotik sahne vardı tudorsta..dün aksamki bölümde de vardı morgana ile kral lot arasında:))))
diğer merlin +7 ile izlenirken bakalım bu dizinin yas sınırı ne olacak....
kısaca begendin mi derseniz...fantastik film tadında güzel..ama diğer merlinle su an için kıyaslama yapamıyorum ...dört gözle diğerinin baslamasını bekleyeceğim...

bende pek beğenmedim hikaye de farklı alışamadım bende biz arthur'umuzdan memnduk olmadı bu :D

merlin ve camelot un hitap ettiği yaş kitlesi farklı tabiiki. efsaneye daha yakın, orjinaline sadık kalınmış yani. arthur da hiçbir erkek fikrimce "bradley james" adındaki insanüstü varlıkla kıyaslanmaması gerektiği için fazzlasıyla sönük ve de zaten karakter itibariyle de ezik kalmış :1:

merlin'i izledim yalnız üst üste bölümlerini izleyince sıkıcı oluyor. Dizinin sorunu akıcı olmaması. Bölümler arasında konu akışının olmaması bir süre sonra kendini tekrarlamasına da yol açıyor.

Kızlar bu dizi benimde çok hoşuma gidiyor şimdi camelot'la devam ediyor ama kafama takılan nokta şu;merlin final olup camelot'la mı devam edecek yoksa tekrar başlayacak mı?

Kızlar bu dizi benimde çok hoşuma gidiyor şimdi camelot'la devam ediyor ama kafama takılan nokta şu;merlin final olup camelot'la mı devam edecek yoksa tekrar başlayacak mı?

merlin bitcek camelot devam edecek diye birşey yokki. merlinin bu sene son sezonu olacak bunu geçen sene yayınlamıştı bbs. sebebi ise; doctor who yu 2012 de yayınlayacakmış, bu yüzden merlini 13 bölüm daha uzatmışlar. merlin dizisinin çekimleri çok masraflıymış,izlenmeside güzel 11 ülkede izleniyormuş ama bbs kanalı doctor who yu yaşatmak istiyor ve onunla billinmek istediğinden (ki doctor who nun çekimlerinin maaliyeti merlini kat kat geçer) bu yüzden merlini bitiriyorlar.

hatta nbs kanalı merlin dizisini bbs den almak istediğini söylemişti, eğer nbs kanalı diziyi alırsa merlin sonsuza dek devam edecek diyorlardı, ama almadılar alamadılar neden çok merak ediyorum ama bu sorunun cvbını bulamadım netten :25:

bende merlini çok seviyordum ama camelot daha gerçekci arkadaşlar , gözleriyle nesnelerin hareketi olsun yok etme olsun, başka birşey oluşturma olsun...
camelotta ise büyüyü kullandığında insanda kendinden birşeyler götürdüğünü söylüyor ki doğru olanı bu .her yapılan büyünün bir bedeli old gösteriyor morgana örneğiyle, oysaki merlin dizisinde merlinimiz istediği gibi at koşturuyor , istediği büyüyü yapıyor her şeyi yapıyor ve hiçbir bedel ödemiyor... artık camelottan sonra merlin dizisi çok çocuksu gelmeye başladı. yinede izlerim 1 sezon kalmış şurda :23:

arkadaşlar bbs merlinin 5. sezonuna onay vermiş :64::64::64:

San Diego'da düzenlenen Comic-Con 2011 paneline Merlin'i temsilen katılan dizinin yaratıcılarından Johnny Capps ve Julian Murphy, bu gelişmeyi panelde katılımcılara duyurdu.

Capps yaptığı açıklamada '' Önümüzdeki dönem için dizinin yaratıcı ekibine ve yazarlarına daha fazla yaratıcı alan için izin verilecek ve karakterler üzerine çok daha fazla odaklanacağız'' şeklinde konuştu.

Merlin'in 4.sezon çekimleri ise şu sıralar Galler ve Fransa'da devam ediyor. Yeni sezonda dizi kadrosunda yeni isimler göreceğiz. Nathaniel Parker diziye Arthur (Bradley James)'un amcası Agravaine rolüyle katılacak. Phil Davis ve Gemma Jones ise dizide konuk oyuncu olarak gözükecek isimlerden.

13 bölümden oluşacak 5.sezon çekimlerine 2012'nin Mart ayında başlanması planlanıyor. :74:

4. sezonun 1. bölümünü bugün izledim
Özlemişim be , heyecanla izledim:69:
Hatta öyle bir yerde bittiki gelecek bölümü merakla beklemedeyim..

kızlar cnbc e yayın akışında görünmüyor. ben mi yanlış anladım. yeni sezonu nerede izliyoruz, hatta 4. sezon 1. bölümü nerede izlediniz ? :44:

Back
X